Военни ръкавици

Показване на 1–52 от 79 резултата

<Нуждаете ли се от нови ръкавици за дейностите си на открито? Отивате на лов, играете пейнтбол или просто вдигате щангите във фитнес залата? Нашата колекция от военни ръкавици е създадена за вас. Ще откриете щастието си в нашата широка гама от ръкавици. Съчетавайки комфорт, здравина и издръжливост, нашите ръкавици са проектирани да предпазват ръцете ви, като същевременно ви осигуряват перфектен захват по време на дейностите ви.

Прочетете повече

Определете нуждите си

Не всички ръкавици служат за една и съща цел. Някои от тях са по-подходящи за бой, други са за защита на пръстите, а трети тип съществуват единствено, за да осигурят на стрелците по-добър захват. Съществуват и ръкавици: това са ръкавици, в които пръстите са оголени, за да им се даде повече свобода. Въпреки че изборът между всички тези видове може да изглежда труден, той става много по-лесен, след като определите нуждите си. Събрахме за
вас най-добрите военни ръкавици, за да ви улесним при покупката.

Вид ръкавици за конкретна употреба

Излизате на лов или играете пейнтбол ? Препоръчваме ви ръкавици, изработени предимно от гума. Този материал осигурява оптимално сцепление на оръжията, като същевременно значително намалява сътресението при връщане. Освен това те предлагат отлична защита срещу пейнтбол и оставят китката възможно най-свободна. Що се
отнася до
времето за изпотяване, позволете шестдесет до деветдесет минути употреба, преди да ги оставите да починат за пет минути.
Спортистите ще прибегнат до военни ръкавици или ръкавици. Всъщност тези два вида се различават един от друг, тъй като вторият предлага по-голяма устойчивост и защита срещу порязвания поради материала, от който е произведен. Техният материал варира в зависимост от употребата им. Най-твърдите и най-издръжливите са изработени от кевлар. Те предпазват от пробождане и порязване и са особено подходящи за военна употреба. Но те могат да бъдат полезни и за вас, скъпи щангисти. Кевларът също така е устойчив на вода и изпотяване.
Подплатените ръкавици са идеалното решение за военните. За повечето продукти те се изработват и от кевлар. В ставите и китките са добавени защита и подсилване, за да се осигури по-голяма плавност на движенията. Трябва да се отбележи, че този тип ръкавици не са подходящи за широката публика, тъй като потта бързо прониква вътре, което ги прави подходящи за екстремни ситуации. Освен това материалът на пръстите е малко по-дебел, за да може потребителят да използва сензорни екрани. В
същата насока, но за по-малко екстремни случаи, са и тактическите ръкавици. Този тип ръкавици са предназначени за любителите на двуколесните превозни средства. Изработена основно от кожа, дланта е от въглеродни влакна, за да осигури по-добро сцепление. Това ще ви направи по-гъвкави и ще ви даде повече ловкост и маневреност. Тези ръкавици са много устойчиви, за да ви предпазят от падане. Моля, обърнете внимание, че на нашия сайт има версии на ръкавици за колоездене. Моля, имайте предвид, че тези ръкавици се изпотяват след 45 минути употреба.
Не забравяйте да прекарате ръцете си през студена вода след края на пътуването.

Параметри, които трябва да запомните

След всички тези видове изборът ви трябва да се стесни до три или четири ръкавици. Но как да изберете подходящите за вашите ръце? Просто благодарение на размера. Няма смисъл да имате ултраустойчиви ръкавици, ако те са твърде големи за ръцете ви. На нашия сайт ви предлагаме модели с каишка, за да избегнете този проблем. Ръкавиците с каишка имат закопчаване на китката, за да ви осигурят повече комфорт. След това се уверете, че сте избрали приблизителен размер за ръцете си. Каишката ще ви позволи да забравите за притеснението от случайно сваляне.
Не забравяйте да вземете предвид и други параметри на комфорта. Всеки има свой собствен толеранс на дишане. Ако не можете да понасяте потни ръце, обърнете се към нашите дълготрайни модели. Като цяло ръкавиците от въглеродни влакна са победители в тази област. Този материал е оптимизиран за максимална вентилация. Този параметър обаче зависи основно от начина на използване. Ето защо
спортистите е добре да избират модели с олекотен материал.
Накрая, винаги проверявайте дълготрайността на ръкавиците. Въпреки че военните и тактическите модели са много по-добри по отношение на продължителността на употреба, те не са непременно подходящи за обикновена пейнтболна разходка със семейството.
За тази цел се предлагат много леки, много проветриви и дълготрайни модели бойни ръкавици. Производителите са наясно с бързината, с която се надраскват дланите. Ето защо те са решили да подсилят тази област, за да ви удовлетворят. От друга страна, ръкавиците с по-висока устойчивост на удар от оръжие ще имат по-кратък живот. Те са изработени от гума и термопластмаса, така че са по-чувствителни към вода и пот. За справка, кожените ръкавици са оптимизирани за четири до шест месеца употреба. От друга страна, термопластмасовите ръкавици започват да се лющят след 300 часа употреба.

Болежки за запомняне

Моля, обърнете внимание: Определете нуждите си. Не си купувайте тактически ръкавици, ако възнамерявате да ги използвате само за лов. Каучуковите ръкавици съществуват само за да ви предпазват и удовлетворяват. Оставете тактическите ръкавици за мотоциклетистите. Те ще им позволят да предпазят ръцете си, като същевременно поддържат оптимално управление на кормилото. Велосипедистите и спортистите ще прибягват по-често до ръкавици, тъй като трябва да имат свободни пръсти, за да могат по-добре да хващат екипировката си. Но не забравяйте най-важното: изберете според размера и удобството си.
Наясно сме с нуждата на нашите клиенти от комфорт, а каталогът ни с военни ръкавици съществува, за да ви удовлетвори.

Военни ръкавици.

.