Военни шапки

Показване на 1–52 от 93 резултата

Известни също като кубинска или военна шапка. Първоначално военната шапка се носи от въоръжените сили на много страни, както и от много униформени граждански организации, като например правоприлагащите органи и противопожарните служби. Разполагаме с колекция от военни шапки, подходящи за всякакви ситуации.

Военна шапка : легендарен стил

Преди да се превърнат в моден аксесоар, военните шапки са били и все още са изработени, за да служат на войниците в армията. За да изпълняват задачите си на терен, те са длъжни да носят шапка, за да се предпазят от горещината и слънцето, а козирката не се простира твърде много. Оттук идва и името му. Тя има по-строга форма с плоска шапка на върха, подобна на кепи, поради което носенето на тази военна шапка кара обикновените граждани да се гордеят. Знаем, че те носят цветовете и символите на въоръжените сили.

Как да изберем военната си шапка ?

Всички знаем, че тя е практична и удобна. Изборът на военна шапка обаче зависи и от стила на човека по отношение на цветовете и камуфлажния материал. На първо място, що се отнася до последния, има много налични опции, като Woodland, Mandra, Flecktarn, CCE, urban grey, desert. Второ, цветовете варират между зелено каки, бежово на койот и черно. Да не говорим за значението на марките. Съществуват няколко известни производители на военно облекло и аксесоари. Това ви дава възможност да избирате от най-подходящите за вас марки. Преди всичко трябва да обърнете внимание на тяхната сила. Дизайнът също е критерий за избор, който не бива да се пренебрегва, разбира се, ние имаме това, от което се нуждаете и което отговаря на вашите критерии.

Материал 

Нанесени на главата по време на различни дейности на открито, военните шапки имат за цел да предотвратят пряката слънчева светлина и досадното изпотяване. Поради тази причина те са изработени от дишащ памук или рипстоп плат. На първо място памучният плат все още е най-популярен. Военните шапки, изработени от него, са леки и дишащи. Тази материя никога не дразни кожата, дори когато е в контакт с бръсната глава. Той осигурява защита в слънчеви райони. Второ, този, изработен от Ripstop, може да ви предпази от лек дъжд и да ви защити от слънцето. Тази военна тъкан позволява на водата да се стича по повърхността. Освен това е устойчив на износване. Много практичен за къмпингуване в гората. Тези два вида тъкани позволяват на скалпа да диша добре в шапката.

Цвят и камуфлаж

За професионалистите на терен изборът на цвят и камуфлаж изисква познаване на района, в който ще се носят военните шапки.
Те трябва да пасват на мястото. Френските военни често носят централноевропейската камуфлажна шапка. Разбира се, ние го предлагаме на ниска цена. Що се отнася до обикновените цветове, зеленият цвят каки е подходящ за горската среда. В пустинните райони се използва бежово или тен. Що се отнася до тъмносиньото, то е запазено за флота.
В цивилния живот най-популярните и носени модели са пустинен камуфлаж и градско сиво. В
противен случай има основно черно, което се използва за трезв външен вид.

 Дизайн

В основата си военните шапки представляват идентична форма : плоски и с къс профил. С развитието на времето обаче моделите на тази шапка са толкова разнообразни, колкото и те са разнообразни. Трите най-известни модела военни шапки са следните:
Американската военна шапка BDU с леко квадратна форма. Той все още е удобен за главата, тъй като има пространство около горната част на черепа. Този американски модел се използва широко от хората, които живеят в тропическа и влажна среда.
Бейзболната шапка със заоблена форма в горната част.
Това е фактът, който я прави специална, както и фактът, че добре обхваща главата. Тази особеност я прави известна сред американските специални части, като морските пехотинци, агентите на ФБР и др.
Шапката за врата е предназначена за дълги разходки. Както подсказва името му, той е много полезен за елитни единици, които се приближават пеша към зоната на бойните действия.
Всички тези модели ще бъдат на ваше разположение според вашите предпочитания. Като
цяло шапките от военен тип се използват за предпазване на очите, лицето и главата от слънцето.

Вида, който придава

Военната шапка показва пламенен, небрежен, но строг вид. Обикновено в зелено или камуфлажно, можете да се противопоставите на тази строгост и да се осмелите да носите цветна военна шапка. Все още предлагаме широка гама от налични цветове. Благодарение на универсалния си стил и необичаен външен вид той ви позволява да утвърдите цялостната си позиция като истински военен, с винаги високо вдигната глава. За обикновен излет сред природата, дълга разходка или просто прекалено много слънце, тази забрадка винаги ще внесе чар във външния ви вид и със сигурност ще ви придаде повече самоувереност. Освен това тя не е ограничена до профили и вкусове, тъй като е доста класическа капачка. Всеки може да го носи, без да нарушава стила си. И когато казваме „всички“, това означава наистина всички. Отминаха дните, когато се носеше само от военните. Дори жените и децата ще получат своя дял. Определена тенденция за тези, които харесват дискретни, но оригинални украшения за глава, военните шапки ще придадат класически, но революционен вид на облеклото ви. За всеки повод това е прост и ефективен начин да бъдете стилни.
Ние подбрахме най-добрата колекция за вас и всички те са с добро качество на много конкурентна цена.

Ние
подбрахме най-добрата колекция за вас и всички те са с добро качество на много конкурентна цена.