Военен декор

Показване на 1–52 от 69 резултата

Съчетайте военните си аксесоари и облекло с декорации, които съответстват на темата.военните декорации придават допълнителна ангажираност и блясък на облеклото ви.малките бродерии и значки отбелязват вашия ранг и добрите ви дела.научете тънкостите на военните декорации.Пробив в модата, военните украшения изглеждат достъпни за всеки.Особено в якетата във военен стил.Предлага се на всеки, който иска да следва военната мода, външният вид ще бъде по-успешен в присъствието на военни украшения.
Прочетете повече

Открийте най-добрите ни колекции за вашата военна декорация 

Писма
военни
Военни стикери
Военни завивки
военни калъфки за възглавници
<p

Военни атрибути

След войната активистите получават атрибути за чест и храброст в борбата си.

Тези атрибути са специализирани в зависимост от ранга на войника.
Така че, за цвят, всеки детайл разкрива интерпретация на военното, за да украсите камуфлажното си яке или якето бомбардировач, всяка значка интерпретира военна стойност.
Сега се появяват много дизайни, които говорят за военни атрибути.

Всеки от цветовете обозначава категорията на почетното звание и военните наименования. Медали за чест, знамена за признание, брошки и ленти за допълнително метално украшение. Имате възможност да персонализирате значките си според длъжността си, а други украшения могат да се носят на саковете дори ежедневно.

Медиали за отличие на активисти

Медиалите са специално разработени за активисти, които са се сражавали по време на големите военни конфликти. Воините са подредени, а медалите, с които са наградени, притежават съответния клас.
Като например медала на Националния орден на Почетния легион и военния медал с жълта лента, придружен от медна монета.По този начин органът определя правомощията си по отношение на присъждането на военния медал.

Метални игли за закопчаване

Ново представяне на военния медал със същите цветове и значения на лентите.
От друга страна, значките са по-управляеми и модерни.Прикрепени към ревера, те украсяват гледката на блясъка на други военни медали.Можете също така да си позволите да носите значките върху якета с военна форма.От друга страна, анализирайте добре дребните детайли на значките, в случай че значката не говори за бойци или войни.В други случаи обмислете избора на цвят в зависимост от подложката.Така че при други обстоятелства, ако сте колекционер на значки, предпочитайте качеството на трайния материал.В
много модели
, имате значки със знаме, представителни значки или символ на оръжие.Bref, имате богат избор в моделите на атрибути.

Патронимни ленти
военни

Самостоятелно, за патронимните ленти е позволена персонализация.

Лентата обяснява персонализираната лична идентификационна лепенка. За да сте член на La France, лентата има цветните ивици на френското знаме.Под формата на герб
или на символична ивица със знаците на Франция.Или на „повиквателна“, разпознаване по прякор, отбелязан на ивицата.Широко използван във военна група, за да персонализирате своя собствена, изберете от няколко дизайна.Най-често срещаната, бащината ивица, е с размери 12 × 2,5 cm и най-често се носи на униформите.

Военно украшение с фиксирана лента

Заместител на бутониерата, за военните.
Бутониерата се символизира върху саката или костюмите с флорални орнаменти. Но за военните асоциации тя се заменя с фиксирана лента.
Фиксираната лента може да бъде достъпна за всички, като най-често се използва например за французите, маркирана с цветовете на нацията.Други фиксирани ленти също са интегрирани в гражданската тема, във връзка с носеното сако или костюм.Цветът на фиксираната лента трябва да бъде по-видим на сакото, така че и двете да предвещават хроматично безразличие.

Диксмудата на военните

Военна лента, прикрепена към униформата на гърдите.
С размери 37 мм на 10 мм повърхността ѝ не заема цялото пространство.
Той се закопчава с щифт отзад, за да се предотврати загубването на лентата. По-видимо на гърдите, цветът му също се откроява сред другите знаци.Военният диксмуд интерпретира специфичната група, към която принадлежи лицето, независимо дали е военно или цивилно.Военноморските сили и флотилиите, авиацията, армията и спасителните екипи имат своя собствена военна лента.Силно дефиниран, цветът играе специфична роля в този дизайн на военна значка.

.