Военни гилзи

Показване на 25 резултата

Независимо дали сте професионалист или просто военен ентусиаст, мъж или жена, ние ви предлагаме широка гама от модели  на калъфи. Облечете телефоните си с модерни и здрави модели, проектирани от качествени материали. Нашите военни калъфи, адаптирани към всеки вкус и бюджет, ще запазят смартфоните ви добре защитени.
Прочетете повече

Военни черупки за професионалисти

Независимо от модела, този аксесоар е необходим, за да защити надеждно телефона ви. Първоначално предназначени за военните и войниците, тези калъфи с военни мотиви ще украсят работното ви облекло. Нашите модели се съчетават с военното облекло, шапките, военните чанти и други аксесоари с военна тематика. Благодарение на своята здравина тези куфари, предлагани в различни материали и цветове, ще паснат идеално на вашите мисии или нужди от обучение.

Кожухи
с
военна тематика
за ентусиасти

Кожухите с военна тематика не са само за професионалисти, те са едновременно оригинални и стилни. С нашата колекция военните ентусиасти и любителите на активния живот на открито също ще могат да осигурят качествена защита на своите смартфони. Нашите калъфи ще придадат на смартфона ви индивидуален характер и ще допълнят военния ви вид, градските ви дрехи или спортното ви облекло.

Модели с модерен военен дизайн

Ако сте войник в армията или просто сте почитател на този стил, веднага ще бъдете съблазнени от дизайна на нашите военни куфари. Избрахме за вас модели, които съчетават безопасност и дизайн. Леки, спортни или с изискан завършек, нашите каски са проектирани така, че да отговорят на вашите очаквания. Те са проектирани така, че да придадат характер на външния ви вид, и то независимо от марката и модела на вашето устройство.

Ултраустойчиви модели

В допълнение към оригиналния си дизайн нашите модели са достойни за военните стандарти. Нашите калъфи предлагат оптимална защита срещу падания, драскотини, вибрации, влажност, дъжд, вятър, сняг, пясък, прах, високо налягане и екстремни температури. В зависимост от дейностите и нуждите си изберете един от нашите модели за екстремни условия. Независимо дали са
леки, гъвкави или тънки, нашите калъфи са оборудвани с качествено покритие.

Модели, проектирани с качествени материали

В термопластичен еластомер, плексиглас, силикон или дори поликарбонат, производствените материали са естествено съвместими с вашите дейности. Гъвкав, водоустойчив, водонепроницаем, прахоустойчив, удароустойчив, с подсилени ръбове или ултраустойчив екран, избраният от вас калъф трябва да защитава не само гърба и ръбовете на телефона, но и екрана.

Нашите съвети

За да ви помогнем да изберете един от нашите модели военни калъфи, не забравяйте да проверите дали моделът и марката на вашия телефон са съвместими с тях. Изберете модел на шлема, който позволява всички връзки да останат напълно достъпни. Слушалките и портовете за зареждане трябва да са достъпни. Освен това всички наши военни снаряди ще
ви осигурят отлично сцепление.

. .