Какви са ролите на пехотинците?

На първо място трябва да знаете, че пехотинците са част от армейския корпус на Франция, известен като пехота. Последната е съвкупност от военни части (или обединения), които се сражават пеша, чийто войник се нарича пехотинец, който изпълнява различни мисии, ръководени от началника на армията.  За да се разбере по-добре, думата пехота е от италиански произход „infanteria“, произлизаща от „enfante“ или „дете“ и е възприета през XXV век, за да обозначи „млад войник, пехотинец“.При това положение трябва да посочим, че тези бойци работят за специалните сили на армията, като им извършват услуги.

Той участва въввоенни сражения пеша, за разлика от кавалерията, артилерията и бронираните сили. Оттук нататък професията на пешия боец също е част от сферата на отбраната, така че ако смятате да се присъедините към корпуса или ротата, първо трябва да преминете през обучение. Освен това най-лесният начин да се присъедините към специалните сили на армията е да постъпите в 13-ия френски парашутно-драгунски полк (RDP) или в 1ᵉʳ френския военноморски департамент. Въпреки това, за
да научите повече по тази тема, не търсете повече, защото сте попаднали на правилната статия, ако тази работа на пехотинец ви интересува.

Тази статия ще ви помогне да научите цялата съществена информация за всички роли на пехотинците. И най-вече не се колебайте да посетите нашия онлайн магазин за военни излишъци: Surplus-Militaires, за да направите своята покупка или просто да получите съвети и напътствия, за да изживеете най-добрите си приключения и най-добре да ви придружават по време на всички мисии. За Ваше сведение разполагаме с цялото армейско оборудване, като например военни часовници за мъже.

masques-nrbc

Старите роли на пехотинците

Като част от армейската рота, задълженията на пехотинеца традиционно се свеждали допридвижване пеша или ходене между сраженията. Този тип войници съставляват голяма част от всички корпуси в повечето държави, като Франция например, и обикновено понасят основната тежест на войната, както по време на Първата световна война. От средата на XVIIᵉ век британската армия нарича тази рота пехота с пехотни полкове, за да я разграничи от кавалерийските полкове. С
оглед на по-доброто разбиране ще разгледаме точно какви са ролите на тези бойци, като разработим ролята на пехотата и мисиите във всяка категория пехота.

Някои военни дрехи също се продават в нашия онлайн магазин. Елате и разберете!

Каква е ролята на пехотата?“

Трябва да отбележим, че първите въоръжени сили в историята са пехотата, чиито бойци се наричат пехотинци. Тяхната роля е била да се приближават пеша до врага и да влизат в бой с него. Така че тогава може да се каже, че те имат много по-голяма осведоменост за местната обстановка, отколкото другите корпуси, поради присъщия им интимен контакт с бойното поле. Това е от жизненоважно значение за привличането и проникването в противниковите позиции. Той охранява и защитава терена, за да гарантира победата на бойното поле. Подпомага контрола на военната зона и охраната на и зад фронтовата линия с цел придобиване на боеприпаси или оборудване, както и вземане на пленници и окупация на военни обекти. При това
положение основните им отговорности са:

 • Експертно да
  управляват и поддържат широк спектър от оръжия, включително пушки, ръчни гранати, леки, средни и тежки картечници, както и противотанкови оръжия.
 • Използвайтесъвременни средства за комуникация, навигация и нощно виждане в полеви условия.
 • Инспектирайте иподдържайте системите за използване на оръжия, превозните средства и военното оборудване, оборудването за
  оцеляване и лична защита.
 • Участвайте въввъздушни мисии.
 • Провеждайте мисии с поддържащи елементи като изтребители, тактически хеликоптери и артилерия.
 • Комбинирайте невъоръжени.
 • Използвайте камуфлаж и прикритие, патрулиране, нападение, дзащита, както итактика на бягство и избягване.

Ролите на пехотинците според пехотната категория

Като член на пехотна рота, конният боец или пехотинецът използва различни оръжия по време на мисии. Той използва преносими оръжия като пистолети, взривни вещества и пиротехнически средства, минохвъргачки и гранати. Те също така проверяват и поддържат оръжейни системи, превозни средства и оборудване. При това положение ротите, оборудвани с оръжия, често носят името на това оръжие, като например Royal Irish Fusiliers и Grenadier Guards. При това положение
ще разгледаме задълженията на бойците във всяка една от тези роти.

 • При линейната пехота откриваме Кралските ирландски фузилери, които са подредени от 1 до 3 редовни батальона и са сред осемте ирландски полка. Като част от френски корпус от конните или походните бойци се очаква да се сражават с врага под командването на офицери или по заповед на началника. Това се осъществяваше чрез бойна тактика и линейна функция. Така линията се считала за основната бойна формация, тъй като позволявала най-голямо разгръщане на огневата мощ, която застрашавала кавалерията.
 • Гвардейските гренадири са сред петте департамента на леката пехота, която представлява група от батальонни части, обикновено пеши или походни шасита. По този начин мъжете в тези батальони имат отговорността да зареждат осветлението на похода на конвоите, да служат като авангард на въоръжена група, колона или да изпълняват службата на аскери.

