Как да изберем мусета ?

 Обикновено musette armée Припомняме преди всичко духов инструмент, който, подобно на акордеона или фагота, предлага нетипичен звук и специфични акорди. Встрани от света на музиката, мусетата като аксесоар са в съвсем различен регистър. Това евоенна чантакоято е едновременноздрава и водоустойчива. Този модел ще ви бъде много полезен, ако сте активни на открито. Той е инеобходимаксесоарза всеки военен, като му позволявада пренася по-лесно лични вещи.

Venta musette militar

Аксесоар и инструмент: каква е разликата?

Преди да навлезем в темата, е полезно да знаем разликата между видовете мускали:

 • като духов инструмент
 • като чанта за съхранение на лични
  вещи
 • .

Как се описва мусетата в регистъра на роклите?

Първият регистър е най-малко известен, тъй като всъщност е един от военни аксесоари. Тя ви позволява да пренасяте дрехи, оборудване и вещи от първа необходимостс лекота, особено по време на тренировките. Обърнете внимание, че противно на общоприетото схващане, тези модели не са нови. Всъщност те се предлагат от години наред по рафтовете на магазините за спортни стоки. Днес този аксесоар е станал популярен заради своята практичност и издръжливост, но най-вече заради военните щрихи, които добавя към облеклото.

Малка военна чанта

Открийте Малката военна муска

Как е описана муската в записите?

Музетът, като инструмент за създаване на ноти, който може да придружава гласа на певеца, е в по-познат регистър. Разбира се, това е духов инструмент, който позволява звук, нетипични мелодии и акорди, подобни на акордеони (и други диатонични или хроматични системи).

Всъщност това е духов инструмент, който за разлика от пианото с неговата клавиатура е оборудван с мехурче, тръстикова тръба (или две) и бутони. Този музикален инструмент е подобен на различните модели звукозаписни инструменти, които се задвижват от вятърна система, за да издават ноти. Всъщност
повечето акордеони и духови инструменти се състоят от мехур, тръстика или няколко тръстики, тръби и ред бутони.

Най-разпространените духови инструменти включват класическите и диатомичните акордеони, хроматичния рог и флейтата (и всеки друг флейтов акорд). Фаготът е представител на духовите инструменти, принадлежащи към семейството на басите и обоите. Тъй като фаготът не принадлежи към категорията на чистите баси, той все пак предлага същия звук като акордеоните, както и че е направен от дърво, с двойна тръстика.

Освен това, разликата между тези два артикула се крие и в техния производител. Докато музиките се произвеждат от марки за аксесоари, акордеоните и другите духови инструменти се произвеждат от фирми като Cavagnolo или Hohner. Във
всеки случай
няма да ви е трудно да изберете между инструмента и аксесоара, тъй като те са напълно различни продукти.

Купи военен музет

Открийте Купи военен муселин

Какви видове муселин има?

За да започнете, трябва да знаете, че мусетата са добра алтернатива за всеки военен или спортист, който не иска да носи тежки и обемисти раници по време на дейностите си. Освен това този тип аксесоарисе предлагат в различни размери, форми и цветове, за да задоволят всички вкусове: чанти за седло, чанти тип „tote“ и т.н. Въпреки това те могат да бъдат класифицирани в два диапазона в зависимост от конструкцията им и разликата в употребата им.

Военна употреба

Това е вид чанта, предназначена специално за ловци, войници и туристи.
Високоустойчив, този модел е много популярен. Наистина, той емного практичен иможе да побере храна, лекарства, всички необходими неща и много други. Накратко, това е
истинска чанта тип „tote“.

Цивилна употреба

Тази чанта е под формата на чанта за рамо. Тъй като е малка, тя може да съдържа само най-важното. Затова този избор е особено препоръчителен, ако се нуждаете от малък аксесоар, в който да съхранявате и подреждате вещите си, така че да са лесно достъпни. Тази чанта обаче е по-малко издръжлива.

Но, когато става въпрос за правилния избор между двата продукта, всичко зависи от вашите нужди и от това как планирате да носите чантата в комбинация с вашите дейности.

При всички случаи изборът на музикален инструмент ще зависи от вашите предпочитания. Уверете се, че бутоните за акорди са удобни. Всъщност помислете дали да не изсвирите няколко ноти, за да опитате, преди да купите. Този съвет важи с еднаква сила, независимо дали сте избрали акордеон, дървен фагот, хроматичен рог или диато. За инструмент с недухова система, като пианото, клавиатурата не е непременно определящ фактор при избора. Въпреки това,
в случая на баса, който е струнен инструмент, струните могат да бъдат фактор, който да повлияе на размаха и регистрите на китарата.

