Военни спални чували

Показване на 1–52 от 56 резултата

Искате да се чувствате комфортно по време на мисии? Не търсете повече, военният спален чувал е решението за вас. За да разберете повече, проследете нашата статия до края. 
Прочетете повече

Свойства на военните спални чували 

Както подсказва името, това е спален чувал. Проектирана да покрива цялото тяло, формата на чантата е пропорционална на човешката форма. Въпреки това има малко пространство, което помага на потребителя да се движи и на тялото да диша. Освен това в горната част на чантата има отвор за дишане. За по-голямо удовлетворение, той е с интегрирана, регулируема качулка. Въпреки свободния си вид, той може да се сгъва по дължина. Въздухът в чантата се изпуска автоматично при навиването ѝ на руло. Предлагат се няколко модела военни спални чували. Размерът на спалния чувал варира от малък до голям. Студът и лошото време са само лоши спомени с този спален чувал.

Защо да изберете военния спален чувал?
  

Специално проектирана за защита от студено време, тази чанта е истински гарант за топлината на тялото. Вече не се нуждаете от одеяло или палатка, тази чанта е всичко, от което се нуждаете, за да ви е топло. Наличието на изолационен капацитет увеличава топлината вътре. Това определя обхвата на използване. Чантата може да се използва като одеяло и за други цели. Лека и издръжлива, тя може да се сгъва в чантата си. Така че е лесно да го носите навсякъде, където пожелаете. За любителите на нощни приключения използването на военен спален чувал е наистина полезно. Дори ако цялото ви тяло е покрито и топло, можете да спите спокойно под звездите. Какво повече можете да поискате?

Как да поддържате военния си спален чувал

Издръжливостта му зависи от неговата поддръжка. Спалният чувал се използва като постелка за преобличане. Следователно тя трябва да се поддържа по същия начин, както и последната. След всяка употреба върху него остава потта на потребителя. Това води до неприятна миризма и замърсяване. Възникналата влага води до развитие на бактерии и мухъл. В крайна сметка чантата ще бъде унищожена. Отвън прахът, микроорганизмите и мръсотията полепват по тъканта на чантата и я състаряват. За да избегнете тази ситуация, вземете под внимание неговите съвети:
След всяка употреба остават влага и миризми: отворете и проветрете чантата за часове. Този метод ще увеличи издръжливостта на спалния чувал, но също така ще предотврати импрегнирането на миризми.
Това е ватиран текстилен материал: за последния не се колебайте да го изперете за пълна поддръжка. Можете да използвате перална машина или да перете на ръка. Но имайте предвид, че повечето машини не могат да се справят с натоварването, необходимо за почистване. Освен това сапуните, използвани в машините, могат да разрушат изолацията на чантата, която е отговорна за загряването на тялото. Ето защо е най-добре да го миете на ръка.

<div