Съвременни роли на пехотинците

След като се запознахме със старите роли на пехотинците или пехотинците, сега ще ви запознаем какви са техните съвременни роли, като развием функциите им според категорията пехота на армията. Както и функциите им според мисиите им.

quels-sont-les-rôles-des-soldats -fantassins

Задължения на пехотинците според категорията им в пехотата

В днешно време, макар да знаем, че бойците се придвижват пеша, за да отидат на война, те могат да използват и конници, превозни средства или самолети за мобилност и логистика между битките. По този начин функциите на бойците следователно се различават в зависимост от категорията пехота, към която принадлежат. Ето защо ще имаме отговорности в зависимост от неговата група. Но първо трябва да знаете, че пехотата морската пехота се отнася конкретно за войските от военноморския флот, които обикновено се качват на кораби. Така че във Франция тези войски са част от армията, която се състои от мъже, наречени fantassin. От

20 век
насам съществуват
различни методи за транспортиране на тези войски до бойното поле. Ето защо ще ви запознаем с функциите на тези хора в тази армия.

 • Примоторизираните ротни войски бойците от армиите се придвижват и воюват пеша и се транспортират до бойното поле с бронирани или небронирани колесни превозни средства. Освен това те не разполагат с бронирани транспортни средства, които да осигуряват придвижването им.
 • Примеханизираните ротни войски бойците се придвижват с гъсенични или колесни бронирани транспортни средства и съпровождат придвижването на бронираните машини, за да намалят гнездата на съпротива, които биха възпрепятствали преминаването на танковете.
 • Ввъздушнодесантните войски и парашутните подразделения бойците се обучават да изпълняват специални задачи в противниковата местност. Те се транспортират по въздух, например с военнотранспортни самолети или хеликоптери и планери.
 • Ввъздушните войски и морската пехота, която обикновено се нарича морска пехота, изтребителите работят по амфибийни мисии и изпълняват други задачи, като например сухопътна война, която е различна от морските мисии. Те имат и редица специализирани задачи, като например наземна защита на въздушни бази и други обекти на ВВС. Както и обучение на други военновъздушни сили в основни тактики за наземна отбрана.

Ролите на пехотинците според техните мисии

Знаейки, че пехотинците обикновено работят на открито. Както по време на обучението, така и по време на операциите, те живеят и работят в условия, подобни на тези, които преобладават на полето. При това положение те са разпределени в батальони, за да изпълняват мисии по заповед на своя командир. Въпреки това в тези роти има много възможности за работа, които ще разгледаме по-долу.

 • Имаатакуващи операции, които са част от най-основните им задачи. Това обикновено формира техните позиции на бойното поле. Така че техните задължения са да маневрират с позициите си, за да осъществят контакт с враговете. Тяхната задача е да се съберат с цел да нанесат щети на врага, като използват различни оръжия. Като се има предвид, че за успешните атаки допринасят достатъчното количество сили, подготвителното разузнаване и доминирането на бойното поле с бомби.
 • Това патрулни операции: това е най-разпространената мисия, защото е постоянна. Патрулирането включва малки екипи от изтребители, които се придвижват във възможните зони на действие на противника, за да го открият и унищожат, когато го открият. Това се използва не само на фронтовата линия, но и в тиловите райони, където е възможна инфилтрация или въстание на противника.
 • Преследване операции: преследването е задача, която изтребителите често поемат.
  Целта на това преследване е да се опустошат отстъпващите вражески сили. И които не са в състояние да се включат ефективно в бойните действия на приятелските единици, преди те да успеят да възстановят силите си до степен, в която отново да станат ефективни. По този начин виждаме, че в съвременните бойни действия войникът се използва за преследване на врагове в ограничен терен.
 • В защитни операции : това е естествено контранастъпление, офанзива, при която намесата на войника е за поддържане на целта с цел унищожаване на враговете, които се опитват да изтласкат защитника. Като такава, тази отбранителна позиция предлага много предимства на армейските войски, включително възможността за използване на терена и изграждане на укрепления с цел постигане на предимство; те също така намаляват излагането на вражески огън. 
quels-sont-les-rôles-des-soldats-fantassins

Защо трябва да посетите Military Surplus:Военни излишъци?

Ако се нуждаете от помощ или съвет при закупуване на продукт на военната техника, нашият онлайн магазин “ Military Surplus“ ще бъде на ваше разположение. Ние сме на разположение по всяко време и можем да ви предложим задоволително обслужване, като например възможност за доставка до всяко място, където се намирате, и да ви помогнем да изберете най-доброто оборудване за вашите приключения и мисии. 

Представяме ви списък с артикули, колекции, оборудване, както и модели, предлагани от нас, с цените на всеки артикул. Не се колебайте да посетите нашия блог за повече информация и да научите повече за нашите колекции. Ние сме тук, за да ви напътстваме и да ви удовлетворяваме.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *