Военни чанти

Показване на 1–52 от 492 резултата

Предлагаме ви пълна гама от военни чанти. Това е специална оферта за войници. От него обаче може да се възползва и всеки друг.

Прочетете повече

Модели
навоенни

раници

В зависимост от нуждите си можете да намерите няколко военни раници. На първо място, има военни чанти с кръгла и правоъгълна форма. Торбите могат да се поставят хоризонтално и вертикално. Те могат да бъдат с голям или малък обем. Освен за формата, можем да говорим и за външния им вид. Съществуват различни видове военни чанти: раници, чанти на колела и дори чанти за рамо, военни чанти, като не забравяме и водоустойчиви чанти. Разбира се, тези различни чанти могат да бъдат под различни форми. Просто трябва да изберете според нуждите си, но и според вкуса си.

Военни чанти за войници

Военните служители са най-заинтересовани от военните чанти, например тактическата чанта е задължителна в оперативен контекст. Всъщност той е незаменим аксесоар за войниците. Това не е обикновена военна раница, а раница, специално проектирана с цел да бъде възможно най-полезна за военния персонал. По време на военната си служба войникът трябва да носи чанти, в които да съхранява определени предмети: дрехи, дажби, лекарства, лично оборудване, а може би и книги или документи. Ето защо един войник трябва да има поне 3 чанти за съхранение. Особено една чанта за пътуване, която винаги е готова за мисия.
Затова войнишките раници трябва да са с голям обем до 110 литра. В същото време трябва да се отбележи, че обемът на военните чанти се изразява в литри. Военните пътнически чанти са много устойчиви чанти с множество функционалности. За войниците те позволяват да изпълняват мисията си безпрепятствено или да се придвижват безпрепятствено. Така че те са лесни за пренасяне и организиране.

Военни чанти за цивилни

Цивилните също могат да носят военни чанти, например, The Военни чанти за винтидж. Чантата може да ви донесе много предимства благодарение на своята гъвкавост и множество функции. Ще можете да се наслаждавате на чантата по време на излети: планински пътувания, къмпинг, походи и много други дейности. Като военно оборудване, военните раници се отличават с много добро качество, поради което цивилните се интересуват от тях. Освен дрехите
те могат да носят и много други неща. Това показва, че тези чанти са много здрави и устойчиви, много полезни при различни дейности и при пътуване на открито, ще можете да пренасяте оборудването си безопасно и лесно. Освен това тези видове чанти са устойчиви на атмосферни влияния. Те издържат отлично на влажност и горещина, което е още една причина да ги изберете, когато отивате на пътешествие.

Цена на качествените военни раници

Като има различни модели военни раници на пазара, цената зависи от моделите, които избирате. Големите чанти с вместимост между 60 и 110 литра са по-скъпи от оперативните чанти, чантите за нападение и панерчетата. Ценовият диапазон зависи и от марката на чантите, които сте избрали.

.