Как да избера ловно яке?

От първите хора ловът винаги е бил част от ежедневието ни, особено както се споменава в учебника по история, за храна и облекло, залогът е висок. По-късно обаче ловът се е превърнал в хоби, в източник на забавление, което някои ентусиасти са си създали сами; някои дори го използват като работа. Това е дейност, която включва проследяване на животни като дивеч, патици и т.н. Въпреки че е забранен в определени региони и през определени периоди от годината с цел опазване на видовете, ловът все още е широко разпространена обществена дейност във Франция:Съществува и индивидуален лов, който обикновено се извършва сам или с член на семейството, за да се сподели момент на съучастие или в повечето случаи да се обучат по-младите и да се предадат традициите чрез ловуване на дребен дивеч. Съществува и групов лов, който се извършва на групи за проследяване на по-голям дивеч.

Излизането в гората за проследяване на дивеч обаче не е безрисково занимание, тъй като се практикува в сърцето на опасността сред дивите животни. Забавлението в сърцето на опасността има своята цена. От само себе си се разбира, че за ловците е много важно да носят мъжко ловно облекло. Точно както жените трябва да се екипират правилно преди да излязат навън, за да се предпазят, така и те се нуждаят със своето ловно яке deerhunter  против удар от камуфлажна материя, което да подхожда на любимите им ловни панталони.

Някои дори биха стигнали дотам да носят бронежилетка, за да участват в лов, за да избегнат ненужния риск от удар. Всъщност е по-безопасно да се предпазите, особено децата, за да избегнете наранявания.

ловно яке

Учебно ръководство за избор на подходящо ловно яке

Всъщност съществуват всякакви видове облекла и екипировка  с размери, предназначени за ловци, като например най-добрите панталони за преследване. Сред тази партида е и ловното яке – един от идеалните ударни протектори, които да нахлузите, преди да тръгнете да преследвате дивеч.

Избор на яке на базата на материята на якето

За успешна игра по следене на диви животни, на първо място трябва да си осигурите оптимален комфорт, така че да не бъдете затруднени в движенията и придвижването си, когато отивате на лов, независимо от размера си. За да направите това, изберете своето ловно яке според материята, от която е изработено. Характеристиките на материята с всички нейни предимства ще ви помогнат да направите по-добър избор на камуфлаж в стил deerhunter.

 • Якета, изработени от софтшел : софтшел е материал, изработен от смес между полиестер и добър текс от спандекс. В резултат на това софтшел материята представлява мембрана от плат, която е едновременно мека и непромокаема, за да ви предпази от дъжд, вятър или сняг или друг риск от удар. Можете да се движите съвсем естествено, без да се страхувате от протриване или дискомфорт. Вашето софтшел яке също така ще бъде термоустойчиво и реверсивно, което означава, че ще може да съхранява топлина, за да ви държи топло въпреки времето, когато сте на лов. Можете да го носите и по двата начина.
 • Якета, изработени от полиестер : полиестерните влакна са мембрана, известна с проектирането на леки и дишащи тъкани. Бихте могли да проведете лова си в пълна лекота. Освен това те са и много гъвкави, което ще ви позволи да се движите по-ергономично в ловното поле.

Избор на якето според периода на лова

Това е важен критерий в процеса на избор на вашето двустранно камуфлажно яке за лов на елени за тази дейност. Това е така, защото някои са подходящи за студено време, докато други са по-подходящи за по-топли периоди. Така че, ако прогнозата за времето предвижда по-ниски температури, препоръчваме да изберете яке с подплата и памук за лов, тъй като те предлагат повече топлина.

От друга страна, ако прогнозата за времето призовава за меки температури, в такъв случай трябва да изберете по-леки, за да се придвижвате по-лесно.

Как да изберем своето ловно яке?

Как да разпознаем ловното яке?“

Като ловец, камуфлажното яке е задължителният елемент в комплекта ви ловно облекло за елен лопатар. То е предназначено за преследване на дивеч и затова ще трябва да включва следните предимства:

 • Многобройни джобове : тези джобове могат да служат като много практично място за съхранение на вашите ловни принадлежности и аксесоари. Предимството на ловното яке е, че сред многобройните му джобове бихте поставили специалните си патрони. След това ще ви бъде по-лесно и бързо да презаредите пушката си.
 • Дълъг ръкав: дългият ръкав ще предпази ръцете ви от студ и дъжд, позволявайки ви безпрепятствено да достигнете целта си.
 • Подплата : тя ще придаде по-голяма устойчивост на якето Ви. Това е тъкан, разработена с мембрана, която е буквално непроницаема за студа.
 • Качулка: предимство при преследване, за да предпазите правилно главата си от студа по време на лов.

Какъв тип ловно яке трябва да си купите?

