Кой командва батальона?

Да си част от армията не означава само да носиш обувки за рейнджъри, автентични cmilitary-socks и хубави военно-тактически колан, всичко е свързано с принадлежност към военния корпус. И това е точно така, Батальонът е военна единица, най-голямото подразделение. Той е най-големият вид формирование във френската армия. Той има различни разклонения, включително кавалерия, пехота, инженерни войски и лека кавалерия (въпреки че последната вече е въоръжение, но не е част от организационната система). Следователно може да се каже, че батальонът е най-важната единица във френската армия. Политическите власти искат страната ни да практикува развитието на тази единица, която е чудесно приспособена към всички видове ситуации, които могат да възникнат във всички формирани корпуси, и която може да бъде използвана особено за подпомагане на опасни мисии. Кой командва един батальон? Това е въпрос, който често се задава. Това, което никой не знае: Никой не знае кой командва един батальон. Батальонът е под командването на сержант, който го ръководи чрез кавалерийска рота. Офицерите имат своя секция и всеки от тях има своя лична армия (офицери от пехотата). Командирът на батальона е ръководител на военната част. Той е отговорен за това всички аспекти на дейността на подразделението да се управляват ефективно, ефикасно и професионално. Не се притеснявайте, приятели, в това ръководство ще ви помогнем да разберете по-добре този свят на военните. Хареса ли ви този преглед? Без повече приказки, прочетете.

cagoules militaires

Майорът командва батальона.

Батальонът е името на подразделение във Франция. Тези подразделения се командват от капитан на батальон (майор). Те допринасят за гладкото протичане на военната операция. Една рота се състои от около 100 души, в зависимост от нейната големина и функции. Кой командва батальон? Е, това зависи от това кого ще попитате. Отговорът на този въпрос всъщност е доста прост: този, който командва подразделението. Въпреки че има много начини за назначаване на командир, един от най-разпространените е той да бъде препоръчан от приятел или роднина (обикновено офицер). Ако се интересувате от бойни действия, най-добре е да си намерите командир, който има опит в сражения и печелене на войни. Командващият бригадата се нарича „командир“. Той получава заповеди от висшите си офицери или от политическите лидери. Командирът също така контролира своите части чрез строга дисциплина и военно право.

Да, батальонът е най-разпространената пехотна единица, и обикновено се командва от майор, който има под себе си първи и втори лейтенант. Цялостното командване на батальона се възлагаше на командира на цялата дивизия. В някои случаи обаче командирът на дивизия получавал командване на нова дивизия и следователно поемал командването и на нейните батальони. Драги ми читатели, отговорът е прост: най-високопоставеният офицер в подразделението. Командирът е отговорен за осигуряването, че всички негови хора са обучени и готови да изпълняват задълженията си. Ако не успеят да го направят, могат да очакват да бъдат държани отговорни за всички грешки или проблеми, които произтичат от това.

who-commands-battalion

През 1914 г. всяка рота е имала по трима офицери

Френската армия е съставена от няколко различни рода войски и звания. Полковникът, който командваше храбрите батальони, беше един от най-могъщите офицери във френската армия. Той е отговорен за изграждането и ръководенето на войските си на бойното поле.

 • Полковникът командва полковниците от храбрите батальони, полковникът носи две звезди на пагоните си, по една звезда за всеки храбър батальон, който командва. Той командва своя храбър батальон. Полковникът се нарича още „командир на храбрите войници“. Неговият заместник-командир е наречен майор. Този офицер е известен и като дивизионен генерал, защото командва една от храбрите бригади. Третият командир е поименен подполковник, който командва едно от бившите подразделения на бригадата. Последният командир е назначен бригаден генерал. Този офицер командва едно от старите подразделения на дивизията
 • Генералът командва генералите на старите бригади. Генералът на стара бригада командва бригади от войници ветерани, които са видели много битки. Освен че е велик военен лидер, той ще отговаря и за обучението на новобранците и подготовката им за битка.
 • Маршалът командва маршалите на големите дивизии. Тези мъже се считат за едни от най-добрите генерали в цяла Франция! Те са експерти в ръководенето на големи армии в битка и гарантират, че всички техни хора са готови да се бият, когато дойде време за това

Името на командира на батальона

Командирът на батальона се нарича командир на рота и е ръководител на рота. Ротата е най-малката военна единица в батальона и се състои от два взвода и щабна секция.

