Кой е най-големият разрушител в света?

След като великите сили започнаха надпреварата във въоръжаването след Втората световна война, военните устройства продължават да се развиват. Бяха създадени подводници, изтребители и дори бойни кораби. Между тези военни кораби едно от най-големите постижения си остава разрушителят. Той е един от най-големите военни кораби, изобретявани досега. Ако искате да разберете кой от тези гиганти е най-големият, просто прочетете тази статия. Тя ще ви даде пикантни подробности и надеждна информация. Най-големият разрушител вече няма да пази никакви тайни за вас.

Възползвайте се
от промоционалните ни предложения за нашите военни дрехи и аксесоари (военна балаклава, сгъваема лопата, камуфлажна каска … ). Те са налични в нашия онлайн магазин.

navy-ring

Découvrez l’USS Zumwalt (DDG-1000) !

Това е не само най-големият, но и най-мощният разрушител в света. Това е разрушител на Военноморските сили на САЩ, изработен с композитна броня и може да се използва като ракетна установка. Това чудовище на мощта влезе в състава на флота на 20 май 2016 г., а официално ще влезе в експлоатация на 24 април 2020 г. Строежът на този кораб струваше зашеметяващите 7,5 милиарда долара, като общо серията се състои от 3 кораба.

Този военен кораб е от висок клас и е изработен с помощта на най-съвременни технологии. Той не е скъп напразно, тъй като правителството на САЩ не пести средства от бюджета си за отбрана. То прави всичко възможно и залага на качеството. Този военен кораб е истински символ на американското величие и мощ.

Военни дрехи от военни дрехи се продават в нашия онлайн магазин. Елате и открийте! 

Колко голям е най-големият разрушител в света ?

Разрушителят на ВМС на САЩ USS Zumwalt е дълъг 185,9 м. Тази голяма фигура е свидетелство за гигантските размери на този военен кораб. От друга страна, майсторът-BAU е 24,7 м за газене от 8,5 м.

Колко мощен е най-големият разрушител в света ?

Той може да носи товар до 15 761 тона и въпреки това да се движи със скорост 30,3 възела. Общата му мощност е 78 мегавата. Той не е просто голям, той е мощен и забележително ефективен. Този кораб заслужава титлата си на най-голям разрушител в света без капка колебание.

Как се задвижва най-големият разрушител в света?

Преди да преминем към същинското оборудване, от съществено значение е да уточним, че това плавателно средство се задвижва от 2 газови турбини Rolls-Royce, 2 газови турбини с мощност 4,5 мВт, 2 винта и накрая 2 винта. Това са все най-съвременни материали, които осигуряват правилното задвижване на този гигантски военен кораб.

Как е оборудван най-големият разрушител в света ?

Като се има предвид, че това е военен кораб, напълно логично е той да бъде оборудван с няколко оръжия. В края на краищата той е създаден, за да укрепи отбраната на страната. USS Zumwalt е оборудван с 2 х 155-милиметрови оръдия, 80 ракетни клетки, 2 х 30-милиметрови оръдия mK и 46 противоракети. Цялата тази артилерия се допълва от многофункционалния радар AN/SPY-3. Изпълнени са всички условия за превръщането на този кораб в най-квалифицирания.

Екипажът на най-големия разрушител в света

Отчитайки неговите размери и високи технологии, моряците, които плават на този разрушител, трябва да бъдат добре обучени и висококвалифицирани моряци. Корабът се обслужва от 152 моряци, а безпроблемното му функциониране е в ръцете на 34 офицери. Всеки от този персонал е войник с голям опит.

quel-est-le-grand-destroyer-du-monde

Каква е разликата между разрушител и самолетоносач ?

Често се случва хората да бъркат разрушител със самолетоносач. Въпреки че и двата кораба са военни, те не са едни и същи. Важно е да можете да направете разликата.

Разрушителят

Разрушителят е военен кораб със среден тонаж. Той е оборудван с няколко ракети и торпеда и дори нападателни оръжия. Причината за това оборудване е, че той отговаря за защитата на други кораби. Именно поради тази причина той е толкова внушителен и е добре проектиран. Опростено казано, разрушителят е военен кораб, който отговаря за защитата на други военни кораби.

Самолетоносачът

Както подсказва името му, самолетоносачът е военен кораб, който отговаря за транспортирането на бойни самолети. Защо кораби, а не летища ? Причината е съвсем проста: това е стратегия, предназначена да даде възможност за разгръщане на максимален брой единици в случай на инвазия или нападение. Самолетоносачът се използва за транспорт, като писта и за дозареждане на бойните самолети.

Предимствата на притежаването на голям разрушител.

Притежаването на разрушител е истинско предимство по отношение на отбраната. Ето защо по-голямата част от големите световни сили имат поне един разрушител в своя флот. Така че притежаването на разрушител е плюс, но притежаването на голям разрушител е задължително. Защо? По различни причини, основани на идеята за отбрана и сигурност. За по-голяма яснота по-долу е представен кратък списък :

  • Големият разрушител е внушителен. Поради това той автоматично действа като възпиращ фактор. Рискът от нападение се намалява.
  • Големият разрушител е по-добре оборудван. Това означава, че той може да се защити по-добре, ако бъде нападнат.
какъв-е-големият-разрушител-в-света

Où trouver des articles similaires ?

Ако се интересувате от света на военното дело и въоръжените сили, разгледайте блога на магазин “ Surplus militaire „. В него ще намерите няколко статии на най-различни теми. Статиите в този блог са пълни с надеждна информация и са изключително лесни за четене. Тук има много статии, така че ще бъдете разглезени откъм избор. Черешката на тортата е, че ако някога искате да се поглезите с аксесоари или военни инструменти, можете да направите обиколка на техния магазин, за да видите какво предлагат. Ако се интересувате от даден артикул, можете да поръчате директно онлайн, тъй като доставката е безплатна.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *