Военни поло ризи

Показване на 1–52 от 92 резултата

Военните униформени поло блузи са подходящи аксесоари за облекло на професионални войници, военни полицаи, охранители и миротворци и други професионалисти, както и модерно спортно облекло за хора с добър вкус към актуалните тенденции и за цивилни, които трябва да се съчетават. Военните поло блузи също се харесват на въоръжените сили и на облеклото и аксесоарите на правоприлагащите органи. Военните глобуси са стилни и проектирани с антикорозионни материали, съвместими с физическа намеса в тежки условия. Прочети повече

Новата тенденция във военния стил

Няма нищо по-добро от военна поло риза, ако искате да сте в крак с военните тенденции. Веднага можем да споменем, че имате добър вкус за военна поло риза. Изглежда страхотно както за мъжете, така и за жените. Можете да я комбинирате с всеки стил на обличане, независимо дали е ежедневен, или елегантен.
Ако обичате спортове на открито, добавете военна поло риза към спортното си облекло, дизайнерите и стилистите на спортни облекла обръщат все по-голямо внимание на техническите продукти, спортните облекла, дрехите за туризъм и трекинг са на върха на подиума точно в случая с военната поло риза.

Най-добрите начини за носене на военна поло риза

Всички знаем как органите на реда носят поло ризи, но нека поговорим за това как един мъж и една жена трябва да носят поло риза, за да бъдат по-стилни.
По-слабият човек трябва да носи леко прилепнала поло риза. За да разширите обхвата на конструкцията, избягвайте на всяка цена използването на твърде компактни или прилепнали модели. Напротив, тя ще подчертае раменете и ще наложи повече съкращения. Копчетата ги подчертават още повече.
Ако сте мускулест човек, за да покажете своята индивидуалност, изберете поло риза, която съответства на мускулатурата ви, но без да надвишава размера на дисплея.
При закръглени фигури избягвайте правите кройки, които са твърде близо до тялото, за да не подчертават гърдите.
Поло ризата може да се носи с избледнели или дори скъсани дънки, за да се подчертае свободната кройка. В
идеалния случай изберете обикновена поло риза, за да е възможно най-проста, но стилна.
През зимата предпочитаме да избираме тъмни панталони и поло ризи в различни цветове. През лятото избираме светла поло риза, за предпочитане с бял панталон (къси панталони или дънки). Можете също така да носите светли дънки и бяла поло риза, за да направите обратното. За
успешен препи аутфит ще запазим трезвия баланс и ще разчупим ярките
дрехи, за предпочитане поло ризи, жилетки или сака за костюми с чино или ленени панталони, без да забравяме мокасините или морската обувка. За
препи аутфит ще запазим трезвия баланс и ще разчупим ярките
дрехи, за предпочитане поло ризи, жилетки или сака за костюми с чино или ленени панталони, без да забравяме мокасините или морската обувка.