 • Командирът на ротата отговаря за всичко, което се случва в неговия взвод, включително за контрола на обучението, поддръжката и ремонта на оборудването, управлението на личния състав и т.н. Той също така трябва да гарантира, че войниците му са в безопасност, докато са на служба.
 • Задължение на командира на рота е да се увери, че всеки член на взвода му знае какво трябва да прави, за да изпълнява правилно задълженията си като войник в армията. Той също така трябва да се увери, че всеки има това, от което се нуждае, преди да отиде на работа всеки ден (или след като се прибере от работа всеки ден).
 • Името на командира на батальона не е важно във военния живот. Той действа като командир на цялото подразделение, а не като отделна личност. Позицията му обикновено се основава на собственото му желание да ръководи хората си, а не на професионалните или административните му умения.
who-commands-battalion

Отговорност на командира на батальона

Великите на батальона са отговорни за организацията и комфорта на войниците. Те вземат решения за всичко, свързано с морала на войниците, като например храната, медицинското обслужване и хигиената им, както и за дисциплината. Командирът на батальон е ръководител на даден батальон. Той е отговорен за действията и <стронг>решенията на целия личен състав, служещ под негово командване. Длъжността няма официален ранг, но изисква старшинство спрямо всички останали сержанти, прапоршчици и офицери, както и спрямо изпълнителните офицери.

 • За да постигнете успех, трябва да имате добро командване. Не можете просто да кажете „отидете и направете това“ и да очаквате войниците ви да ви слушат. Първата стъпка е да разберете кои са вашите войници, на какво са способни и на какво не. След това трябва да решите как най-добре да ги използвате във военните усилия: дали са по-добри в осигуряването на разузнавателна информация, отколкото в пътуването на дълги разстояния? Могат ли да бъдат използвани като работна ръка? И като шпиони за други държави?“
 • След като сте определили силните и слабите страни на вашите войници, можете да започнете да планирате съответно. Важно е да поддържате добър морал сред служещите под ваше командване. Ако някой чувства, че към него се отнасят несправедливо или че няма достатъчно свободно време, за да се наслаждава на живота, преди да се върне в битката, може да ви напусне по-рано от очакваното.
 • Трябва също така да се уверите, че всички войници са правилно обучени за работата си, така че да не си губят времето да учат неща, които никога няма да бъдат полезни във войната (например, ако всички ваши войници знаят как работи артилерията, но никой от тях няма опит с оръжията).
 • Той е много компетентен и интелигентен офицер, който знае какво да прави във всяка ситуация. Гласът му предизвиква уважение, защото говори с авторитет, а другите го слушат, защото е добър лидер, който винаги дава заповеди, които вървят с тях в трудна ситуация.
who-commands-battalion

Стратегии по време на война

В началото на една война командирите често трябва да избират между няколко стратегии :

 • Съсредоточават всички ресурси на един фронт и се опитват да смажат врага чрез численост. Тази тактика е известна като „тотална атака“. Концентрирайте силите си в един район и се опитайте да изтощите врага чрез изтощение. Тази тактика е известна като „отбранително изтощаване“.
 • Батальонът ще бъде разположен на фронтовата линия, след като войната започне. Командирите на батальони трябва да гарантират, че те са на своите постове и са готови да се бият, когато настъпи моментът. През този период батальонът няма да изпраща разузнавачи, тъй като все още няма нужда от тях. Те могат да изпращат разузнавачи само след като получат заповед от началниците си.
 • Батальоните обикновено са съставени от 4 роти. Батальонът е най-голямата единица в армията и лит четири роти. Всяка рота се командваше от капитан, а всяка рота трябваше да има петима офицери, включително подполковник и двама майори. По време на войната полковникът командвал първо два батальона, а след това два полка.
 • Ако по време на войната в битка се изпращал батальон, той се състоял от четири роти. Това е така, за да може всяка рота да има различна мисия за батальона. Полковникът (или командирът) на батальона е командвал първоначално два батальона, а след това два полка по време на войната.
 • По време на войната полковникът командва първоначално два батальона, а след това два полка.

Икони, белязали историята на батальоните

Батальонът е бил командван от следните лица:

 • Полковник Александър Шорин, висококвалифициран ветеран от Руско-японската война и носител на орден „Червено знаме“.
  Известен е със стратегическото си мислене и готовността си да рискува живота си в битка.
 • Капитан Владимир Корнеев също е опитен ветеран от Руско-японската война, както и носител на орден „Св. Той участва много активно в отбраната на Сталинград и вижда значителни действия по време на отбраната срещу германските сили.
 • Капитан Иля Нестеров служи в армията преди Втората световна война и е ранен по време на тази война. След като се възстановява от раните си, той се записва доброволец на служба в Китай по време на Втората световна война и в продължение на няколко години е повишен в офицерски чин, преди командването на батальона да му бъде възложено от самия Сталин.

who-command-bataillon

Какво е полк?

Целта на тази статия е да даде на читателя солидна основа за това какво точно представлява полкът и как се използва във френската армия. Тя също така има за цел да отговори на въпроса: Кой командва батальона? Чрез разбирането на ролите, които всеки клон играе в батальона, ще бъде по-лесно да се определи кой всъщност го командва. Полкът е голяма войскова единица командвана от полковник.

Полкът е променлива военна единица

Полкът снабдява и обучава пехотинците на батальона, който се командва от подполковник.

 • Полкът е съставен от три батальона, или три полка.
 • Полкът е военна организация, състояща се от два или повече батальона, обикновено командвани от полковник или подполковник, и обикновено включваща други поддържащи елементи, като артилерия и инженерен персонал.

 Състав на полка

За да узнаем състава на един батальон, трябва да вземем в предвид няколко фактора : В Съединените щати силите на военна служба са разделени на „полкове“, в други държави те обикновено се наричат „бригади„, но ще ви оставя сами да прецените.  И зависи от това коя държава използва този полк,в днешно време са се намерили най-различни наименования за тези подразделения, може да се нарече дори „бойна група“ или „инженерна група“. От тази гледна точка е очевидно, че броят на хората в едно подразделение е различен при различните нации.

 • В първите години на Втората световна война, един полк се е състоял от 800 до 900 души. Този брой рязко спада през 1940 г., когато германската армия се подготвя за операция „Барбароса“. А дори и тогава много полкове са били само около 1100 души.
 • Средният батальон е бил около 1100 души и е бил предназначен да се сражава в гората или срещу други пехотни части. Той можел да се използва и като резервна единица при необходимост.
 • Събитията, в които британските сили се сражавали срещу германците по време на Втората световна война, били организирани от генерал Алън Брук; който командвал войските и доставил общо 780 офицери и 85.
  400 войници
  , което е половината от цялата британска армия през 1939-1940 г.; Което означава, че вашата цифра от 1250 души не е съвсем точна и наистина трябва да е по-близо до 1400-1500 души
 • Съставът на един полк се определя от броя на войниците, които той командва. Съотношението между офицерите и войниците е различно в зависимост от армейската доктрина на страната: 1 офицер на всеки 10 души, 1 офицер на всеки 12 души, офицер на всеки 14 души и т.н. Като цяло, колкото повече хора има едно подразделение, толкова по-голямо е то и толкова повече изисква по отношение на снабдяването и поддръжката. Като се добавят дадените по-горе цифри, 30000 членове може да бъде един от начините за описание на многобройните бригади от войници, които са се сражавали за Франция през 1870 г., за да сложат край на пруското управление в Европа
 • ./li>

Знам, че тази статия беше малко разтеглена, но беше много необходима за информацията, която беше дадена. Например, не би ми хрумнало да сложа вътрешната междумускулна и ставната мембрана в едно изречение, но има толкова много смисъл да се мисли за тях като за отделни неща (а всъщност те са такива). Мисля, че този блог е много полезен, тъй като подобни статии помагат да подобрите речника си и начина, по който използвате думите. Кой знае, може би някой ще прочете тази статия и ще се вдъхнови. Всички тези разговори за бригади и батальони ме накараха да се замисля за това кой командва батальона. Затова реших да направя известно проучване и исках да споделя с вас моите открития по темата: Кой командва батальона? Това ръководство е доста задълбочено, така че може да ви бъде полезно и необходимо в живота ви.

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *