Парашутен хамак

Показване на 46 резултата

Осигурете си хамак от парашутно платно – задължителен аксесоар, който ще ви предпази. Този аксесоар, който е „задължителен“ за военните, ви гарантира пълна защита. Налични в няколко марки и модели, нашите хамаци от парашутно платно ще бъдат перфектна идея за подарък за вашия приятел полицай, военен, пожарникар… Както всички други наши артикули, нашата колекция отговаря на всички нужди от качество, комфорт и практичност на професионалисти или частни лица.

Прочетете повече

Хамаци от парашутно платно с най-високо качество

Нашите хамаци са тествани, за да са подходящи за всички климатични условия по света.
Те отговарят на най-високите стандарти. Благодарение на дългогодишния ни опит предлагаме хамаци от платно за пътуване. Те са от съществено значение и за тези, които обичат да се разхождат сред природата или да си почиват в парка. Днес хамаците се разделят на два вида: хамак за пътуване и по-лек хамак. Нашата колекция включва хамаци, предназначени за къмпингари, които не изискват комфорт. Практични, удобни и издръжливи, нашите хамаци се съхраняват в удобни чанти, за да не се налага да докосвате земята, когато ги поставяте или сваляте. За да улесните живота си на терен, чантата за съхранение може да се използва и като възглавница или чанта за съхранение.
Изключително практичен и напълно оборудван аксесоар

Нашата колекция е оборудвана с допълнителен страничен джоб за съхранение на всички аксесоари, които искате да имате под ръка. Той е изработен от хипоалергенен материал, който е идеален дори за хора с алергии и чувствителна кожа. Неговите меки и издръжливи материи обгръщат тялото ви с мекота. Нашите хамаци никога не разочароват, когато става въпрос за комфорт. Те
са дишащи и подпомагат кръвообращението, като същевременно ви помагат да се справите с топлината и дискомфорта.
Безопасността е от голямо значение, където и да се намирате. Ето защо нашите хамаци са оборудвани с висококачествени S-куки от неръждаема стомана или алуминиеви карабинери. Те са класифицирани според теглото на всеки модел. Просто прикрепете куките или карабинерите към желаната настройка на системата за окачване. След това проверете сигурността на монтажа. Влезте вътре и легнете по диагонал за невероятен комфорт.

Много възможности за избор на размер

Нашите хамаци се предлагат в различни размери :
Мини хамакът с дължина 1,5 м предлага перфектния баланс между комфорт и тегло.

Моделът с широчина 200 см е най-популярният ни хамак. С
тегло от 600 g той е лесен за транспортиране.
Размерът King Size предлага допълнително пространство за лесно придвижване. Този модел е за хора, които търсят максимален комфорт.

Изделия по поръчка

Нашата колекция може да се персонализира напълно. Предлагаме асортимент от цветове, които могат да се съчетават с тялото на хамака. Същото важи и за цвета на краищата на хамака и покривалото на хамака. Благодарение на широката ни гама от парашутни хамаци можем да ви предложим подходящия модел за вашите нужди.

.