Ловни Дрехи и Облекло - Качествени и Евтини Опции в България

Показване на 1–52 от 94 резултата

Ловни Дрехи – Качество и Удобство за Всяко Ловно Приключение

Разгледайте нашата широка гама от ловни дрехи, предназначени да осигурят комфорт и функционалност по време на лов. Нашата колекция включва разнообразие от дрехи, подходящи за всички видове ловни активности, предлагайки качество и устойчивост в различни климатични условия.

Евтини Ловни Дрехи – Достъпност без Компромис с Качеството

Ние разбираме, че ловците търсят евтини ловни дрехи, които все пак да са надеждни и удобни. Нашата селекция предлага достъпни варианти, които не правят компромис с качеството и дълготрайността.

Български Ловни Дрехи – Местно Производство и Качество

Гордеем се с нашите български ловни дрехи, произведени с внимание към детайла и качество. Тези дрехи са създадени да отговорят на нуждите на българските ловци, като съчетават местни традиции в производството с модерни технологии.

Детски Ловни Дрехи – За Малките Приключенци

Ние предлагаме и детски ловни дрехи, така че и най-малките приключенци да могат да се насладят на лова в пълна безопасност и удобство. Тези дрехи са проектирани да предпазват децата в природата, като едновременно гарантират тяхната удобство и свобода на движение.

Качествени Ловни Дрехи – За Всяко Време и Терен

Изберете от нашите качествени ловни дрехи, които са проектирани да издържат на най-тежките условия. Създадени са да осигуряват защита и удобство, дори когато времето е непредсказуемо и теренът – предизвикателен.

Посетете нашите магазини или разгледайте онлайн селекцията ни от ловни дрехи, за да намерите перфектната екипировка за Вашите ловни приключения.

Защо да носите ловни дрехи?

Независимо дали сте експерт или начинаещ, всички ловци трябва да знаят преди всичко колко е важно да носят ловни дрехи, когато отиват на лов. Освен това не можете да се движите свободно с обикновени дрехи. Добрата ловна екипировка ви позволява да се слеете с пейзажа и да останете незабелязани от преследваната плячка. Този тип облекло е наистина много практично, тъй като е оборудвано с няколко джоба, в които можете да съхранявате джаджи и аксесоари и да ги имате по-лесно под ръка.
Ловното облекло е създадено, за да осигури комфорт и благополучие по време на дейности на открито.

Какви са различните видове ловно облекло?

Откриването на нови територии и на нова флора и фауна е довело до развитието на лова, който изисква подходящо облекло. Ето 3 от най-популярните видове ловно облекло.

Ловно облекло от кожа

Това е много елегантен вид облекло, с много добро качество, но тежко и по-малко практично. Това ловно облекло се използва най-често от австралийските ловци на крокодили.

Ловната камуфлажна дреха

Тази дреха обикновено произлиза от военното облекло. Това е здрава и издръжлива дреха, която е подходяща за всякакви дейности на открито, особено във враждебна среда. Камуфлажното ловно облекло е най-разпространеното и широко използвано поради своята ефективност.

Английският ловен костюм

Той се разпознава по формата си като вид тричетвърти палто от туид. По онова време

този модел е резултат от облеклото на благородните ловци, което е било изискване за членство в ловните клубове в страната на Нейно Величество.

Как да се обличаме за лов

Доброто ловно облекло е важно. Облеклото трябва да е съобразено с околната среда и метеорологичните условия, както и с вида на лова, който организирате.

Изберете дрехи за горната част на тялото

Всъщност започнете с удобно памучно бельо, за да избегнете изпотяването. След това дайте предимство на леки, тихи и еластични дрехи, които ви позволяват да се движите дискретно във всякакъв вид. Понякога е препоръчително да изберете стабилно облекло, което да се справя с препятствията и храсталаците, които се изпречват на пътя. Можете да изберете кафяви, бежови или зелени дрехи, за да се слеете с околната среда. Понякога цветът флуоресцентно оранжево, зрението на животните не различава добре този цвят, така че той може да бъде от съществено значение, когато сте на лов, например. И накрая, изберете удобно за вас ловно облекло. Трябва да изберете облекло, което да ви предпазва от лошото време и враждебността на района. Важно е да изберете модел ловно облекло с множество джобове, за да улесните работата с аксесоари и приспособления като компас, свирка и др. Накратко, препоръчително е да се обърне внимание на материала на ловното облекло. Ловното облекло трябва да е издръжливо и устойчиво на всякакви изпитания, особено на атмосферните условия както през деня, така и през нощта.

Избор на панталони за лов

По принцип изборът на панталони за лов се прави в зависимост от практиката ви. Всички видове лов си имат специфични панталони. За целта трябва да помислите за различните нужди по време на лова. Всъщност можете да изберете панталони, които имат добра устойчивост на растителност, тъй като по време на тренировка често се сблъсквате с агресивна растителност. Що се отнася до температурата, както в началото на ловния сезон, така и в края му, най-добре е да изберете универсални ловни панталони. Например, те имат достатъчно дишаща опция с вентилационни отвори. Понякога удобството е от голямо значение при избора на панталон за лов. Изборът на панталони, които осигуряват свобода на движенията, е от съществено значение, особено за активен лов, като лов на дива свиня или на яребица. И накрая, най-добре е да изберете панталони с множество джобове, като например ветровка.

Какви са предимствата на ловното облекло?

Ловното облекло предлага редица важни предимства. Той предлага гарантиран камуфлаж за успешно преследване на животни. Опцията за камуфлаж позволява незабележим подход, дискретно преминаване и незабележима засада. От друга страна, повечето военни ловни облекла са проектирани с устойчива материя. Тя е по-удобна, по-здрава и по-устойчива на износване. Освен това помага за поддържане на добра телесна температура и за защита от дъжд. Повечето военни ловни облекла обикновено са проектирани с водоотблъскваща материя, която позволява на водата да се оттича, и с наличието на качулка, което също е добър момент. Този тип ловно облекло е оборудвано с множество джобове, в които се съхраняват различни аксесоари на ловеца. Понякога някои модели са оборудвани със специални джобове за касети.