Военни нашивки

Показване на 47 резултата

Военните нашивки обикалят света и непрекъснато се разпространяват в социалните мрежи. Това военно отличие се е превърнало в моден аксесоар, който всеки, както военен, така и цивилен, може да носи ежедневно.
Прочетете повече

Военни нашивки и техните приложения 

Познат още като кръпка, нашивката е парче бродиран плат или пластмаса, често PVC, което се прикрепя към дрехи или други модни аксесоари. Основните видове аксесоари са: къси панталони, якета, дънки, панталони, чанти, възглавници и много други. Лепенката е аксесоар с военен произход, по-точно аксесоар, вдъхновен от военните знаци. 
Нашата колекция от военни лепенки се състои от лепенки, изработени от бродиран плат, старата версия, от PVC, устойчивата версия, от пластмаса, обработена с инфрачервени лъчи, модерната версия. За войниците с нощно виждане инфрачервената пластмасова лепенка им позволява да се ориентират по време на мисия. Инфрачервената пластмасова лепенка им позволява да се ориентират по време на мисия.

Пластирът има 3 приложения:

Патката им позволява да посочат принадлежността си към група, асоциация, държава, организация или знак;  &nbsp
;
Патката
технически идентифицира кръвната група на военнослужещите, специално за медицинска употреба ; .
Моралната нашивка помага за разграничаване на продуктите, особено в магазин за дрехи: панталони, топове, рокли и т.н.

Предимства на пришитите военни нашивки

За повече от десетилетие нашивката се е развила от пришита към самозалепваща се нашивка. Повечето лепенки на пазара днес са самозалепващи се. 
Военните самозалепващи се лепенки са най-популярният избор заради : 
Тяхната лекота: самозалепващата се лепенка е лесна за поставяне. Просто отстранете хартията, предпазваща стикера, и веднага го поставете върху дрехата, която ще бъде украсена, или върху избрания от вас аксесоар;
Дизайнът му
: дизайнът на самозалепващата се лепенка обикновено е бродиран. Дизайнът е много модерен и е създаден с голямо внимание.
Нашата колекция от самозалепващи се лепенки е с много добро качество. Дизайните са избрани и подбрани измежду най-популярните военни знаци, включително ранг и военна принадлежност.

Нашата колекция от военни лепенки с велкро и повиквателни знаци 

Лепенката с велкро е просто лепенка, изработена от изкуствена кожа. Това е система, състояща се от две ленти, мъжка и женска, които са закачени една за друга. Благодарение на тази система декоративният аксесоар се закрепва лесно.
Лента с повиквателен знак е лепенка, съдържаща номер и една или повече букви за идентифициране на оператора за нощно виждане. Този тип нашивки често се използват в армията. 

За какво е предназначена нашата колекция от военни нашивки? 

За един войник даването на нашивка на друг войник е знак за щедрост. От една страна, нашивките са аксесоари за идентифициране на членовете на един и същи отбор по време на футболни, баскетболни или други тренировки. Те заместват официалното лого и ви спестяват необходимостта да плащате много пари на дизайнери на лого. В
този смисъл те са по-скоро за лична, отколкото за професионална употреба. От
друга страна, нашивките ви позволяват да внесете оригиналност в облеклото си, особено за да се отличите от другите. Нашият екип прави всичко възможно, за да намери и произведе уникални и оригинални лепенки, които да ви носят удовлетворение.

.