Военни палта

Показване на 1–52 от 62 резултата

Средният сезон е между зимата и лятото…. Именно през този сезон си позволяваме нови неща, опитваме невъзможното и носим това, което никога не сме се осмелявали преди, ето защо военното яке е перфектната дреха в средата на сезона, осмелете се да изберете стил, който никога не сте възприемали преди, позволете си нови шикозни и модерни решения.Прочети повече

„Позволете си нещо красиво.“

Военното яке е перфектното определение за „разкошно“, то е насочено към всичко ново и красиво.
Можете да го носите с всякакво облекло, което решите да облечете за вечерните си излизания, разходките и дори за игривите си занимания. По-добре е да изберете качествен и издръжлив вариант, отколкото да си купите обикновено яке, което ще ви донесе само работа в бъдеще.Това яке е идеално за пролетта и есента, температурата е умерена през деня, но хладна сутрин и вечер.
Освен това производството на това яке е подходящо за всички стилове.

Тъй като актуалната тенденция е военните акценти, защо да не го използвате с автентични колекционерски предмети. Това яке е идеално за пролетта и есента, температурата е умерена през деня, но хладна сутрин и вечер. Трайни спомени за 60-те и 70-те години на миналия век.
За предпочитане с панталон. Има много начини мъжете да носят якето: с бял потник или тъмна тениска.
За
жените военните якета са най-подходящи за съчетаване с дънки „Destroyer“ или елегантни скини дънки. По-трезвите стилове, можете да го носите дори в офиса с ботуши, кошници, това яке е истинско бижу и може да се съчетае с всичко.

Опитайте комфорта в живота си.

Функционалност, ергономичност и комфорт са трите основни характеристики, които правят военните якета едновременно издръжливи и леки. Теглото на тъканта определя това качество. Имайте предвид, че теглото на военното яке зависи и от кройката му и от аксесоарите, които съдържа (джоб, качулка, затворена система). Това е проблем, тъй като войниците се чувстват комфортно, носейки леко яке, а този навик трябва да се изпита с времето и натиска и е много ограничен.
Колкото повече джобове има, толкова по-практично е якето. По-специално, когато войникът е с бронежилетка пред гърдите, малък джоб за ръка е много полезен, докато голям джоб на гърдите може да се окаже ненужен. Неговата оригиналност показва и комфорта, който ще имате, когато го носите, като всеки модел има и специфични детайли, които показват неговата автентичност.

Най-доброто яке за нашите дейности на открито

Авантюризмът е следващата ви програма за предстоящия сезон?Изберете яке от нашия уебсайт, което да ви придружава в приключенските дни сред природата. Това яке ще ви даде повече лекота, отколкото си мислите. Плюс това то има голяма способност да устоява на разкъсване – случай, който не може да се избегне в природата. Насладете се на най-добрите преживявания с якето Military Surplus.