Ловни панталони

Показване на 1–52 от 66 резултата

 

 

Ловът е познат на широката общественост като дейност, която се извършва в гората. За разлика от някогашното преследване, което се е извършвало на кон и със стрела, новият метод е различен. Всъщност от няколко десетилетия насам ловът се практикува пеша и с пушки. Трябва да знаете, че в гората има храсти и клони, които могат да наранят кожата ви. Поради тази причина тялото трябва да бъде защитено от различни възможни наранявания. Ето защо за тази цел са създадени специални дрехи и аксесоари, както за мъже, така и за жени. В тази статия ще говорим за ловните панталони“. Ловните панталони имат предимства, които ще бъдат от съществено значение за лова, и ще обясним защо. След това ще ви предложим модерни видове и модели панталони, как да ги избирате, както и най-добрите начини да ги носите. Накрая ще изброим особеностите на ловните панталони и ще ви дадем мнение за това къде да си купите ловни панталони.

Защо да носим ловни панталони

Прочетете повечеПовечето хора, състоящи се както от мъже, така и от жени, биха се зарадвали да разберат как ловните панталони са плюс продукт сред аксесоарите им. Дизайнът е напълно съобразен с дейността, която представлява ловът. Има няколко джоба и е с големи размери. В допълнение към дизайна, той има и други предимства, които са описани по-долу.

За вашата защита

.
Когато отивате на лов, трябва да сте готови да се сплескате със земята, за да не изплашите плячката си. Ако нямате подходящо облекло и аксесоари, има вероятност да се нараните. Няма да можете да се насладите на дневното си преследване, ако се приберете у дома с болки в тялото. Ето защо този продукт, особено панталоните за лов, е задължителен. Вие не само ще бъдете мъж и жена с прекрасен външен вид, но и с здрава кожа. Освен това е изработен от почти водоустойчива, издръжлива и дишаща материя.

За да ви е по-лесно да уловите.

Това, което прави лова толкова очарователен, е намекът за предизвикателство. Изисква определено чувство за тактика. И да, когато ходиш на лов, трябва да се слееш с местността, както би направил един военен. За целта трябва да осигурите добър камуфлаж. Тук влизат в действие ловните панталони. Ловните панталони във военен стил са направени така, че да са най-подходящи за камуфлаж. Цветовете на тези панталони се съчетават перфектно, като можем да споменем каки, решетка, камуфлаж и кафяво. И мъжете, и жените могат да се възползват от предимствата на този продукт.

Видове и модели ловни панталони

Ловните панталони не са еднакви, има няколко модела, от които да избирате за широк кръг мъже и жени. Ние
ще
ви представим
подробен преглед на това, което предлагат тези панталони.

Ловни панталони с вретено

Тези ловни панталони се различават от другите панталони за преследване по своя дизайн. Ловните панталони с вретено са със затворено дъно, за да са по-практични за придвижване. От гледна точка на практичността ловните панталони с вретено се предлагат с къси панталони с дължина до коляното и джобове против протриване. Често тъканта, която покрива тези части, е много по-издръжлива и водоустойчива. Панталоните за лов на вретена могат да се носят както от мъже, така и от жени. Ловните панталони с вретено се отличават с това, че са издръжливи на износване, непромокаеми и дишащи, тъй като са изработени от памук или полиестер, а понякога и от кожа. Този модел се предлага в каки, кафяво, решетка и камуфлаж.

Ловните панталони с рипстоп покритие

На пръв поглед този модел ловни панталони приблизително прилича на полицейски панталони. Що се отнася до тези облекла, ловните панталони с рипстоп са известни със своя комфорт. В него са включени и важни за ловеца детайли. Панталонът от рипстоп има няколко джоба, в които можете да съхранявате аксесоарите си. Благодарение на примките за колан можете да ги регулирате според размера си. За разлика от други панталони, ловните панталони с рипстоп не са снабдени с каишка на бедрото, но въпреки това са устойчиви на шипки и водоустойчиви. Този продукт е унисекс, в действителност и мъжете, и жените могат да носят ловните панталони с рипстоп за лов. Нещо повече, предлага се в готови камуфлажни цветове, включително каки, кафяво, целозия и камуфлаж.

Водоустойчиви ловни панталони

Този тип ловни панталони са специални както за мъже, така и за жени. Без да навлизате в подробности, трябва да знаете, че непромокаемите ловни панталони гарантират на широката публика ловен вид от пръв поглед. Тя включва джоб и примка за колан. Това, което отличава ловните панталони от другите ловни облекла и аксесоари, е сезонът, през който се носят. Непромокаемите панталони се използват за зимен лов, тъй като те са не само дишащи, издръжливи и водоустойчиви, но и съхраняват добре топлината. Тези панталони нямат каишки на бедрата, но могат да се носят с военни ботуши на бедрата. Те са изработени от
много добра материя в интересни ловни цветове като каки, кафяво, камуфлаж и решетка.

