Военни каски

Показване на 1–52 от 91 резултата

Открийте нашата колекция от военни шапки и преди всичко се насладете на военни каски на ненадминати цени. Каските са задължителни за войниците, особено по време на мисии.  Прочетете повече

Военни каски : какво представляват ?

Военните каски са специални каски, които се носят от войниците по време на мисии. Те се различават от обикновените каски, като например велосипедните каски или други каски. В сравнение с другите каски тези военни аксесоари са по-тежки и са специално проектирани да издържат на бойните действия на войниците. Освен че са по-тежки от другите каски, военните каски са и много здрави и издръжливи. Всъщност тези каски са в състояние да предпазят войниците от изстрели в главата.

Видове военни каски

В нашите колекции можете да намерите различни видове военни каски. На първо място, каските за упражнения. Това са чантите, които се използват по време на упражнения и маневри. И още нещо, което се вижда най-вече в контекста на DCM или OPEX – бойните каски. Тези видове каски са много по-тежки от първите. Освен това те са много по-защитни. Те са
лесно разпознаваеми, защото достигат до ушите.

За какво служат военните каски

Трябва да се разбере, че за войниците това е задължителен аксесоар на бойното поле. Военните каски са аксесоари, които служат за успокоение на своите притежатели. В известен смисъл те успокояват, тъй като са предпазни аксесоари, предназначени да предпазват войниците от куршуми. Те също така предпазват от осколки и експлозии.
Военните
каски
служат за защита на войниците от потенциални опасности, които се срещат на бойното поле, като например куршуми от картечници.

Военни каски за цивилни

Цивилните също могат да се възползват от военните каски. Ако не сте войник, можете да използвате военни каски в много други дейности. Вземете например пластмасовите копия на каските на американските летци. Можете да ги използвате като орнаменти. Но можете да я използвате и за отдих на открито, като пейнтбол или еърсофт. Имайте предвид,
че военните каски за отдих или военните каски за цивилни са оборудвани с различни елементи. На пазара можете да намерите различни модели. Можете да ги намерите с джобове, плъзгащи се подгъви, закопчалки и много други елементи. В нашите колекции можете да намерите дори каски с еластични шнурове.

 Цветове на военните каски

Насладете се на нашите военни каски в различни цветове: сребрист, черен и кафяв. Не забравяйте
за камуфлажа: камуфлаж Woodland, камуфлаж Flecktarn, сив камуфлаж HDT и още много други цветове.

 Цена на военните каски

Цената обикновено зависи от видовете каски, които избирате, и в същото време от техния модел. Стоманените каски с кожена вътрешност са по-скъпи от пластмасовите версии. Следователно материалът, от който е изработена каската, също е много важен фактор, когато става въпрос за цена.

.