Компас за оцеляване

Показване на 29 резултата

Искате ли персонализиран подарък, с който да изненадате свой приятел? Поглезете го и му подарете изключителен подарък, като разгледате нашата колекция. Предлагаме ви безброй военни артикули, които ще бъдат идеален подарък за военни или цивилни. Сред тези артикули
компасът за оцеляване се оказва изключителна идея за подарък.

За да сте
напълно екипирани, докато извършвате дейностите си на терен, компасът за оцеляване е незаменим аксесоар за сигурни хора или професионалисти. За да гарантираме пълната ви защита и да предотвратим загубването ви, нашата колекция от компаси задоволява всички ваши желания за практичност, издръжливост и безопасност.
Прочетете повече

Висококачествени и практични компаси за оцеляване

Важен инструмент за вашата армия, компасът за оцеляване е единственият ефективен инструмент за спасяване на живота ви по време на походи, лов или други дейности на открито. Ако сте мислили да си купите висококачествен компас за оцеляване, ние сме подбрали за вас най-добрите компаси с характеристики, които отговарят на вашите нужди.
Леки, издръжливи, водоустойчиви и устойчиви на всякакви промени в условията на открито, нашите компаси са предназначени предимно за спасяване на човешки живот. Тези свойства им позволяват да работят денем и нощем. Те не изискват поддръжка и издържат на температури от -50° до +150°F. Освен това те
са оборудвани с двупосочно въртящ се безел и ниво на точност между +/- 0002.
От всички потребители на компаси за оцеляване никой не разчита на тях повече от военните. Те трябва да се справят с различни животозастрашаващи обстоятелства. Качественият компас за оцеляване ги отвежда на места, от които не могат да излязат. Сътрудничим си с реномирани производители. Те разработиха нашата колекция със свойства, които ще издържат на тежки условия на бой.

Други характеристики…

Нашата колекция се отличава с известна лекота и компактност. Тези характеристики ги правят най-добрите компаси за оцеляване в сравнение с други тежки, големи или обемисти компаси. Лекото им тегло ги прави лесни за носене и пренасяне на предметите, които трябва да носите по време на полевите си операции.
Нашите компаси имат тритиеви микросветлини, които са видими и могат да помогнат на потребителите да продължат навигацията си при
много слаба светлина. Освен това можете да разчитате на тях, без да се налага да използвате фенерче или светлини от други външни източници.
Предимството на тритиевите ултракъси часовници е, че те остават ярки до дванадесет години.
Тритиевите ултракъси часовници, които най-често се използват от военния персонал, светят през цялото време, без да е необходимо допълнително външно осветление или помощ. В
Компасите, съдържащи тритиеви микросветлини, които са надеждни светлини от висок клас, се използват както от военния персонал, така и от органите на реда по целия свят.
Известно е, че нашата колекция компаси е водоустойчива. Ако попаднете в бойна или друга среда за оцеляване, винаги съществува риск компасът да бъде изложен на различни атмосферни влияния.

.