Как да изберем панталоните си за лов

Със сигурност вретеното, рипстопът и деперлант са моделите за ловни панталони, но трябва да изберете. Направете своя избор в зависимост от ловния сезон. Във Франция ловният сезон е есен-зима. По това време на годината студът започва да се усеща. За тази цел смятаме, че водоустойчивите ловни панталони са най-добрият избор. Детайлите на непромокаемите ловни панталони са специално разработени за този сезон, особено тъканта и дизайнът. Непромокаемите ловни панталони отговарят на този критерий с повече от необходимото. Тя е снабдена с джоб, държач за колан и се предлага в камуфлажен цвят (каки, кафяво, решетка и камуфлаж), но най-важното е, че е най-подходяща за ловния сезон.

Какви са особеностите на ловните панталони?

Ловните панталони се отличават с някои детайли и е необходимо да им се обърне внимание.

Материя на ловните панталони

Ловните панталони трябва да са изработени от материя, която да е в състояние да се адаптира към враждебната среда. Затова ви е необходима материя, която да се адаптира към него. Повечето ловни панталони са изработени от смес от памук и полиестер, а понякога и от кожа. Памукът е изработен от удобна и дишаща мембрана. Полиестерът е изработен от много тънка мембрана, която го прави еластичен, издръжлив и водоустойчив. Освен това полиестерната мембрана е лека и гъвкава, идеална за целодневен лов. Тези тъкани са перфектни, защото са идеални за място, което е толкова селско като гората.

Цвят на ловните панталони

Ловът изисква добър камуфлаж. Ето защо цветовете трябва да са по-благоприятни за камуфлаж. Най-препоръчителните цветове са: каки, кафяво и щампи, като решетка и камуфлаж. Решетката и камуфлажът са идеални за камуфлаж, защото са военни цветове, най-често използвани за постигане на камуфлажни детайли. От друга страна, каки се съчетава добре с листата, а кафявото – със стволовете на дърветата. Всъщност каки и кафявото, както и мрежестите и камуфлажните шарки, създават перфектни оптични илюзии. Благодарение на
тези цветове ловните панталони се превръщат в автентични военни камуфлажни панталони.

Дизайнът на ловните панталони

Ловните панталони, независимо дали са вретеновидни, рипстоп или водоустойчиви, отразяват общи детайли. Смятаме, че тези модели са от съществено значение за изработката на добри ловни панталони. Първо, има джобове. Наличието на поне един джоб е от съществено значение, за да можете да съхранявате други аксесоари. Всъщност джобовете са многобройни именно заради тази практичност. След това има къси панталони, които са необходими, за да покрият коленете. Накрая има държач за колан, който ви позволява да регулирате талията. Въпреки че има много модели, тези са от съществено значение, без които не би било възможно да се получи добър ловен панталон.

С какво да носите ловните панталони?

Не е достатъчно само да имате ловни панталони, но и да знаете на всяка цена с какви дрехи и аксесоари да ги носите. Отивате да ловувате, така че ще трябва да обновите ловните си панталони и да усъвършенствате ловния си външен вид.
Независимо дали сте мъж или жена, вариантите за аксесоари и облекло остават едни и същи:
Военна жилетка: ако ловният излет се пада през топлия сезон, жилетката ще бъде най-подходящата дреха. Те се съчетават добре с ловни панталони.
Добре се съчетават с ловни панталони.
Чифт военни ботуши: те не са високи до бедрата и не стигат до коленете, а още по-добре – след коленете и покриват началото на бедрото. Това е най-добрият ловен ботуш.
Риза с дълъг ръкав: Изберете тази риза с твърда, дишаща и почти непромокаема материя, ако някога ви се наложи да правите камуфлаж.

Ловно яке: Ловните якета са чудесна дреха за носене с ловни панталони. Те са с няколко джоба, така че ще имат допълнителна полезност.
Колан: важно е панталонът да се регулира на талията. Предпочитайте колани, които допринасят за камуфлажа, особено каки, кафяви, решетъчни и камуфлажни за автентичен военен вид.
Когато носите ловните си панталони с тези аксесоари и дрехи, смятаме, че ще сте готови за лов независимо от всичко! Това ще ви придаде камуфлажен и военен вид.

Къде да си купя панталони за лов?

Ако искате качествен ловен панталон на добра цена, можете да отидете в магазина „Military Surplus“. Военни излишъци“. Ще откриете панталони от вретено, рипстоп и водоустойчиви панталони и дори ще имате богат избор в наличните продукти.  Ще можете да намерите обобщение на ловни панталони с камуфлажен или мрежест принт или в кафяви и каки цветове. Не се колебайте да направите поръчките си и разчитайте на магазина „Military Surplus“ за ловни панталони от памук, полиестер или кожа. Насладете се на почти водоустойчиви, дишащи и издръжливи панталони. И мъжете, и жените имат право на своя дял, защото този магазин предлага панталони за широк кръг от хора на страхотни цени. Можете да купувате на едро или на дребно.
Черешката на тортата е, че след като поръчате, доставката ще бъде извършена в много кратък срок.
. .