Запалка Storm

Показване на 1–52 от 78 резултата

Запалка Storm : пламъкът, който устоява на всичко

Синкав пламък, устойчив на дъжд, вятър и големи височини. Не, това не е мит. В днешно време такъв пламък може да се получи с помощта на буревестник. Ако търсите гарантирана топлина за приключенията си, вземете си военна запалка. А защо не и за подарък – в колекцията ни от запалки за буря има няколко модела с топъл дизайн.
Прочетете повече

Предимството на военната запалка

Защитените запалки, чието име идва от изобретение на моряк, са гарантирано запалими при температура от около 1200°C, дори при екстремни условия. Военната запалка прекарва бутана през катализатор, за да предизвика пълно изгаряне. Тялото е напълно ветроустойчиво, което прави сместа малко по-хомогенна с въздуха. Всички тези условия се съчетават, за да се получи горящ син пламък на върха на пръстите ви. Нашата колекция включва и запалки за буря в други цветове. Това е миниатюрна метална нишка, която се впръсква в запалката. Например,
зелените запалки съдържат мед.
Ако често ходите на походи в планината или в дъждовни райони, запалката за бури е предназначена специално за вас. Мощността на фенерчето прави запалката ефективна, независимо дали вали дъжд или буря. Някои от нашите модели са подходящи и за големи височини. Нашите военни запалки издържат на ниски температури и ниско налягане.

Как да изберем военна запалка 

Не става въпрос само за това да вземете първия запален модел. Можете да използвате военната си запалка, за да запалите барбекю, цигара или дори факла в гората. На нашия сайт ще намерите широка гама от буревестници. Например можете да си купите модел с електрическа горелка. В нашия каталог ще намерите буревестник с фенерче. Използването им в природата става най-полезно както през деня, така и през нощта.
Най-голяма популярност сред клиентите придобиват 3-пламенните запалки. Мощността им ви позволява да запалите цигара или момиче с едно кликване. Моделите ни разполагат и с копче за регулиране на интензивността на пламъка. Ако го включите максимално, можете да запалите барбекюто си за нула време. Други модели дори използват дизайна на кухненска горелка, така че храната да се запали след готвене.
Разбира се, не сме забравили за тяхната устойчивост на вятър  тези запалки светват във всяка ситуация.
Повечето от нашите буревестници могат да се зареждат с универсален бутан. Природозащитниците няма да се оплакват от нашите продукти, тъй като те могат да се използват повторно по желание, стига да знаете как да напълните устройството правилно. Електрическите модели са най-изгодни в това отношение. Просто включете запалката в USB гнездо, за да я заредите напълно.
Какъвто и да е случаят, в нашата гама от запалки за буря ще намерите нещо подходящо за вас. Не се колебайте да изберете любимия си цвят. Вземаме предвид и визуалния аспект на вашата запалка!

. Какъвто и да е случаят, ще намерите нещо, което да ви допадне.