Газова маска

Показване на 41 резултата

МаскатаBCRN предпазва дихателното оборудване от вредното въздействие на ядрени, радиологични, биологични и химически агенти.За тази функционалност тя разполага с допълнителни материали за достъп до дишане на свеж въздух дори в най-токсичните зони.От евентуалната покупка или употреба трябва да знаете всеки детайл от устройството. Прочетете повече

Компоненти на противогаз CBRN

В допълнение към устройството за защита от NBC, маската спира ядрената радиация във военните зони за този модел.За
да бъде по-ефективна, газовата маска CBRN се комбинира с подходящ костюм. Подобрена спрямо класическия модел NBC, маската се отличава с:
Разработена, издръжлива защита на визьора, изработена от полиуретан.

Устройството за шумопотискане за улесняване на комуникацията, без всмукване на въздух.
Ефективна лекота за комфорт,
Воден канал, от който носещият го улеснява хидратирането на конците.

180° зрително поле на подобрената версия и отлична светлопропускливост.
Тежък патрон за белодробна вентилация със система за филтриране на CBRN.

Най-вече маскатаBCRN предпазва от радиация, генерирана от промишлени или медицински странични продукти и отпадъци, както и от радиоактивни емисии от атомни електроцентрали, които могат да увредят или дори да унищожат ДНК на човешките клетки.

Същественото значение на противогазите CBRN

Въздействието на токсичните газове ефективно замърсява човешкото тяло – от клетките до органите.Поради
химическия си състав ядрените частици атакуват директно клетките на дихателната система и когато проникнат в дихателните органи, предизвикват дисфункция и увреждат здравето.
МаскатаCBRN

ефективно ви предпазва от бактерии, вируси, токсични гъбички и вируси, които в момента са широко разпространени в света, благодарение на своя патрон за филтриране на въздуха. Маската винаги ще бъде полезна във военната зона, тъй като се предлага с резервни патрони. С функцията си “ C “ противогазът CBRN ви защитава от разпространението на токсични изпарения, иприт, везикантни и нервнопаралитични вещества.

 Качествен противогаз

Начинът на носене на
противогаза по
принцип трябва да гарантира защита от опасност. Тази гаранция зависи от правилното функциониране на устройството и системите за филтриране на въздуха. Напук на всичко, маскатаBCRN е най-съвместимата маска за военните по време на ядрена война. Освен че предпазва от газове, той защитава и от въздействието на ядрените вълни. Още по-усъвършенствано, оборудването му може да се подменя с резервни части в случай на повреда.
Идеалната маска разполага и с въздушен дефлектор, който насочва въздуха над визьора и създава мъгла.
Това пречи на добрата видимост на терена и създава неудовлетворение за потребителя.
Можете също така да изберете филтриращия капацитет на CBRN маската,от 95% до 99%. С увеличаване на степента на филтриране маската се представя по-добре при пречистването на проникването на бактерии в носенето на маската. Оттук и необходимостта да изберете правилния модел маска, който да си позволите.