Военна мусета

Открийте Военна чанта

Основните предимства на военната мусета

Истинското предимство на тази чанта, независимо дали е военна или гражданска, е, че тя е чанта, оборудвана с няколко джоба и отделения. Този аксесоар ще бъде истински спътник при пътуванеза вашите мисии и излети. Тазивоенна чантаможе да понесе и значително тегло и различни предмети: аптечки, бельо и др.

Дарение на многобройните отделения можете да организирате по-добре вещите си и да имате лесен достъп до тях.
Чантата за рамо е привлекателна и за учениците, тъй като е много удобна за бутилки и закуски.
Така или иначе, тази чанта е универсална.

А качеството и издръжливостта на тези модели добавят практични щрихи към активното облекло. Тези две предимства всъщност са голямата им разлика от стандартните туристически раници на пазара. Защо и как? Просто защото мушамите са проектирани даиздържат на екстремни условия.Най-вече защото военният вид придава на този аксесоар запис, по-подходящ за дейности на открито (камуфлаж).

Материалът на производство

Музетът е изработен от устойчиви материали, но е препоръчително да се провери качеството на използваните материи преди всяка покупка. В
зависимост от избраната гама и качеството, устойчивостта на продукта не е задължително да бъде еднаква.
Ето защо трябва да подбирате аксесоара си внимателно.

Той катоустойчив и мек, памукът е природосъобразен избор. Освен това е доста достъпен, което го прави качествен и евтин продукт. За разходка в гората полиестерът е най-подходящият материал. Често се цени заради военната му нотка, но истинското му предимство е, че предлага оптимална защита от влага.

Таблетът Ripstop също е модерен, главно защото предлага дълъг експлоатационен живот от няколко години в сравнение с други материали. Това е така, защото не пропуска влага и може да устои на капризите на времето или на прането дълго време.

Като се отнася до цвета, ще бъдете разглезени за избор: камуфлажна щампа за ловците, решетка за военните, класическо каки… Изборът зависи преди всичко от вашия вкус и естетическите бележки, които търсите, но не забравяйте и обстоятелствата на употреба.
Идеалният вариант е да се избере модел, който е подходящ за околната среда.

Капацитет и цена

Мускетите се предлагат в различни размери. Затова обмислете нуждите си, за да сте сигурни, че няма да сгрешите. Ако искате да съхранявате малки, практични предмети, като например пистолет за нокти или тетрадки, изберете малка чанта. Ако обаче
планирате да пътувате или да лагерувате няколко дни, трябва да инвестирате в аксесоар с по-голям капацитет.

Този аксесоар се предлага на цена от около десет евро. За да намерите най-добрата оферта, не се колебайте да посетите специализирани платформи за продажби и да сравните цените. Всъщност за подобен модел може да има повече или по-малко значителна разлика между отделните сайтове. Като превключвате от един таб на друг, можете да играете в състезанието.
Не се колебайте да посетите
Военни излишъци, за да откриете различните ни артикули.

Във всеки случай цената често определя качеството. Също така, ако смятате да си купите музики (като музикален инструмент), трябва да предпочетете производители като Cavagnolo или Hohner, за да се възползвате от аксесоар, който предлага добър замах. Те работят от години, така че могат да гарантират качеството на своите миди. Същото важи и за
закупуването на акордеони, баси, пиана или друг инструмент, използван за произвеждане на ноти.

Забележете също, че видът на копчето може да представлява и качество на чантите. За да направите разумен избор, се препоръчва бутон със система за натискане (за предпочитане стоманен) заради неговата здравина. Разбира се, можете да изберете дървени или пластмасови бутони, но металните бутони гарантират по-добра производителност и издържат на по-голямо тегло.

Накрая, в Military Surplusпонастоящем можете да закупите раници, които могат да се носят като чанта за рамо (само от лявата или само от дясната страна). Така че, ако дясното ви рамо не може да издържи достатъчно голяма или обемиста тежест, е възможно да изберете чанта, която се носи само на лявото рамо.

Купи военна муска

Намерете Купи военен мускал

Купуването онлайн: добра алтернатива?

