Военни тениски

Показване на 42 резултата

Тишърката е част от облеклото, което всички имаме вкъщи. Това е видвоенно облеклооснова в гардероба на всички мъже и жени. Функционална, градска дреха par excellence, тениските са ежедневни съюзници за почивка, излизане с приятели, спорт, удобство у дома.Военните също имат свои тениски със собствен стил. 
Прочетете повече

Използвани през летните месеци за обучение или мисии, военните тениски са задължителни. Колкото
са практични, толкова са и стилни, военните тениски се предлагат в различни разновидности и цветове. Първоначално са били бойно и камуфлажно облекло на военните, а сега всеки може да ги има в гардероба си.
Като любими на знаменитостите, военните тениски набират все повече популярност.

Те се използват, за да се покажат военните или за да се маскират в дивата природа. последните могат да се използват и като ежедневен навик. тази дреха, вече предназначена за войниците, сега се предлага в магазините за военни излишъци и е достъпна за всички. многобройни блокбастъри,  влиятелни личности , които да приемат военния стил.

Широка гама от материали и цветове

Военните тениски се предлагат с дълъг ръкав или с ръкави, с различни размери и цветове.
Можете да изберете тениска в обикновена гама каки, военно зелено, черно, градско сиво или с щампи като вегетато, пустинен камуфлаж, цифров AT… Логата на пара, легиони, военни армии са бродирани на някои тениски.Така че носите техните лога в областта на сърцето, тъй като там са бродирани логата и знаците.
Както подсказва името, военните тениски са подобни на военните дрехи и аксесоари по отношение на качеството и издръжливостта.
Те са проектирани да издържат на пот и издръжливост по време на тренировки… Материалите на военната тениска са от най-високо качество, изборът е ваш.
Някои от тях са изработени от 100% памук. Знаем, че памукът е много интересен материал, кола, която позволява на кожата да диша, абсорбира потта и се пере лесно.
Други съдържат малък процент синтетичен материал, като полиестер или вискоза; с приятна на допир текстура, тъканите им са еластични и също позволяват на кожата да диша. Тениска Наличието на синтетични влакна предлага по-голяма издръжливост на тениската.
Технологичният напредък позволи създаването на тениски, базирани на системата cool max, която улеснява физическите дейности, като например бягането, благодарение на своята еластичност и комфорт на движение. Военните тениски също са възприели тази система.
Функционална и практична дреха, тениската вече присъства във всеки гардероб и се е превърнала в основен елемент от мъжкия гардероб.
Бъдете елегантни и изберете военна тениска.

Още Още Още Още Още