Фарове

Показване на 1–52 от 82 резултата

Челната лампа, съюзната джаджа за дейности на открито

Челната лампа е основен инструмент за нощни преходи или други дейности на открито.

Независимо дали сте на
път или на къмпинг, за осветяване на пътя
е необходимо да сте оборудвани с челник. Той
е колкото полезен, толкова и необходим, за да се избегнат злополуки.
Наистина, по време на кратки пътувания е много вероятно да се окажете на изолирани места без електрозахранване. В този случай е важно да носите челник. Както подсказва името му, това е аксесоар, който носите на главата си, по-точно на челото си. Освен това, ако сте почитател на романите, фенерчето може да ви осветява по време на четене.
Прочетете повече
Този инструмент е удобен, за да ви осветява, независимо от движението, което извършвате.
Ако планирате дейност на открито, открийте сега гамата от мощни и ефикасни фенерчета.

Как да изберем правилното фенерче за глава ?

Има няколко модела фенерчета за глава. Всъщност именно това прави избора доста сложен, като се има предвид, че обемът на продукцията на пазара е много голям. Марките и моделите непрекъснато се увеличават и да се уверите, че сте избрали правилния модел, не е лесна задача. Ето няколко ключови критерия, които трябва да имате предвид, за да не съжалявате.
Полето на осветеност е атрибут, който не бива да се пренебрегва.
Това зависи от силата на лъча на лампата, която се изразява в лумени. За дълги пътувания, като къмпинг или пътешествия, е препоръчително да изберете модел с мощност поне 100 лумена. От друга страна,
за
спортни или по-активни излети, като например нощна разходка по пътеката, каране на колело или алпинизъм, би било идеално да изберете варианти с минимална мощност от 160 лумена. Що се отнася до
технологията на осветяване, изберете LED лампи. Фаровете с LED светлина се отличават с отлична енергийна ефективност. В колекцията от челници ще намерите два (2) вида светодиоди, а именно: фокусирани светодиоди, подходящи за нуждата от мощно осветяване от разстояние, и нефокусирани светодиоди, разсейващи светлината от близко разстояние.
Трябва да се отбележи, че понятието автономност е от първостепенно значение за един челник. В зависимост от използваните режими на осветление животът на батерията варира между 2 и 30 часа. За да не бъдете обезпокоявани от нежелани прекъсвания, се препоръчва да използвате по-мощни модели, които консумират по-малко енергия.

Какво става със свързаните фарове??

В момента на мода е гамата от интелигентни фарове. Този модел се отличава от своите съседи с функцията си за автоматично регулиране на интензивността на LED светлината в зависимост от околната светлина.
Благодарение на свързващия си дизайн фаровете са свързани чрез Bluetooth, за да се управлява по-добре тяхната автономност в реално време.
Този LED аксесоар е задължителен за осветяване в тъмното.

<div