Военни яки

Показване на 51 резултата

В продължение на години военните нашийници, обикновено наричани „военни кучешки нашийници“, са неразделна част от униформата на военнослужещите. Наричани още „кучешки нашийници“, тези нашийници под формата на правоъгълни кучешки тегели вече не са запазени само за армията.

С връщането на „армейската“ тенденция феновете на тази вселена и модните ентусиасти също си присвоиха този аксесоар, за да допълнят външния си вид – военен или не. Открийте своята в нашата колекция. 
Прочетете повече

Модели, изработени от благородни материали

За да се чувствате напълно комфортно с военното си колие, не забравяйте да го изберете добре. Материалът, от който е изработен, също е важен критерий. Неръждаема стомана или сребро – материалите, използвани в нашата колекция, гарантират по-дълъг живот. Всъщност нашите нашийници са проектирани не само да са устойчиви на триене, но и да издържат теста на времето. Те са леки и лесни за поддръжка. Те не са склонни да потъмняват кожата. Освен това нашите нашийници не потъмняват и са хипоалергенни. Нашите военни табели за кучета се състоят от една или две табели. Ако някои модели са оборудвани с една верижка, други са украсени с една или две верижки в топчеста мрежа.

Модели за жени и мъже

Въпреки че военните колиета се съчетават идеално с камуфлажни тоалети, тези военни бижута ще допълнят и доста небрежна, дори ежедневна визия. Те са не само непреходни, но и излъчват определена мъжка аура. Днес
дори и жените са приели тези аксесоари, които силно символизират мъжката вселена.  Превърнали се в истински модни аксесоари, те са създадени и за да придават харизма на всеки тоалет.
Подбрали
сме
за вас модели, които можете да носите според желанията си.
Ако нашите колиета се съчетават с камуфлажни щампи и допълват военни, зимни или летни костюми, нашите продукти ще допълнят и ежедневните ви тоалети. Можете просто да носите нашите военни огърлици около врата си. За да се откроят, изберете свободно облекло. Те често се носят под или върху обикновена тениска или разкопчана риза. Има хиляда и един начина да носите тези военни значки. Те могат да се носят като модни бижута, да украсяват чантата ви, да маркират куфара ви, да украсяват връзката ви с ключове и много други. Не забравяйте обаче да изберете правилната дължина. За по-небрежен ефект военните колиета имат по-дълги верижки от другите модели.
Идеи за подарък

Намерете оригиналния подарък за любимите си хора сред нашата селекция от военни колиета. Независимо дали става въпрос за баща, съпруг, партньор или просто приятел, нашите модели могат да изненадат любимите ви хора. Освен това избраните от нас етикети за кучета могат да бъдат предлагани по всякакъв повод – за рожден ден, за промоция или друго. Освен това можете да се поглезите по всеки повод с оригиналните и персонализирани модели, които предлагаме.

.