Военни плочи

Показване на 32 резултата

Идентификационната значка е елемент от униформата, който осигурява самоличността на носещия я.

Прочетете повече
Това е средство за идентификация, което се използва за разпознаване на починалия в случай на обезобразяване. Има няколко формата. Стандартните елементи, които трябва да се появят, са: фамилно име, име, номер на социалната осигуровка/военния идентификационен номер, кръвна група и религия. Военната значка е метално парче, което се носи с метална верижка на врата.

Нова употреба

Напоследък военната значка се използва като аксесоар, достъпен за всички, който може да се персонализира.
Върху него могат да бъдат гравирани имена, инициали или прякори. След
проучване на корозията на метала, много изследвания доведоха до откриването на начин за предотвратяване на цинковата корозия за дългосрочно запазване на военните кучешки тагове. Днес военните кучешки маркировки са навлезли в популярната култура. Така че можете да си поръчате реплика на гравирана военна кучешка маркировка, дори и да не сте в армията.

Предимства

Военни бижута, които съхраняват част от нас, информация, нашата личност.Те ни определят и тяхната дълготрайност доказва, че написаното остава. Една значка може да разкаже цяла история, цял живот.
Това може да продължи. Някои военни табели датират от Втората световна война и все още са непокътнати. Техните собственици могат чрез тях да разкажат историята и да предадат подробности за част от живота си.Тези табели са в известен смисъл по-скоро сувенири, които могат да разкажат много неща, тъй като никога не е трябвало да бъдат отделяни по време на служба. Военните кучешки тегели свидетелстват за много ситуации и събития. Символ на издръжливост и време, мнозина запазват този аспект на „кучешкия тегел“ и са го превърнали в ценно бижу.
Въпреки че
кучешкият тегел е станал модерен, неговите тегели все още запазват военните си функции и аспекти. За разлика от
други военни аксесоари, наличието на военен кучешки тегел е задължително за войниците.

Имайте предвид, че кучешката табелка е по-трайна и по-устойчива от националната лична карта. Тя е и по-практична за носене, без страх от дъжд, слънце, външни агресии. Кучешката табелка е част от униформата, следователно е част от нас, това парче обработен метал съдържа нашата идентичност.

<p