Аксесоари за оцеляване

Показване на 1–52 от 232 резултата

Няма повече куфари, натъпкани с ненужни предмети по време на пътуването ! Носете със себе си само нещата от първа необходимост и аксесоарите за оцеляване, които смятате за необходими по време на пътуването. Вече няма да имате проблеми с пренасянето на големия куфар, всеки елемент за къмпинг гарантира, че багажът ви е възможно най-тесен. 

Какви са аксесоарите за оцеляване ?

Кой не познавааксесоарите за оцеляване ? Те са полезни инструменти за разходки на открито, в планината или в гората. Общата им характеристика е, че са леки и удобни, особено лесни за поставяне в джоба. Основните неща обикновено са запалки или мачове, ножове и факли. Въпреки че старомодните вече не се купуват по време на бивак, тази екипировка предлага по-модерни версии, способни да издържат на бури и проливни дъждове.
Прочетете повече
Що се отнася до запалката за ходене, ветроустойчивият модел за оцеляване издържа на снежни бури или дъжд. Не се нуждае от бензин или газ, за да работи, а климатикът и бутанът от запалката са достатъчни, за да запалят огъня. Независимо дали става дума за ад или вода, пламъкът не угасва. След това ножовете за оцеляване в малък, но остър режим, трябва да изберете правилното острие, за да не попаднете на тъпи ножове. И лампите с ефективно разпространение на светлината, с ергономичен и устойчив дизайн.  

Принадлежности за оцеляване през 2020 г.

Часовете се променят, затова комплектите за оцеляване се предлагат в много нови дизайни. По последна мода, комплектът аксесоари за оцеляване има повече практични високотехнологични инструменти. Дори и с минималистичния си дизайн, джаджата е пълна с ресурси. Например, комплектът включва : 
Влагоустойчиви мачове. Когато се разтрият, запалките предизвикват пламък. И той се разпространява, като разпространява огъня.
Флакон с йод за пречистване на вода. Често се използва за кладенчова или речна вода.
Модел на нож, сгъваем, но остър дори при много дебели контакти.
Компасна шайба или навигационен компас,
Много фин Usb за записване на документи.
Устройството за портфейл побира до пет ултратънки кредитни карти, много практично за пътешественици, изследователи и работници.

Допълнителни аксесоари

Фанерчето се отличава от традиционните модели със своята мощност и издръжливост. Благодарение на своите възможности той остава функционален за много дни на къмпинг. Освен това коланът за оцеляване има тайно място за портфейл. Като
комбинация от хамак и палатка, “ летящата палатка “ ви позволява да се предпазите от насекоми и комари. И да се наслаждавате на красивото звездно небе в простия, многофункционален навес. Или пък непромокаемите чанти и покривала, които ви предпазват от дъжд и буря.
Много други аксесоари за оцеляване се появяват в багажника за оборудване, гривните с паракорд за отваряне на бутилки, пречистващата вода каничка в устройството и водоустойчивата чанта за мобилен телефон.