Шапка на Буш

Показване на 22 резултата

Шапката за храсти предлага ефективна защита от слънцето, когато се движите в гората или на открито. Практичен и необходим аксесоар за туристите,
шапката за храсти е полезна в
горещините в някои страни или през лятото.

Прочетете повече

Защо да носите шапка за храсти?

По принцип шапката „boonie hat“, известна още като „bush hat“ или „jungle hat“, е основен аксесоар, който гарантира вашата защита. Тази шапка ви предпазва от атмосферни влияния, като горещина или пориви на вятъра. В миналото шапката тип „буни“ е била използвана от военните. Заради маскировъчната си функция. Шапката „Буш“ е проектирана като шапка „Уолдленд“.
Военните шапки се използват и от частни лица. Тази шапка предпазва лицето по-добре от шапката. Освен това е много удобна и може лесно да се регулира с помощта на шнур, за да пасне на всички форми и размери на главата. Ето защо можете да го носите по време на почивката си, за да се предпазите от слънцето. Тази шапка е подходяща и за хора, които обичат да навлизат в джунглата. Шапката за храсти също се смята за ловен аксесоар.

Какви са различните видове шапки за храсти

Шапката за храсти е популярна сред любителите на приключенията на открито. Можете да го носите по време на походи, спорт или излизане с приятели. Шапката тип „храст“ се характеризира с голяма сянка около главата. За разлика от други шапки, тъканта е водоустойчива. Практична, удобна и стилна, тази шапка е един от най-предпочитаните аксесоари. Ето защо той може да направи дейностите ви на открито по-приятни и безопасни.

Шапката
Wanying

Шапката Wanying или 360-градусовата анти-UV шапка за храсти има голяма способност да предпазва кожата ви отизгаряне от слънцето. Благодарение на тъканта от найлон и полиестер тази шапка за храсти ефективно блокира ултравиолетовите лъчи. Поради това тя предлага отлична защита срещу слънце, вятър и дъжд. Тази шапка е особено дишаща, много удобна и лека за носене.
За по-голямо удобство шапката се предлага в 2 размера и е с шнур за пристягане.
Поради това той се адаптира към всички морфологии. Той е идеалният аксесоар за тези, които планират дейности на открито, като колоездене, риболов, туризъм, трекинг, къмпинг или алпинизъм.

Siywina

Шапката Siywina или шапка за пустинен храст се отличава с изключителна практичност и затова е подходяща за всички дейности на открито. Той ефективно предпазва лицето, ушите и шията от вредното въздействие на слънцето и дъжда. Мрежата позволява на въздуха да циркулира през нея, като предотвратява изпотяването ви и ви държи прохладни.
Материята ѝ е изработена от водоустойчив и водоустойчив полиестер.
Шапката има и шнур за пристягане, който осигурява сигурно прилепване към главата. Връзката е изработена от регулируем ластик, който приляга на гърба. Подходящ за всички размери.
Eonpow

Ветроустойчивата шапка за храсти или шапката Eonpow е лека, дишаща и абсорбираща. Вътрешната мрежа на короната позволява циркулация на въздуха и поддържа главата хладна. Ако
вали, тя изсъхва бързо, тъй като е водоустойчива.
Както всяка друга шапка, тя има регулируем еластичен шнур отзад. По този начин той приляга и се регулира сигурно и удобно. Тази шапка се счита за универсален и модерен модел за открито. Той лесно се адаптира към избрания от вас стил.

Mil – Tec

Mil – Tec или военната шапка за храсти ви предпазва от увреждане от слънцето, като същевременно ви държи хладно. Той е специално проектиран за къмпинг, барбекю, риболов, пътуване и други развлекателни дейности. Материята е изработена от памук и полиестер. Тя позволява лесно отвеждане на потта. Шапката от военна технология има лесно регулируема връв и е подходяща за всички размери. Така че няма да рискувате да я изгубите по време на работа, независимо дали е ветровито или дъждовно.
Шапката Mil-Tec е цветно кодирана, като можете да избирате от различни цветове. Любими на феновете на армията понякога са пустинята, черното или каки и камуфлажът.