Когато отидете в магазина, бихте могли да избирате между различни видове съществуващи ловни якета :

 • Английското яке : което е предназначено за английските ловци, изработено от туид. Това е вид тричетвърти палто, необходимо за лов в ценните клубове на Нейно Величество.
 • Камуфлажното яке: вдъхновено директно от военните костюми в цвят каки, идеално за сливане с пейзажа и преминаване в скрит режим, за да не се плашат животните. камуфлажното яке обикновено е в цвят каки или кафяв камуфлажен плат.
 • Кожено яке : кройка за по-елегантен вид, по-претрупано, но с много добро качество. То е по-малко практично, по-подходящо е за австралийските ловци на крокодили.
 • Флуоресцентно яке: за да се идентифицирате отдалеч с приятелите си, идеално, за да не се изгубите в гора, която не познавате, например.
  Предлага се в ярко оранжев цвят. Оранжевото е цвят, който лесно се различава от пръв поглед, така че е много ефективен за намиране на пътя сред мъжете.
Как да изберете своето ловно яке?

Кой модел яке да си купите?

Съществуват два модела ловни якета:

 • Класическо камуфлажно или стандартно камуфлажно  яке: този модел наподобява риза, по-лек, идеален за обличане в началото или средата на ловния сезон.
 • Топлото яке за лов на елени или полар : за обличане, когато температурите са много ниски, то ще ви държи приятно и топло За лов през зимата.

Защо да носите ловно яке?

Изборът на ловно яке не е свързан с модата или естетиката. Внимателният избор на якето за преследване е много сериозна препоръка.

Безопасност на ловеца

Ловът е доста опасно занимание, за което, задължително трябва да сте подходящо екипирани. Факт е, че ще се впуснете в рискова територия, да не кажем враждебна. Ще ловувате в гората, на трънлив, обрасъл с храсти терен, заобиколен от насекоми и всякакви дребни животни, които могат да ви изложат на опасност. Затова се нуждаете от облекло, което да ви предпазва не само от тези малки същества, но и от капризите на времето, които могат да ви разболеят или да попречат на ловния ви излет. Например ръкавът на якето ще предпазва ръцете ни от евентуални ухапвания от насекоми.

Когато става въпрос за групов лов, е важно вашите ловни спътници да могат да ви разпознаят от пейзажа, за да избегнат всякакъв риск от злополука или да ви спасят бързо в случай на нараняване.

Камуфлажен режим

Идеалният вариант, когато ловувате, е да не бъдете забелязани от плячката си, за да не избяга тя. 

Камуфлажното облекло за позволява да се слеете напълно с пейзажа, така че плячката ви да не може да ви различи от естествената си среда. По този начин ще имате
по-голям шанс да направите изстрел в скрит режим.

Как да изберем своето ловно яке?

Къде да поръчате любимото си ловно яке?“

Мъж или жена сте, много активно търсите идеалното яке за вашия ловна вечеринка. Искаш някои като, някои за теб и цялото ти семейство или приятели и така да разбереш кой отбор е най-добрият ловец. Абсолютно задължително искате тенекия, която ще ви предпази от дъжда по време на ловния излет. Искате да подарите такава на Вашия син, дъщеря, съпруга, съпруга, колега, приятел или член на семейството като подарък за рожден ден, подарък за добре дошли, подарък  прощален подарък или просто леко дръзка изненада. Искате да окомплектовате ловното си оборудване за Вас и Вашето семейство преди партито или турнира, който искате да организирате, на най-добрата цена. Не знаете къде да търсите или дори кой магазин да посетите? Не се притеснявайте, SURPLUS MILITAIRES е идеален за вас.

Той е един от най-добрите от най-добрите онлайн магазини за военни продукти в света. Техните продукти съперничат с най-добрите на пазара, но с разумна цена, достъпна за всеки , който би искал да се снабди с тях. Артикулите, предлагани от SURPLUS MILITAIRE, са 100% сертифицирани, автентични и с много добро качество.

Този магазин разполага с всички армейски артикули, които търсите, включително ловни, военни, кожени, поларени или класически якета. Ще ви хареса да разгледате дрехите и аксесоарите за цялото семейство: аксесоари за мъже, жени и деца от всички възрасти и размери. Жилетки, якета, панталони и други облекла и оборудване, за да отидете на лов в пълна безопасност.

най-вече военни.
fr 
има в каталога си различни артикули, които да задоволят нуждите: екипировка за изтребител, комплект за оцеляване, военна раница, камуфлажни мрежи и други… Този блог е най-добрият за дрехи във военен стил и съпътстващи съвети, за да изживеете най-доброто приключение в равнината, за да посрещнете студа, на цена повече от разумна.

Доставката е безплатна и до всяка точка на света. Поръчайте с 1 клик и пратката ви ще бъде доставена за 3 до 5 дни в зависимост от местоположението от понеделник до събота, от 9 до 17 ч. Нещо
повече, те разполагат с най-отзивчивия персонал на онлайн пазара, като реакцията на службата за обслужване на клиенти е максимум 24 часа.

Присъединете се към армията Милитаристкия суплемент. Те само ви очакват, така че грабвайте телефона или компютъра си и посетете най-добрия сайт, продаващ мечтаните военни продукти на surplus-militaries.co.uk.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *