Военни капачки

Показване на 1–52 от 53 резултата

Привличате ли военния стил? Имаме различни колекции на тази тема. От военни якета до тактически жилетки, от класически армейски униформи до камуфлажни тениски, но също и военни шапки. Намерете пълната ни гама от военни шапки, за да защитите главата си от всякакви метеорологични условия: студ, вятър, сняг и дори жега (за тези с малко коса или през лятото).  

Допълнителна информация

Висококачествени военни шапки

Всички знаем, че качеството е на първо място при всички покупки на продукти. Ето защо внимателно подбираме материалите, от които се изработват най-добрите военни шапки от цял свят. Обикновено шапките са изработени от вълна, памук, полиестер или акрил. Всички те са добри основни материали и в същото време са отлични изолатори. За военна употреба или като обикновен аксесоар, нашите военни шапки предлагат широка гама от основни качества за удобно и безпроблемно носене.

Видове военни шапки

.
 Що се отнася до военните шапки, те са разнообразни – от камуфлажна шапка до полярна шапка. Сигурно е обаче, че военният дух винаги се запазва. Представяме колекция с едноцветни и многоцветни модели. Последните представляват камуфлажа на Централна Европа, например. Що се отнася до видовете камуфлаж, има централноевропейски камуфлаж, дигитален камуфлаж, пустинен камуфлаж, нощен камуфлаж, снежен камуфлаж или горски камуфлаж, в зависимост от армията и района. Зелено каки, черно, тъмносиньо, бяло и сиво са някои от наличните цветове на обикновените шапки. Имаме и военна шапка с топла подплата като функция. Този тип шапки са популярни не само сред военните, но и сред цивилните, които харесват военния стил. 

Какви са предимствата на военните шапки ? 

Предназначени първоначално за военни професионалисти, военните шапки имат много предимства. Камуфлажът е гарантиран 
 Както подсказва името, това е важна част от оборудването на военния персонал на терен, за да покрие правилно главите си. Той поддържа топлината в областта на главата. Защото за нас, хората, тази част е много деликатна. Всичко зависи от него. Ето защо носенето на военната шапка изглежда по-удобно за носене. Те са компактни и се побират в джоба на дрехите или чантата ви. Освен това военните капачки са устойчиви и здрави по природа. С други думи, те могат да издържат на всякакви случаи. Причината, поради която военните шапки трябва да са здрави, е да отговарят на изискванията на бойното поле. Освен това те могат да издържат на лек дъжд и да запазят топлината дори когато са мокри. Тези шапки са много ефективни. Друго предимство на тези военни шапки е, че те са много здрави, щадящи кожата по време на физическо натоварване. Този тип шапки осигуряват по-добра защита и комфорт, като същевременно отвеждат потта.

Как да ги носим 

Независимо дали е с военно облекло от главата до петите или с основно облекло, военните шапки придават много стил на облеклото ви. Ако излизате вечерта или на открито, просто сложете избраната от вас военна шапка на главата си и сте готови за работа. Няма правила, които да следвате. Сигурен съм, че сте чували някой да казва: „Нямам шапка на главата“, но както се казва, „всяко гърне си има капак“. Затова всяка глава си има шапка! Военните шапки все още са най-добрият избор, тъй като са най-лесни за носене. Но внимавайте да не ги носите до веждите, а в основата на косата, в горната част на челото. Във всеки случай няма точен размер на чашките, но трябва да избягвате тези, които са твърде големи за вас. Съобразете се най-малкото с възрастовия диапазон (възрастни и деца) и пола (мъж или жена). Когато става въпрос за военни шапки, нито един от тези критерии не е необходим. Въпреки това е необходимо да имате добре прилягаща каска. По този начин ще избегнете фалшивите решения и най-вече ще се чувствате добре. Не се страхувайте, ние имаме това, от което се нуждаете.

Избор на подходяща военна шапка

На първо място, изборът зависи от вашата дейност. Независимо дали става дума за военна служба или за дейност на открито, като например къмпинг, туризъм, нощно разузнаване и др. За всеки вид събитие имаме съответните характеристики на военната шапка. След това можете да изберете военна шапка според любимия си цвят. Зелено хаки, градско сиво или камуфлажен тип – при нас ще имате богат избор от цветове. Въпреки това можете да съберете всички, за да ги променяте според случая. А времето е необходимо условие, за да решите от каква военна шапка се нуждаете. Ако през зимата е много студено, тогава ви трябва шапка с полар или шапка с вътрешна подплата. За лятото и спорта трябва да изберете лека и, по възможност, мека и удобна шапка, която не сърби. Очевидно е, че го имаме в колекцията си.
Военните шапки са сред задължителните артикули за професионалисти, любители и дори специалисти на открито. От друга страна, военните ефекти се превърнаха в актуална тенденция, която е много харесвана от обикновените граждани, които искат да възприемат военния стил в ежедневието си. Затова военните шапки са едновременно задължителна част от екипировката и модно решение във военен стил. Това не е непременно подходящата шапка за супер модна визия, тъй като колекцията е доста ограничена във военния вид. Въпреки това военните шапки са все още много полезни, известни също като passe-partout. Предлагаме различни цветове – от светли до тъмни, от обикновени до полихромни или просто камуфлажни. Сега от вас зависи да изберете правилната каска (във военен стил, разбира се).

.