The
Anaoo

&nbspСгъваемата шапка за храсти Anaoo е с широка козирка, която ще предпазва кожата ви от слънце, дъжд и вятър. Тя е по-практична, удобна и дишаща. Този аксесоар е подходящ за широк спектър от дейности на открито, туризъм, къмпинг, катерене, лов, риболов, разглеждане на забележителности и други развлекателни спортове на открито. Найлоновата тъкан го прави лек за лесно пренасяне.
Можете лесно да я сгънете и да я съхранявате в джоба или раницата си.
Шапката Anaoo има стилен дизайн. Копчетата от двете страни на шапката ви позволяват да я облечете с деним.

Как да изберем правилната шапка за храсти

За да си осигурите комфорт по време на дейностите на открито. Има някои основни критерии, които ще ви помогнат да изберете шапка за храсти. Сред тях са материалът, размерът, хидроизолационната вентилация, цветът и цената:
Материалът: Трябва внимателно да изберете материалите на вашата шапка за храсти. В повечето случаи те трябва да са подходящи за предвидената употреба и климатичните условия. Синтетичните материали, като найлон или полиестер, са за предпочитане при високи температури. Този материал прави шапката по-лека за носене. От друга страна, той изсъхва бързо при влажни условия. От друга страна, памукът е идеален за филтриране на UV лъчите. Въпреки това е по-тежък, когато е мокър, и съхне по-бавно. Поради това тя намалява комфорта. За тези, които предпочитат по-естествени стилове, най-популярна е сламената шапка. Предимството му е, че е лек и дишащ през горещите дни. От
друга страна
, той не предпазва напълно от слънцето.
Размери: Шапката за храсти не трябва да е нито прекалено тясна, нито прекалено широка. Тя трябва да приляга плътно и да осигурява комфорт. По този начин се избягва главоболието. Освен това повечето шапки за храсти имат уникална система за регулиране на размера. Можете лесно да затягате или разхлабвате въжето му, както желаете. Ако искате да носите шапка с храст за всеки ден. Изберете шапки с напълно свалящи се каишки за брадичката. По
този
начин можете да го свалите, когато пожелаете.
Потене: Потенето е неизбежно, когато извършвате някаква дейност в слънчево време. В този случай, за да ви позволи да се чувствате по-леки и следователно по-удобни. Шапка с перфектна вентилация е много ценена. Тя ви охлажда и ви кара да се чувствате по-малко горещи, по-малко потни. Най-проветривата шапка обаче е тази, която е изработена от мрежеста материя с малки отвори. Тя позволява на хладния въздух да циркулира, а на топлината да излиза навън. Затова поддържа главата ви добре проветрена и удобна. Памучната тъкан също може да ви държи хладно. Понякога тя може да се напои с пот при горещи и влажни условия. Полиестерът е много ефективен, за да ви държи сухи по всяко време. Полиестерът обаче води до прегряване.
Водоустойчивост: По време на дейност на открито шапката ви може да се намокри, да се напръска или случайно да падне във водата. В този случай изберете шапка, която предлага най-голям комфорт. Най-добре е шапка, изработена от водоустойчива и бързосъхнеща материя. Тя позволява на излишната вода и влага да се отцеждат бързо при всяка употреба. Освен това шапката трябва да е непромокаема и да предпазва главата в случай на дъжд. Тя не трябва да нарушава въздушния поток към главата. Избягвайте да носите шапки, които абсорбират вода, например памучни.
&nbspЦвят: Шапката тип „бони“ има известни цветови разлики. Видът ви зависи от избрания цвят. Най-често използваните и виждани цветове обаче са бежов, маслинов, камуфлажен и каки.
Цената:Шапката на храста има широки вариации в цената. Колкото по-качествен е материалът за производство, толкова по-скъп е той. Цената зависи и от това кога се изпраща шапката. Моля, свържете се с нас. Моля, свържете се с нас.