Военни и Тактически Часовници, Американски Модели

Показване на 1–52 от 206 резултата

Незаменим аксесоар в ежедневието, часовникът ни позволява да управляваме добре времето си, да бъдем точни и следователно ефективни, както и да измерваме постиженията и издръжливостта си при всяка дейност. На Военните бижута са нестандартно, висококачествено оборудване, което е по- удобно, с ненадминат дизайн, който привлича все повече войници и цивилни.

Предимства на военните часовници

Основната функция на часовника е да показва времето. Това обаче не е единствената функция, която се приписва на военния часовник, той може да изпълнява и други роли.

С напредването на технологиите и тъй като производителите винаги се стремят да подобрят моделите възможно най-много, за да ги направят по-практични и да отговорят на нуждите на военните, те им приписват специални функции, които не се срещат в обикновените часовници.

Предлагат солидно усещане. Освен че са изключително устойчиви, военните часовници са водоустойчиви. Те са проектирани да се адаптират към всяка ситуация и са изключително издръжливи.
Те са устойчиви на външни агресии и атмосферни влияния, като слънце, кал, дъжд… Те са специално проектирани да издържат на високо ниво на обучение в полеви условия. Предвид факта, че военното оборудване е учебно, бойно и полево, то трябва да отговаря на определени стандарти.
Военното оборудване е най-съвременният материал, с най-модерни технологии, към които са добавени много функции и които непрекъснато се развиват.

Една от основните му характеристики, която го обединява с друго военно оборудване, е неговата здравина и устойчивост на изпитания.

Преди това са били предназначени за военните, но сега военните часовници се приемат от много мъже и някои жени, дори и да не са войници. Те са подходящи за хора с активен начин на живот. Те позволяват да се извършва всяка дейност с лекота и свобода.

Особености и функции

Всеки военен часовник, достоен за това име, трябва да има дата, час, добър циферблат и параметър в допълнение.
Военните часовници имат отлична устойчивост на екстремни обстоятелства, удар и износване и несравнима водоустойчивост. Техните лещи не се драскат, а калъфите им са от неръждаема стомана, а някои са изработени от композитни материали с водоотблъскващи текстурирани каишки, за да осигурят оптимален комфорт.
Някои усъвършенствани модели имат тактически функции със съответните им функционалности като компас, барометър, алтиметър. Други, по-усъвършенствани, са оборудвани с лунен календар, аларма за буря, хронометър, термометър, GPS.
Очевидно можете да избирате между автоматичен или електронен военен часовник в зависимост от предпочитанията си.

Накрая, те са лесни и много приятни за носене, а трезвите им цветове остават незабелязани и се сливат с военната визия, не привличат внимание. Независимо дали сте
военен, любител или цивилен, вашият часовник ще ви следва навсякъде – в града, на поход или по време на тренировка.