Фенери

Показване на 1–52 от 121 резултата

Познато още като фенерче, фенерчето е основен инструмент, който трябва да имате у дома и в колата. Повечето модели на този джобен аксесоар имат сходни функции и характеристики. Прочети повече

Флашки, които улесняват ежедневието ви

Те са подходящи за много приложения в дома. От една страна, фенерите допринасят значително за „направи си сам“ и други занаяти, а от друга, служат за осветяване на тъмни места, като например стая без крушка и мазе без светлина. Фенерите са подходящи и за други дейности, като например туризъм. Универсалният модел на този аксесоар обикновено е оборудван с функционално и регулируемо копче, оптимално въртене, регулируема светлинна проекция и регулируема мощност.

Типове фенерчета, които да ви ориентират при избора

В продължение на повече от десетилетие пазарът на фенерчета непрекъснато се развива. Производителите все повече се ангажират с работата на устройството. В началото аксесоарите се захранваха с батерии, но днес този начин на работа е значително развит благодарение на технологиите. Факлите могат да бъдат разделени на три категории:
Стандартните лампи са лампи, които не са нито водоустойчиви, нито тактически. Първата категория лампи е стандартният, универсален модел с бутон за включване и изключване. Сигурен съм, че ги имате у дома. Тя е лесна за използване и евтина;
Лампи: това са лампите, които се използват за определени дейности като механика, колоездене, бягане и други. Тази втора категория не изисква използването на двете ръце. Ако търсите много практична лампа, фарът е устройството за вас;
Тактически лампи: те първоначално са били предназначени за военните, но сега се предлагат на пазара. Тази последна категория лампи се радва на забележителен технологичен напредък и може да се използва като аксесоар за самозащита благодарение на мощността си и стробоскопичния си режим за неутрализиране на противника в случай на нападение.
На пазара или при онлайн търговците на дребно можете да намерите голямо разнообразие от фенерчета, но нашата колекция от фенерчета се отличава със своята мощност, производителност и дизайн.

Нашите фенерчетаза  

Нашата колекция от фенерчета е високо селектирана по отношение на качеството и ефективността на продуктите. Осветителното устройство е съвместимо с някои крушки. Обхватът на осветяване може да достигне до 1000 метра, фенерче, подходящо за всички видове дейности: „Направи си сам“, къмпинг, алпинизъм, туризъм и други. Всяка лампа има различен режим на осветяване. Предлагаме няколко категории лампи, за да отговорим на вашите нужди. Водоустойчиви и удароустойчиви лампи, стробоскопични лампи, ултравиолетови лампи. UV лампата е интелигентна лампа. Той може да открива влага, да проверява за течове, да идентифицира фалшиви банкноти, етикети, лични карти и много други. Нашата колекция от факли е екологична. Екипът ни се стреми да ви предостави продукти с добро качество и да отговори на вашите очаквания и нужди.