Военни пръстени

Показване на 1–52 от 121 резултата

Ако сте войник в армията или просто фен на тази вселена, нашата колекция от военни пръстени е създадена, за да можете да усъвършенствате облеклото си. Предлагаме ви богат избор от пръстени, които да допълнят панталоните, саката, късите панталони или дори камуфлажната ви риза.
Независимо дали са овални, кръгли, квадратни или дори с форма на цев, нашите пръстени ще подхождат на всеки външен вид. Просто изберете дизайна и модела, които отговарят на вашия вкус и стил. Нашите военни пръстени могат да бъдат предложени за всеки повод. Прочетете повече

Материали за вашия военен пръстен

Изключително важно е да изберете правилния материал за вашия пръстен. Тъй като ще бъде в контакт с пръстите и дори с кожата ви, той трябва да бъде напълно безопасен. В жълто злато, бяло злато, сребро, платина…, нашите пръстени ще се впишат във вашия бюджет. Също толкова важно е да изберете правилния размер на пръстена. Твърде голям пръстен може лесно да се изгуби. От друга страна, ако е прекалено стегнат, може да пречи. Изберете идеалния размер, който ви осигурява пълен комфорт.

Военни пръстени с камъни или без камъни

Избрахме за вас широка гама от военни пръстени с камъни или без камъни, украсени със символ, инициал или знак. Всичко е въпрос на вкус. Някои хора избират камък, скъпоценен или не, според неговия характер или цвят. Други избират според добродетелта или имуществото си. Други избират да украсят пръстените си с камъни, за да им придадат известна стойност. Независимо дали са с рубини, диаманти, сапфири, изумруди, аметисти и много други, нашите пръстени ще озарят тоалета, очите и тена ви. Изберете своя не само въз основа на дизайна, но и на символиката, която разкриват.
Кога да носите военни пръстени

Временни, нашите военни пръстени могат да се носят по ваше желание, независимо от възрастта ви. Те ще подхождат на уличното, вечерното и дори на спортното ви облекло. Можете да ги носите както през зимата, така и през лятото. Освен това те са лесни за почистване и съхранение.

От военни-бижута  за всички пръсти

Като няма фиксирано правило, военният пръстен може да се носи както на дясната, така и на лявата ръка. Ако сте десничар, за да сте по-практични и да не го повредите лесно, е препоръчително да го носите на лявата ръка. Независимо от функцията, портфейла или групата, към която принадлежите, военните пръстени от типа малък синджир днес могат да се носят на малкия пръст, на лявата или на дясната ръка. Освен това нашите модели ще украсят както безименния, така и средния ви пръст. Някои хора не се притесняват да подчертават бижутата си, като ги носят на показалеца. Накратко, изборът на пръст, на който да носите военния си пръстен, е изцяло личен. Можете да носите пръстена си според желанията си и най-вече според стила си.