Военни балаклави

Показване на 1–52 от 77 резултата

Премаскирайте се като военна нинджа с балаклава

Балаклавата с военен принт е най-добрият начин да влезете в кожата на истински японски воин по време на карнавал. Този камуфлажен аксесоар ще усъвършенства военната ви броня на нинджа. Носенето на балаклава с военна униформа ви дава възможност да се въплътите в героичен японски воин. Ще преминете инкогнито, тъй като тя ви позволява да виждате очите си само през голям отвор.

Прочети повече

Станете войник с балаклава с военен десен

Станете войник с балаклава с военен десен

.
/strong>

Богатата колекция от военни балаклави ви дава привилегията да се поставите на мястото на истински войник. Има модели, подходящи за всички размери.
Военнослужещите носят балаклави, за да предпазят лицата си. Така че по време на маскирано събитие този костюм ще ви превърне в истински шпионин. Ще се почувствате като на писта за специални операции.
Въпреки че основната цел на качулката е да прикрие профила ви, има и други аспекти, които трябва да се вземат предвид.
За да се чувствате комфортно в балаклавата си, попитайте за материала на производство. Когато купувате балаклава, търсете такава, изработена от 100% памук или полар. Специалната вълна също е добър вариант.

Създайте костюм на лош човек с военна балаклава

Събитието ви е на военна тематика и търсите перфектния костюм? Част от решението е да носите балаклава. Този аксесоар скрива лицето ви и само очите ви са открити.
Сред колекцията от шапки в „Достойнство“ ще откриете моделите, които най-добре отговарят на вашите предпочитания. Можете да си вземете каки зелена камуфлажна балаклава или такава с въоръжена зелена щампа, за да изпълнявате различни мисии по време на събитието. С балаклава на главата, скриването вече няма да е тайна за вас, за да изпълните спасителната си мисия.

Приспособете костюма си
сАРМИЯ

Качулката с военен принт е чудесна алтернатива на военния грим.

За да отпразнувате подобаващо Деня на армията, не е необходимо да украсявате лицето си с грим във военен стил. Вместо това се поглезете с балаклава от колекцията. Носенето на маска за лице обаче не трябва да ви кара да се чувствате неудобно по какъвто и да е начин. В този случай отделете време да проверите качеството на плата, преди да го купите. За
да
не се чувствате задушени, помислете дали да не изберете модел с еластично покривало за главата.
Въпреки че носенето на копринено мека балаклава е приятно за кожата на лицето, от съществено значение е да проверите дали материята не образува лесно пилинг.
Всъщност те могат да причинят дискомфорт и в същото време да създадат риск от задушаване на потребителя. Така че, за да се предпазите от тези неудобства, дайте предимство на нуждите си от комфорт и изберете балаклава, в която ще се чувствате комфортно. Също така е препоръчително да се възползвате от промоционални оферти, за да си позволите балаклава с по-добро съотношение качество/цена.

.