Военна мусета

Показване на 19 резултата

Днес се натъкнахме на елемент, с който да усъвършенствате първия вид на военната си визия. Френската мусета или чантата от платно е тип чанта за рамо или дори чанта.Тази чанта от платно е красива и практична. Засега ще ви запознаем с една категория мускети: военните мускети. Въпреки че тази чанта за рамо изглежда добре от самото начало, военният модел ще ви остави без думи. В тази статия ще обясним защо притежаването на чанта за мусета е предимство. Тогава кога и как да носите тази дамска чанта? И накрая, къде да отидете, за да си купите екземпляр от тази чанта за рамо
. Прочетете повече

Защо да притежавате чанта мусета?

На първо място, тези чанти са аксесоари, за които се знае, че са много модерни. Всъщност това е един от най-модерните аксесоари с военни шарки. Второ, тази чанта е известна с това, че е практична и сигурна. Нека се запознаем с подробностите.

Мусетата са практичен аксесоар

Този модел чанта за рамо ще ви позволи да избегнете безпорядъка Често хората, които не са свикнали да носят чанти, държат нещата си в джобовете. Това може да се случи в джоба на сакото или панталона, което е много неудобно. Ето защо ви трябва чанта за мусета. Първо, тази чанта е много лесна за носене благодарение на каишката, която далеч не е слаба. Второ, това е средно голяма чанта, така че ще можете да поберете много неща в нея. Освен това тази чанта е изработена от много добър материал.
Музето е аксесоар за безопасност

Дизайнът на музето е много характерен. Тази чанта има широка каишка и далеч не е слаба. Второ, по отношение на размерите тя е средна.  Чантите Musette се отличават от другите чанти по начина, по който се отварят. Горната част на чантата е покрита, а отворът е пристегнат с малки каишки. Счупването на каишката отваря чантата.Тази чанта ще ви промени от класическите чанти, които се отварят с цип.За да ви дам мнение, без да навлизам в подробности, тази чанта за рамо е по-надеждна.
Кога да носите чанта мусета?

Чантата мусета може да се носи навсякъде в ежедневието. Въпреки това ще ви препоръчаме няколко места, на които можете да носите чанта мусета във военен стил. Места, на които тази военна чанта би била идеално пригодена.

Чанта за походи с мусета

Ако планирате да се отправите на експедиция в гората или планината, имате нужда от чанта за походи с мусета във военен стил. Тази чанта ще ви бъде полезна, защото в нейните джобове ще можете да съхранявате важните си вещи. Няма да можете да поберете всичките си вещи в раницата. Например, ще можете да съхранявате предмети като: телефон, запалка, портфейл и да запазите раницата за дрехите си.  Нещо повече, тази чанта е изработена от добър материал, идеален за поход. Ето защо
така наречената дюфелна чанта е задължително допълнение към туристическия ви комплект за по-добра експедиция.

Чанта за мусета за лов

Тази категория е специфична за военните мусета, защото този тип чанти са идеални за лов. По време на ловна експедиция камуфлажът е от съществено значение. Военните използват тази тактика, за да съчетаят цвета на дрехите с този на природата. Възможно е например да намерите чанта мусета във военен стил в цвят каки, черно, маслина или дори във военни цветове. Тогава носенето на чантата се превръща в нещо повече от естетически въпрос, то става тактическо. Това е съвсем нормално, тъй като тази камуфлажна тактика се използва от военните. Можете да добиете
представа за това колко ефективна е тази тактика в армията, като носите камуфлажна дреха по време на лов.

Как да носим мусета

За да носите добре една дреха, трябва да обърнете внимание на детайлите.
Мусетата са един от аксесоарите, които имат за цел да подобрят облеклото. Но какви дрехи да носите с чантата? Какви дрехи ще се сублимират в чантата? Особено ако чантата е военен модел. Ще ви запознаем с дрехите, които са ви необходими, ако аксесоарите са тези дюфелни чанти:
Панталон: Ако носите тази чанта, силно препоръчително е да носите панталони като облекло. Дори за момичетата най-добрият начин да носят военна чанта е с панталон. Тъй като мускета е военен модел, заложете на панталони във военен цвят или просто по-трезви като каки, черно или маслиново.
Брандирано яке – тази дреха е класическа. Вероятно сте запознати с военното яке Brandit, известно сред почитателите на военния стил. Много мнения се основават на следното твърдение: „Ако носите мусета, изберете якето Brandit! Това яке с няколко джоба се съчетава много добре с тези аксесоари. С джобно яке в черно, каки, маслина или военни цветове стилът на вашата чанта мусета ще бъде сублимиран.
Памучна тениска или потник За да си гарантирате уникален стил, в допълнение към якето Brandit и военните панталони добавете потник или памучна тениска. Тези три елемента, заедно с чанта тип „мусета“ във военен стил, ще ви накарат да изглеждате добре. С други думи, тази чанта за рамо ще ви позволи да възприемете военна визия, която е съобразена с детайлите.
Обувки: Когато става въпрос за обувки, изберете военни ботуши. Той е много по-практичен за лов и туризъм. Уверете се, че носите обувки в подходящия цвят, за да съчетаете визията си с чантата за съобщения. Както и
дрехите, обувките ще са по-подходящи, ако са военни или дори черни, каки или маслинови.
Общо казано, предпочитайте предмети с военен произход. Тази чанта ще ви гарантира, че за нула време ще се откъснете от скучния външен вид.

Къде да купя мусета

В Amazon ще можете да намерите чанти за мусета на търг. Или пък можете да намерите качествени чантина добра цена във френския търговец на дребно„Military Surplus“Наличният в склада им модел мусета във военен стил е изработен от добър материал.  Този магазин ви предлага качествени аксесоари на много добра цена. Предлагат се много цветове: военен, черен, маслинов и каки. Сякаш това не е достатъчно, не се притеснявайте повече за цената на доставката, защото в“ Военни излишъци“,доставката е безплатна, както и се извършва в кратки срокове. Преди да поръчате, трябва да отделите време, за да се запознаете с наличните наличности в тях.