Военни магазини

Показване на 45 резултата

Вивакът, туризмът, трекингът, алпинизмът и много други дейности изискват временно къмпингуване. Палатките са един от най-важните аксесоари, с които трябва да разполагате, преди да се отправите на приключение. Нашата селекция от военни палатки ви помага да организирате по-добре уикенда или престоя си сред природата.

Допълнителна информация

Военни палатки за семеен излет

В повечето случаи е трудно да се намерят палатки, подходящи за големи семейства. Нашата колекция от военни палатки се предлага в различни размери в зависимост от броя на хората. Имаме палатки за 1 човек, за 2 до 3 души, за повече от 3 души. За да ви помогнем да направите най-добрия избор на палатки, ето нашето ръководство:
Военни палатки за 1 до 3 души: размерът на тези палатки е подобен на стандартния размер на леките палатки за къмпинг за един човек.

 
Нашият стандартен размер: приблизително 230 см ширина x 110 см дълбочина x 100 см височина (вътре) / 230 см ширина x 210 см дълбочина (земна повърхност)
Военни палатки за повече от 3 души: размерът на тези палатки е предвиден с жилищно пространство. Дори размерът на парцела е по-голям от стандартните палатки за къмпинг.
Стандартният ни размер : Ширина 210 см x Дълбочина 240 см x Височина 190 см (вътре) / Ширина 440 см x Дълбочина 260 см (на земята)
Освен това всяка категория палатки се предлага в няколко модела в зависимост от вашите предпочитания: военна тунелна палатка, куполна палатка, горска палатка и компактна военна палатка.

Нашите военни палатки за професионалисти и любители къмпингари

В миналото използването на палатките беше повече или по-малко ограничено. Те представляваха интерес само за определена категория приключенци, като например туристите, трекерите, алпинистите и изследователите. Днес обаче използването на палатките е повече от разнообразно. От една страна, професионалистите и собствениците на къмпинги използват палатките като място за настаняване на открито и ги отдават под наем на туристите. От друга страна, частни лица ги използват за туризъм и семейно къмпингуване. Разполагаме с богата колекция от военни палатки, подходящи за различни сезони и дейности, които да отговорят на вашите очаквания и нужди. Нашият екип е на ваше разположение, за да ви насочи и информира по-добре.

Предимствата на нашите
военни палатки
  

Нашата колекция от военни палатки е създадена за вас, независимо дали сте частно лице или професионалист. За лагера на вашите деца по време на скаутската им дейност
Нашите палатки са подходящи и за всякакъв вид дейност и се предлагат в различни варианти – скаутски палатки, туристически палатки и семейни палатки. Дори и да нямате опит с палатките, нашите военни палатки са лесни за разпъване и всички се доставят с инструкции за сглобяване. Демонтажът също е лесен и безпроблемен.
Но освен това нашата гама от палатки се отличава и с:
Добро качество на плата;
Лесна за сглобяване алуминиева рамка;
Лесен, бърз и удобен монтаж;
Модел, който пести място и често се използва за транспортиране.

 

Нашите съвети за употреба

При разпъването на военните палатки препоръчваме да поставите брезент под палатката. Това ще предпази пода на палатката от кондензацията на вода. Преди да съхранявате палатката в нейния капак, след като я разглобите, силно се препоръчва да обърнете пода на палатката с главата надолу и да го изсушите на слънце.

<div