Оборудване за бивак

Показване на 1–52 от 225 резултата

Армейски войници, частни охранители, туристи с раници на гръб, къмпингуващи или пътешественици – с нашата колекция от военно облекло и екипировка можете да се екипирате от главата до петите. Открийте в тази колекция различни материали и оборудване, предназначени да подобрят вашата безопасност и ефективност.
Прочетете повече

Ето ТОП 7 на задължителното военно оборудване за добрия войник

Милитарни палатки
Милитарни
лагерни легла

Военни чанти
Камуфлажна екипировка
Милитарни каски Милитарни знаци
Военни парчета

Въпреки че нашата колекция е насочена предимно към професионалисти, войници от армията и различни сили за сигурност, нашите военни материали и оборудване са предназначени да бъдат достъпни и за
широката
общественост.
Освен това предлагаме множество продукти, които са от съществено значение за военни интервенции и мисии, както и за излети на открито, в планината или в гората.

Професионална
качествена
екипировка

Професионалисти, войници или просто ентусиасти на открито, допълнете екипировката си с нашата селекция от професионална качествена екипировка. Нашите продукти, марки и модели ви гарантират ефективност, производителност и безопасност. Все по-иновативни, нашите материали и индивидуално оборудване са проектирани така, че да отговарят на вашите оперативни нужди. Независимо дали става въпрос за
дейности на открито или за военни нужди, модернизирайте или допълнете оборудването си с нашата селекция от все по-ефективно оборудване.

Оборудване от различни марки, достъпно за всички

В нашата колекция можете да намерите широка гама продукти от големи марки, специализирани в областта на военното оборудване и оборудването за открито. Леки, здрави и най-вече надеждни, нашите продукти са от основните референтни марки, за да ви придружават независимо от мисиите, ситуациите и най-вече условията, с които се сблъсквате. Ние ви предлагаме качествено, практично и функционално оборудване, и то на атрактивни цени. Освен това сме подбрали за вас военно оборудване, изработено от подбрани материали.

Оборудване за повече ефективност и безопасност

Армейски войници, бъдете ефективни с нашите кобури, жилетки или комплекти за оцеляване. Защитете се с нашите ръкавици, налакътници, каски или гамаши. Предлагаме ви различни аксесоари за оръжия, разнообразна тактическа екипировка, широка гама от кобури и калъфи, както и материали за ориентиране. Лагерници или туристи, възползвайте се максимално от приключението си и се снабдете с хранилки, раници, спални чували, чанти за вода, бутилки за вода или комплекти за защита и хигиена. Намерете нашата електроника, осветително оборудване и други полезни предмети в колекцията ни от военно оборудване и екипировка.

Многобройни възможности за избор на основно оборудване и екипировка

Ние сме подбрали за вас широка гама от основно оборудване както за обучението, така и за мисиите ви. Радиостанции, уоки-токита, бинокли, лампи, комплекти за почистване на оръжия – всякакво военно оборудване ще ви съпътства ежедневно. Независимо дали сте просто почитател на военния камуфлаж или обичате дейностите на открито, допълнете екипировката си с нашата селекция от ножове, защитни средства, часовници и инструменти.Пасчета, колани, очила, ръкавици, значки, звания, електронни аксесоари, кобури и калъфи за патрони са само част от продуктите, които съставляват нашата колекция.

<p