Военни ленти

Показване на 1–52 от 69 резултата

Брасна за оцеляване, военна гривна par excellence

Много практична и функционална, тя се носи на китката. Не позволявайте елегантният ѝ външен вид да ви заблуди, тази гривна позволява разгръщане с дължина 8 метра.
Изключително полезен във враждебна среда, в дивата природа, при катерене …
 

Издръжливостта му от 250 кг не се забелязва с лекия му външен вид
.Бъдете различни, мислете и действайте като военен, кой знае, искате да станете такъв.Военните ленти за ръкавели могат да варират от аксесоари, подобряващи стила, до практичен комплект за оцеляване.


Прочетете повече

Необходимо е да
изберете продукт

Важно е пространството и светлината да са възможно най-леки за военните и любителите.
Проблемът е, че при походи, бивакуване или обучение на високо ниво се нуждаете от широка гама от оборудване, за да се справите с дейностите.Големият товар обаче може да доведе до умора и силно раздразнение.Той също така води до непродуктивност.
Ето защо военните са създали алтернативи за максимално олекотяване.
Сред тях е военната гривна или гривната за оцеляване, наричана още военна паракордна гривна.
Това е гривна, която има изключителна характеристика, тъй като е лесна за носене, просто се прикрепя към китката и може да реши много проблеми.
При
разгъване достига от 3 до 8 м, а силата му е 250 кг. Разгъва се бързо и без риск от възли. Вече не губете време в разплитане на обикновено дълго въже, което заема много място в чантата ви, а просто използвайте гривната си.

Военните мъже имат свой собствен стил, затова имат и свои аксесоари, особено военни гривни.
Носенето на военни аксесоари може да бъде и източник на мотивация за вас.Те ще ви напомнят за правилните идеи в съзнанието ви: сила, смелост, храброст, честност, лоялност… И ще ви осигурят непоклатима увереност в себе си.

Свойства

Тази военна гривна изсъхва бързо при контакт с вода, не е уязвима към мухъл, не се разваля и не гние. Въжето за изработване на гривната е от висококачествен материал. То е въже с общо предназначение.

Използване

Подобно на всички военни бижута, тази гривна е проектирана да се справя в екстремни ситуации, но може да се използва и в ежедневието. Тази корда, която виси от китката, е предимство. Въжето, използвано за производството му, е изработено от найлон или полиестер.
Поради екстремните си дейности военните трябва да направят всичко възможно, за да облекчат вещите си, откъдето идва и необходимостта от практичен и функционален комплект.Същото важи и за цивилните или любителите.

С голямата си здравина тази гривна може да се използва като укрепващо въже за катерене, за да се закрепят трупи за построяване на сал или заслон.
Военната гривна се предлага в няколко цвята и с различни закопчалки според вкуса ви.

Брасната се предлага в
няколко цвята и с различни закопчалки според вкуса ви.