Какви са ценностите на френския флот?

Представени във всички световни океани и морета, френските военноморски сили осигуряват сигурността и защитата на френското морско пространство. При това е важно да се знае, че моряците изпълняват разузнавателни, интервенционни, отбранителни и шантави мисии всеки ден в морето, на сушата и във въздуха. Така че можем да кажем, чезащитата на френското населениеиинтересите на Францияпринадлежи нейното значение. За да гарантира това, френският военноморски флот всяка година набира млади мъже и жени, които искат да се присъединят към този армейски корпус, като се има предвид, че в корпуса има редица свободни работни места. Така че, ако се интересувате от кариера във въоръжените сили, трябва да сте наясно, че тази професия е отворена за всички. При все това, за да научите повече за спецификата на тази професия, тази статия ще ви помогне да узнаетевсичката съществена информация за ценностите на френските военноморски сили. Освен това не се колебайте да посетите нашия онлайн магазинВоенни излишъци, ако искате да направите избор на военни  продукти, като например t shirt-tactical, хамак, аксесоари survis. Можете просто да имате съвети и напътствия, за да изживеете най-добрите си приключения. Ние сме тук, за да ви подкрепим по време на всичките ви мисии. Нещо повече, разполагаме с цялото военно оборудване, от което ще имате нужда.

bague-marine

Ценностите на френските военноморски сили

Важно е да запомните, че да се присъедините към даден корпус означава да приемете неговите ценности. Ето защо ще разгледаме
ценностите на военноморския флот за тези, които обмислят кариера в този корпус.

Използвайте се от промоционалните ни предложения за нашите бижута и военни отличия. Те са налични в нашия онлайн магазин.

Стойности според качествата на морския корпус

Важно е да Ви съобщим, че стойността е в основата на всяка професия, включително и на професията на моряка. Това означава, че да постъпиш на служба във флота означава да избереш да се развиваш в тази институция. При това френският военноморски флот има свои собствени качества, които определят неговите ценности като:

 • Наличието наедър живот като солидарност и отборен дух;
 • Излишъкътот себе си, който се представя от физическото, техническото и човешкото предизвикателство;
 • чувството за отговорност, т.е. поемане на отговорност чрез воля, мотивация, както и личен дълг;
 • Погледът към нови хоризонти, който се фиксира ежедневно;
 • Извършване на националната операция по всяко време и навсякъде;
 • Готовност да защитава своята страна, да я представя и да споделя нейните ценности;
 • Умееда преодолява усложнения и да се бори с опасности;
 • Умее да контролира своите плавателни съдове и оборудване;
 • Предаване на своя опитДава най-доброто от себе сиза другите и се организира едновременно в борбата.

  quelles-sont-les-vales-de-la-Marine-nationale

  Определяне на стойността на морската армия

  Кариерата на оръжието и тази на море савзискателни професии поради начина, по който се упражняват. Ценностите на моряците са многобройни и се проявяват в общото поведение на мъжете. Това се случва по време на всички действия от живота, в морето и на брега, както и в оперативните дейности и в по-малко вълнуващите дейности от ежедневието. За да изпълняват своите мисии, мореплавателите трябва да мислят за ценностите на армията като

  • Дисциплината;
  • Правата;
  • Дългът.

  При това е важно да ви уведомим, че подписването на договор за постъпване на служба във френските военноморски сили поражда задължения и за двете страни. Ето защо, постъпвайки в този корпус, доброволецът се придържа към ценностите: насолидарността, entraide исподелянето. В резултат на това всички права и задължения на военнослужещите произтичат от Кодекса на отбраната. Що се
  отнася до военната дисциплина, тя се налага при всички обстоятелства, но формата ѝ е различна в зависимост от вида на дейностите.

  Специфичните особености на френските военноморски сили

  Със своите специфични особености ще ви покажем елементите, които отличават тази морска армия от другите корпуси на въоръжените сили, като представим нейния девиз и нейната ценност.

  Какъв е девизът на френските военноморски сили?

  Можем да кажем, че девизът определя и стойността на морските въоръжени сили. При това положение Чест, Родина, Доблест, Дисциплина“ така се формират лозунгите на морската армия.

  • Честта повелява да се действа с кураж, достойнство и лоялност. Като такава тя е част от основните критерии за правилното изпълнение на задачите на моряците и екипажа, като например изпълнението на заповедта на началник-щаба. Ето защо тези основни качества ръководят техните действия при всякакви обстоятелства.
  • Родина се отнася до територията, нацията, общността, която споделя обща история, език и култура. Да бъдеш част от нея означава същода бъдеш привързан към ценности на девиза и зачитането на човешкото достойнство. Във Франция, ако има заплаха за националните интереси, моряците могат да се намесят, за да защитят Франция, защото да служиш на страната си означава да се ангажираш независимо от опасността.
  • Целта на моряка се основава както на неговителични качества, така и напрофесионалните му способности. По този начин индивидуалната ценност представлява актив към колективната ценност на екипажа, за да се гарантира успехът на операциите.
  • Дисциплината се отнася до набор от правила на поведение, държание и нагласи, които трябва да се спазват. Тези правила се приемат свободно от моряците и насърчават съвместните действия на групата.
  quelles-sont-les-vales-de-la-Marine-nationale

  Защо искате да се присъедините към Военноморските сили?

  Присъединяването към морските въоръжени сили е много повече от избор на професия поради факта, че това е ангажимент, който ви позволява даизживеетенепрекъснато да се развивате. Всъщност тези сили имат повече от 50 професии, включително морски офицер и моряк във флота от втората година до бакалавърската степен. Освен това, ако искате да постъпите в този корпус, трябва да имате поне бакалавърска степен и да посещавате военноморско училище за preparation militaire marine (PMM). Свържете се със CIRFA в Брест или Тулон, за да научите повече. Що се отнася до стойността на този корпус, това, което трябва да знаете е, че:

  • да допринасяш за защитата на френското население и за защитата на интересите на Франция;
  • Бъденето на моряк естил на животфактът, че котвата, която украсява униформата му, независимо дали служи на надводни кораби или в брегова част, символизира тази връзка и е вписана в душата;
  • Да си моряк означава същода си професионалистда си част от екипажа. Това означава да стев услуга на мисията.

   Leave a Reply

   Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *