Военни парки

Показване на 37 резултата

Останете на топло в нашата колекция от военни жилетки. Вид военно облекло, което стана много модерно през последните години. Неговата силна страна е практичността и шикът. Ще се чувствате страхотно, носейки тези военни жилетки. Предоставяме на ваше разположение богат избор от проектирани модели, налични размери и различни цветове.
Прочети повече

Сака, какъвто няма друг

Исторически погледнато, той обхваща много десетилетия : от 1911 г. досега е имал голям успех не само в армията, но и по отношение на модата.

Един от най-известните американски модели е M-51, така наречената „Рибена опашка“, разработена в началото на 50-те години на миналия век и използвана по време на Корейската война.

Общо военните парка се описват като :
Военната парка покрива торса, раменете и гърба и свършва между бедрата и средата на бедрата. Отваря се отпред с дупка за копчета или с цип, който често се прикрива от капак с копчета. Кройката е права, ръкавите са дълги, крачолите са подгънати нагоре при яката, а джобовете обикновено са покрити, но може да имат капак на отвора. Често има качулка, която може да се сваля.
Това е предназначено за използване срещу студ и атмосферни влияния. Ето защо можете да си поръчате военни панталони с дебелина или козина и ветроустойчиви или водоотблъскващи.
Неостаряващо яке, военната парка е многофункционална, което означава, че тя се възползва от предимствата на палто по отношение на топлината, на тренчкот по отношение на водоустойчивостта, на яке по отношение на дължината и на пухено яке по отношение на лекотата.
 Просто е необходимо да се облече приятно.
Военните парки са изработени от най-висококачествени материали и имат вид на военни излишъци: здрави и издръжливи.

Военни парки : най-доброто на нашия уебсайт !

Военните парки са едни от най-популярните военни якета както във военна, така и в цивилна среда.

Просто защото те осигуряват както очаквания комфорт, така и защита от атмосферните условия, които могат да се срещнат. Изработена от висококачествени материали като Gore Tex, Ripstop, Jersey, Softshell или thermolite, военната парка, широко използвана в армията, е налична в нашия склад и можете да я получите на страхотна цена.
Всъщност искаме да ви предложим най-добрите военни парки, които ще са напълно подходящи за вашите дейности, независимо дали става въпрос за разузнавателни мисии, рутинни патрули или наблюдение на казарми, или просто за лов, туризъм и други развлекателни дейности на открито. Що
се отнася до
цветовете, можете да изберете камуфлажна военна парка или обикновени цветове: каки, черно, тъмносиньо, пясъчно, сойот, бежово.
Как да не се влюбите в някоя от тези военни жилетки? Със сигурност ще намерите няколко, които ще ви харесат.
Като хора се чувстваме най-триумфално, когато носим качествено облекло, и особено когато то е военно. Сякаш
ние сме героите на отряда.

Ние сме
героите на отряда.