Военна възглавница

Показване на 12 резултата

Потърсете голямо разнообразие от възглавници от нашия склад.За вашия комфорт и пълна сигурност нашата колекция от военни възглавници включва набор от калъфи, възглавници или възглавници за военни, полицаи, пожарникари и служители по сигурността.
Прочетете повече

Като подарък тези артикули гарантират, че всички военни, служители по сигурността, полицаи, пожарникари или всички, които се интересуват от военното дело или сигурността, ще бъдат много щастливи.
Нашата колекция отговаря на всички нужди от качество, комфорт и практичност за професионалисти или частни лица.

Практични и безопасни военни възглавници

Служите ли в армията? Добавете възглавница или калъфка към военната си колекция.
Обикновено използвани за продукти за обитаване на борда на кораба, военните възглавници са огнеустойчиви и са проектирани за комфорт и издръжливост в съответствие с военните спецификации за изпълнение MIL-PRF-20092M и MIL-PRF-20092L.От специфичните характеристики на нашите продукти вашата безопасност ще бъде напълно гарантирана.Когато някои модели възглавници са изложени на открити източници на пламък, се образува овъгляване само в зоната, изложена на пламъка.Всички наши възглавници са известни с високата си издръжливост, която им осигурява дълъг експлоатационен живот, като същевременно запазват първоначалната си дебелина.За да отговорим на нуждите ви като военно подкрепление, сме осигурили най-добрите военни артикули за вас, включително възглавници с най-новите технологии.В резултат на това рискът от разкъсване е нулев, а издръжливостта им е оптимизирана.
Дизайн по поръчка, подходящ за официалната униформа на френската армия

Подходяща калъфка за възглавница за елен, персонализирана възглавница за бомбардировач, прясно отпечатана фактура за Мъри върху възглавница, персонализирана възглавница за въоръжените сили за военни снимки, предлагаме широка гама от възглавници по поръчка, които да отговарят на вашите военни вкусове.Добре подбрани производители отпечатват върху възглавницата
избрания от вас военен дизайн.Благодарение на наличните цветове, обикновено свързани със стила на въоръжените сили, нашата колекция се съчетава перфектно с всяко военно облекло.Макар да подчертава вашия военен вид, тя подхожда на всякакъв вид или стил на обличане.Това ви позволява да я носите винаги със себе си.Дизайнът и цветът на нашите възглавници се съчетават дори с декора на всеки дом.Разбира се, можете да ги поставите навсякъде в дома си.

Перилен избор на възглавници

За да ви улесним в практиката на терен, сме подбрали най-добрите производители и надеждни доставчици, за да ви осигурим качествени и отговарящи на изискванията готови продукти.
Бъдете уникални и изберете военни минерали, създадени от талантливи занаятчии от цял свят. Тези творци са вложили страстта си в създаването на нашата колекция, за да увеличат максимално доверието ви.
Търсите ли редовен подарък, подарете на приятеля си някои изключителни предмети, за да го изненадате.

Предлагаме най-висококачествените военни възглавници, налични в интернет: калъфка за възглавница за тяло, персонализирана възглавница за домашен любимец/човек, кукла за разгръщане, персонализиран сувенир нашата голяма калъфка за възглавница, за военна мисия. Поглезете близките си с персонализирани ергономични възглавници за безопасност.Възглавниците от нашата колекция са чудесен подарък.
Колекция, предназначена за военни и професионалисти, военна възглавница допълва вашите материали за безопасност. С превъзходно качество, те също така имат свалящи се капаци и покритие, което може да се пере. Технологията им носи и други практически предимства. Тези възглавници се харесват и на цивилни граждани, които търсят оптимален комфорт за дейности на терен.

Възглавници във военен стил

Един цвят, индивидуален вид, военният стил се превърна в модна тенденция, която се цени от всички почитатели на милитаризма. Независимо дали ще ви придадат винтидж вид или вид на боец, военните възглавници със сигурност ще ви накарат да се откроите от тълпата. Освен това този стил ще отразява вашата индивидуалност. Затова
ви предлагаме колекция, предназначена за цивилни, които имат определени предпочитания към военния стил.

Възглавници
от международно признати марки

Предлагаме ви възглавници от водещите марки за военните. Тези елементи са предназначени и за специалисти по сигурността. Нашата колекция идва от известни марки в областта на дизайна на технически и професионални военни инструменти. Продуктите на тези компании са признати от професионалистите в областта на правоприлагането, като например Opex, Miltec, Concept, Cityguard, T.O.E. …… Нашите накладки могат да се използват и за приложения, които изискват съответствие със спецификацията SAE-AMS-R-5001. Това приложение често се използва за възглавници на седалките във военни превозни средства и за опаковки от пяна.
Тези марки са също така професионалисти в областта на външната среда и военната промишленост за всички аудитории. Днес ентусиастите на външната и военната мода продължават да се увеличават. Военната визия става все по-популярна благодарение на своята оригиналност и имиджа, който предлага. Подбрахме за вас известните марки за военен стил и инструменти за работа на открито.
Висококачествени артикули, вдъхновени от военната тематика, нашите възглавници са изработени от независими художници и дизайнери от цял свят.
Разгледайте нашата колекция от военни възглавници, за да откриете най-доброто от уникалните или персонализираните артикули. В нашите магазини за декоративни възглавници ще откриете всеки дизайн на военна възглавница, който ще подобри дневната или спалнята ви. Персонализирайте възглавница или изберете от многобройните дизайни на възглавници с размер и материя по ваш избор.
Украсете ежедневието, дивана или леглото си с военни възглавници, които ще харесате.
Открийте дизайни и щампи на независими художници от цял свят.Сгъваеми, компактни, надуваеми, удобни, ергономични – нашата селекция е сред най-добрите комплекти възглавници в света.Те са изработени от висококачествени материали и са оборудвани с редица уникални и полезни функции.

.