Военни пухени якета

Показване на 1–52 от 54 резултата

Ако сте толкова запалени по нощта и дейностите на открито, снабдете се с военно пухено яке, тъй като терминът „военно“ е включен, то е предназначено за войници, които влизат в битка при екстремни температури.

Подобен стил за посрещане на зимата

.
Допълнителна информация
Когато зимата почука на вратата, гардеробът ни трябва да е първият, който трябва да бъде подготвен. Ето защо най-добрият избор е военно пухено яке, което ще ви осигури абсолютно благополучие през зимата, без да се притеснявате за нищо.Можете спокойно да се наслаждавате на всички видове зимни дейности като каране на ски, хокей на лед, кънки или сноуборд.Вместо обикновени палта имате качествено пухено яке с изключителен стил.

Военно пухено яке за вашите дейности на открито

Всички знаем, че температурата се променя с промяната на обстановката, така че бъдете подготвени за всякакви случаи, когато сте на поход, къмпинг или друго.
Снабдете се с военно пухено яке, за да се потопите по-добре в приключението и да изглеждате добре, ако искате да прекарате нощта и да наблюдавате звездите на топло и удобно.

Пухено яке като никое друго

Ако искате да направите разграничение между обикновеното пухено яке и военното пухено яке. Ще откриете, че военното пухено яке е по-удобно и леко, с висока способност да издържа на студ.
Военното пухено яке е практична и качествена ветровка. То е добре подплатено отвътре и лесно използваемо с цип. То е направено не само за зимата, но е и от най-доброто качество с перфектен баланс между топлина и лекота, така че можете да го носите през лятото с лека дреха под пухеното яке или да го носите вечер, ако излизате на вечерно парти.Ако
патрулирате, охранявате казарми или дори ловувате, вземете си военно пухено яке.
А за студените ръце има два джоба, в които да затоплите пръстите си.

Можете да използвате и удобен вътрешен джоб, достатъчно голям, за да побере телефона, портфейла или документите ви. Военното пухено яке се поставя много лесно в чантата ви. Когато е сгънато, то не е по-голямо от литрова бутилка и не се компресира. То е достатъчно гъвкаво, за да не заема почти никакво място между другите предмети в чантата ви.
Много е лесно да го съхранявате в пътна чанта или при походи. Когато видите теглото на ватираното пухено яке, ще забравите, че носите пухено яке, докато извършвате дейностите си.Освен това то е трезво и дискретно, можете да го носите както при пътуване, така и в ежедневието.Ще имате голям избор от цветове, черно, зелено каки, камуфлаж, …