Слънчево зарядно устройство

Показване на 23 резултата

Прегледайте нашата колекция от зарядни устройства и си купете практично соларно зарядно устройство, което да отговаря на вашите нужди. За дейности в полеви условия соларното зарядно устройство също е важен аксесоар за военните. Нашите соларни зарядни устройства, предлагани в различни цветове и типичен за въоръжените сили дизайн, ще зарадват и цивилни граждани, които предпочитат военния стил.

Прочети повече
С уникалния си дизайн, който може да бъде персонализиран според вашите предпочитания, соларното зарядно устройство ще бъде идеална идея за подарък за военни, полицаи, пожарникари или друг персонал, работещ в сферата на сигурността.
Подобно на всички останали артикули, нашата колекция отговаря на всички изисквания за качество, комфорт и практичност за професионалисти и частни лица.
Изключително практични и издръжливи соларни зарядни устройства

Почитатели ли сте на военния стил? Допълнете колекцията си от военни предмети със слънчево зарядно устройство. Ще ви е необходим навсякъде, където отидете. Избрахме за вас най-добрите зарядни устройства въз основа на няколко аспекта. Намерихме тези, които са резултат от внимателно обмисляне, и марките, които имат най-добрите характеристики за всякакви ситуации. Анализирахме аспекти като скоростта на възстановяване на заряда след засенчване на фотоволтаичната повърхност, способността на всеки модел да работи с множество устройства, скоростта на зареждане, издръжливостта и преносимостта на всички тези устройства.

Много възможности за избор на соларно зарядно устройство

Днес десетки компании произвеждат достъпни и ефективни соларни зарядни устройства, вариращи от малки 5W модели до такива с по-голям капацитет. Ние предлагаме:
Малки, преносими и леки модели с вградени
батерииМодели с батерии с голям капацитет
/li&gt
;Модели с по-малък и среден капацитет
Предлагаме широка гама от продукти, които отговарят на всички вкусове и бюджети. За вашето пълно удовлетворение и за да отговорим на нуждите ви от качество, ние също така сме открили продуктите  според тяхната метрична система, производствен капацитет, дизайн или дизайн на всеки модел.

Многобройни предимства

 Нашата колекция от зарядни устройства е готова да ви помогне с всичките ви енергийни нужди благодарение на разнообразната си мощност и компактния соларен панел.
Нашите зарядни устройства са оборудвани с два изходни порта USB. Това улеснява зареждането на смартфон и други преносими устройства, които могат да ви бъдат полезни по време на нощите в гората. Благодарение на вградената LED светлина, която служи като нощно осветление, се показва оставащото ниво на заряд в захранващата банка. Водоустойчивият корпус е изработен от устойчива на износване пластмаса. Устойчив е на удари и прах.
Други модели са с тънък, сгъваем профил. Това ги прави лесни за транспортиране. Могат да се поставят в раницата или върху нея с помощта на включения карабинер. Кабелите с конектор 10 в 1 ви позволяват да зареждате всякакъв тип устройства, а технологията SolarIQ осигурява правилния ток и напрежение за осигуряване на максимална мощност.
Нашата колекция се представя като идеална комбинация от преносимост и мощност, която може да ви помогне в цивилни или военни условия в дните без електричество.