Ако обмисляте да закупите аксесоара си онлайн, можете да спестите ценно време, тъй като Military Surplusможе да организирате доставка до
дома. Цената също е по-привлекателна. В днешно време промоционалните оферти са много разпространени в интернет. Ако купувате в подходящия момент, можете да се възползвате от по-ниска цена благодарение на различни отстъпки, кодове на ваучери, разпродажби…

Когато обаче купувате от електронен магазин, внимателно проверете условията за продажба, преди да завършите покупката си. И преди всичко, отделете време да прочетете внимателно описанията на продуктите, преди да ги купите, за да избегнете разочарование.

Когато купувате музикални инструменти, най-добре е да изберете водещи и утвърдени производители, като Cavagnolo или Hohner. Повечето от тези марки имат официален уебсайт, където можете да изберете, купите и получите тръстиките си в пълна безопасност. Избирайки марки като Cavagnolo или Hohner, които произвеждат тези аксесоари от много години, вие се възползвате от известна гаранция за качеството на акордеона: звук, люлка, система, компоненти (мехове, бутони, тръстика и др.). 

Как да почистите мусетата си

След честа употреба в мръсотия и кал вашият военен мусетофонтрябва да е в доста лошо състояние. Когато се натрупат мръсотия и прах, те започват да миришат лошо. Мръсотията може да разруши материалите и въпреки че е полезно да почиствате чантата след всяка употреба, наистина трябва да помислите за пране от време на време. Ето едно
ръководство стъпка по стъпка, което ще ви помогне да изперете правилно чантата си:

1. Почистете
мръсотията и остатъците

Първо почистете външната част на раницатас влажна гъба, за да отстраните мръсотията. Това се прави, за да се отстранят твърдите остатъци и да се предотврати смесването им с водата.

2. Извадете всички елементи

Извадете подвижните части, за да могат да се перат отделно, след което извадете всичко от чантата. Важно е също така да отрежете кабела в близост до циповете, за да избегнете повреда, и да премахнете всички метални рамки, които може да има чантата.

3. Почистете с прахосмукачка вътрешността

Почистете с прахосмукачка вътрешността на чантата. По този начин ще отстраните мръсотията и остатъците, без да повредите чантата си

.

4. Намерете инструкциите за грижа

Повечетовоенни раницисе доставят със специфични инструкции за грижа. Обикновено те са изписани на етикет вътре в чантата. Ако в опаковката има хартиени инструкции за почистване, запазете ги. Полезно е също така да знаете от какъв материал е изработена чантата. Ако следващите инструкции се различават от тези в чантата ви, следвайте инструкциите, които са доставени с нея.

Военна раница мусета

Открийте Военна чанта тип мусета

5. Започнете почистването

Следете тези инструкции, за да изперете раницата си:

 • Отстраняване на петна
  и замърсени участъци

Отстраняване на петна и замърсени участъци с препарат за отстраняване на петна. След това отстранете петната с помощта на четка. Оставете сместа да престои около 30 минути. Повечето петна трябва да бъдат отстранени. Ако не разполагате с препарат за премахване на петна, просто смесете разтвор от 50 % вода и 50 % перилен препарат.

 • Напълване на мивка или вана с вода

В зависимост от размера на вашатавоенна раница,можете да напълните вана или мивка с вода. Използването на гореща вода не е разрешено, тъй като тя може да доведе до избледняване. Някои раници са изработени от материал, който не бива да се потапя във вода, затова не забравяйте да спазвате инструкциите за грижа. Ако е указано да не потапяте раницата, използвайте влажна кърпа, за да я измиете внимателно.

 • Смесете мек сапун и вода

Използвайте мек почистващ препарат без аромати и химикали и го смесете с водата. Вижте форума на производителя за повече идеи относно най-добрия сапун за вашия мусет.

 • Разтъркайте чантата

Изтъркайтечантатас мека четка или кърпа и се съсредоточете главно върху замърсените места. Можете да използвате стара четка за зъби за деликатни материали или упорити петна.

 • Изплакнете съда

Излейте мръсната вода от ваната или мивката и я напълнете с чиста, прясна вода. Изплакнетераницатадобреи изстискайте излишната вода. Внимавайте да не повредите пяната, ремъците и циповете. Можете да сгънете торбата с дебела кърпа, за да отстраните повече вода.

 • Изсушаване на раницата

 • Изсушаване на
  раницата
 • Изсушаване на
  раницата.

Не е препоръчително да използвате сушилня, тъй като това може да повреди раницата. Вместо това
сложете
мусетата си да изсъхне и я съхранявайте отвътре навън. Разкопчайте джобовете за
най-добри резултати и следвайте инструкциите за грижа, докато чантата ви изсъхне.

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *