Военни картини

Показване на 16 резултата

Военният стил е много модерен и вече е важна част от интериорната декорация. Декоративната живопис се предлага в различни модели, мотиви, цветове и стилове: монохромна живопис, живопис диптих, живопис триптих, живопис квадриптих и др. Осмелете се да вдъхнете нов живот на интериорната си декорация с нашите оригинални колекции от военни картини.

Военни картини за модерна декорация на стената

Един елемент може да направи голяма разлика в стария и новия ви интериорен дизайн. Присъствието на картина на стената може да добави нотка на оригиналност и модерност. Картините са шедьоври на декорацията, тъй като цветовото докосване и темата, която предават, са уникални. Имате възможност да комбинирате стила си с други аксесоари. Нашата колекция от военни картини е едновременно класическа и модерна, декоративна и вечна. Те са важни и изключително декоративни елементи в дома ви.

Военна тема за непреходна декорация на стената

Всеки има свой собствен вкус за военна декорация интериорен дизайн и това не подлежи на обсъждане. Военният мотив обаче е за всеки. Оставете се да бъдете изненадани от този декоративен предмет, който лесно се вписва във всеки тип декорация: съвременна декорация, рустикална декорация, винтидж декорация, скандинавска декорация, декорация на вила, индустриална декорация, декорация в стил „кънтри шик“, декорация в стил „густавски“, класическа декорация. Военната маса е лесна за окачване и сваляне.

Военни картини, добри основи за интериорна декорация

Този тип картини са предназначени за декорация на всекидневната, спалнята, коридора или други помещения. Тази колекция обикновено се отпечатва в ярки, весели, привличащи вниманието и ярки цветове. Военната дъска ще се съчетае с класическа и трезва декорация. За да преобразите дома си, тази декорация за стена може лесно да съответства на вашата личност.  Предлага се в различни размери и стилове, както е посочено по-горе. Намерете вдъхновение за интериорния си дизайн с нашите картини за стена във военен стил. 

Монохромно военно стенно изкуство за оригинален стил

Монохромната тебеширена дъска се предлага в хоризонтален и вертикален формат; в малък, голям и среден размер, за да ви е удобно. Какъвто и да е преобладаващият цвят в стаята ви, картината ще се впише в интериора ви. За трезв стил военната картина внася нотка жизнерадост в интериора ви. За съвременен стил военната картина е акцентът в интериора ви. За класически стил картината „Военен“ е съвременната и модерна част от вашия интериор. Монохромната военна картина украсява всекидневната ви и добавя нотка на оригиналност към нея.

Качествена военна картина полиптих

Вземете модерността и съвременността, за да персонализирате интериора си. Стилът на полиптичните шисти стана много модерен през последните години. Съществуват няколко категории на тази картина: 
Военният диптихтази динамично проектирана картина е съставена от две пана, образуващи единен мотив.
Дъска „Военен триптих“ : Тази
дъска с динамичен дизайн се състои от три панела, които образуват единен модел.
Военната дъска Quadriptych : тази динамично проектирана дъска се състои от четири панела, които образуват единен модел.

Военната картина полиптих : тази картина е съставена от повече от пет панела, които образуват единен  мотив. 
Нашите картини полиптих впечатляват с качеството на изображението и се отличават с цялостния завършек на картината. Мастилото, използвано за отпечатване на военните плочки, е обработено с UV лъчи и предотвратява обезцветяването на изображението, ако влезе в контакт с вода. Предлагаме картини върху матово платно, за да избегнем отраженията. Впечатлете и съблазнете гостите си с нашата колекция от военни картини.

Модерни цветове, които да подхождат на военните картини 

Всеки стил на декорация има своите цветове и мебели. С нашата военна колекция изберете тазгодишната тенденция: смесицата от цветове, характера на мебелите и другите декоративни предмети, особено военната картина. В зависимост от цветовете, избрани за стените и пода, е препоръчително да подсилите и украсите интериора с подходящ декоративен предмет: монохромна военна плоча или полиптих военна плоча. Всъщност
тази декорация е еднакво подходяща за мебели от различни стилове, както за старинни мебели като дивани и скринове, така и за съвременни мебели като ратанови кресла, скандинавски столове или масички за кафе от естествено дърво.
Цветовете ще придадат на стаята ви нотка класа. Изборът на цвят зависи от вашия стил. Нашата колекция от военни картини ще послужи като постоянна и вечна украса за вашия дом. Ето
нашите практически съвети как да съчетаете новата колекция от военни картини с вашия интериор:


Пастелни и бели цветове за семпла и ефективна декорация :

Ако търсите релаксираща и топла атмосфера в дома си, изберете бяло и пастелни нюанси. Тази цветова гама лесно се съчетава с всички стилове: скандинавски, класически, рустикален, индустриален и съвременен. Нашата колекция от военни шисти добавя малко удар към вашия мек декор.
Натурални тонове за по-жизнен декор:
Натуралните цветове и материали са непреходни и в крак с модата. Разнообразието от цветове успокоява и е чудесен начин да се върнете към източника. Ако ги комбинирате с ярки цветове, естествеността им носи радост, а наситеният цвят гарантира, че стаята ви е светла. Например аква синьото, къри жълтото, каки зеленото или ментовото зелено, наред с други, се превърнаха в задължителни елементи в света на интериорния дизайн. Какъвто и да е стилът на интериора ви, нашата колекция от военни картини добавя оригинално докосване. Имате възможност да ги комбинирате със съвременни или винтидж мебели. Това ви дава възможност да яхнете вълната с предпочитания от вас стил.
Екипът ни винаги предлага най-новото в областта на интериорния дизайн. Скоро ще бъде налична нова разновидност на картината полиптих – стенният часовник. Този декоративен предмет има безшумно движение и е устойчив на всякакви повреди: корозия и влага
.

Стенният часовник.