Как да изберем военен пръстен ?

Ние все още се въртим около военни аксесоари , които да вземете със себе си, преди да тръгнете на път. Няма защо да се притеснявате за военния пръстен. Той напълно отразява вашата личност и култура. Те се предлагат във всякакви форми и всеки от тях има свое собствено значение – от вас зависи да изберете пръстена, който най-добре подхожда на характера ви.

1) Изберете подходящия пръстен за вашата личност

Военен пръстен като silver us navy ring ще създаде идентичност, която притежавате само вие. Винаги е добре да сте уникални, особено ако знаете какво означава това. Изберете военен пръстен, който да подчертае вашата привързаност към високите военни ценности по първичен и смел начин. Ако носите военен пръстен, вие обединявате цялата символична сила на това елегантно бижу (военен пръстен). Да, това не е една от онези бижута или модни аксесоари, създадени наскоро от някои модни дизайнери. „Бижутата със силно символично значение съществуват отдавна. Върху него е отпечатан знакът на собственика. Търсите мъжки пръстен с гравирана икона на въоръжените сили? Разгледайте
серията ни от военни пръстени и ще видите, че много пръстени за мъже и жени носят образа на американската морска пехота, SEALs, американския флот и много други.

2) Символ на благородство и власт

Да си силен не означава само да имаш тялото на Рамбо, но и да имаш неговия боен дух и да не се предаваш толкова лесно.Ако сте сред онези редки хора със силен дух, това е военният пръстен за вас. Както всяко човешко същество заслужава уважение и почит, така и обществото трябва да ви уважава. Просто опитайте веднъж да носите военен пръстен и ще видите, че хората ще ви показват уважение и любезност.

В миналото с този скъпоценен камък са били украсявани влиятелни хора, които са показвали своята власт. Рапърите и другите хип-хоп звезди използват кодовете на тези предци, за да носят тези пръстени и бижута (колиета, висулки, обеци, гривни, хранителни верижки) на пръстите си, като карат най-богатите бижутери да изчезнат! Военните предават енергията и бойния ви дух по оригинален и стилен начин!

military-ring

3) На кой пръст трябва да се носи?

Военният пръстен  е пълен със символика от цялото общество и култура. Чисто естетически или показващи страст към историята, времето на привързаност към определени семейни ценности и традиции.

Според правилото на френското благородничество жената носи синджирче на малкия пръст на дясната ръка, а мъжът студент и младши носи синджирче на малкия пръст на дясната ръка, а старшият мъж в семейството носи синджирче на левия пръст с брачната си халка.
 

Но в днешно време хората не обръщат внимание на този вид неща, които другите хора, затова младите хора в днешно време казват, че всеки пръст има дълбок смисъл.

 • Пръстен на палеца: палецът е единственият пръст, който не сочи към Бога. Гърците свързват този пръст с мъжествеността и силата. Спомнете си за палеца на императора, с който в древността се е решавал животът и смъртта. Днес палецът олицетворява личната воля и универсалната воля, тъй като този пръст е леко отдалечен и различен от останалите пръсти. Палецът има и положителен ефект, например когато вдигнете палеца си към някого.
  Значението на жестовете с палците на мъжете и жените означава, че се появявате в обществото и че сте уверени в себе си.
 • Пръстен на показалеца: показалецът се отнася за римския бог Юпитер, върховния бог. Показалецът е символ на увереност, амбиция и лидерство. Пръстенът, носен на показалеца на дясната ръка, символизира желанието за власт и управление, но може да изразява и предпазливост. Ако носите пръстен на показалеца на лявата ръка, изразявате желанието си да приличате на някой, който не сте вие.
 • Ако носите пръстен на показалеца на лявата ръка, изразявате желанието си да приличате на някой, който не сте вие.
 • Пръстен на средния пръст: средният пръст е свързан със Сатурн, който олицетворява отговорността, хуманността и световния закон. Средният пръст винаги е баланс между доброто и злото, силата на пръста и е тясно свързан със справедливостта. Освен това средният пръст ще бъде идеалният пръст, на който да покажете на всички пръстена си. 
 • Пръстен на безименния пръст: безименният пръст при бога на любовта Аполон също представлява красота, елегантност и доброта. Безименният пръст е най-скъпият, така че е логично да носите годежен или брачен пръстен на него. Освен това на безименния пръст могат да се носят и други видове пръстени.
 • Пръстен на малкия пръст: малкият пръст е малък и силен и е кръстен на Меркурий, бога на общуването и постоянството. Затова значението на безименния пръст на ръката ви показва, че сте красноречив и убедителен. Безименният пръст се носи от отлични, интелигентни и иновативни хора.

4) Качествен военен пръстен

Всички наши военни пръстени са висококачествени, проектирани с най-добрите материали и с уникален и значим художествен дизайн.

 • Позлатен военен пръстен: семпъл и елегантен за всеки повод, просто се погрижете за неръждаемата стомана. Той е устойчив на ръжда, корозия и се почиства лесно.
 • Сребърен военен пръстен: сребърните бижута имат уникален дизайн, който е изключително предпочитан за подарък за всеки повод: рожден ден, Свети Валентин, банкет, ….
 • Военен пръстен от неръждаема стомана: осигурява издръжливост, хигиенни свойства, устойчивост.
 • Керамичен военен пръстен: елегантен пръстен, който е нестандартен и устойчив на надраскване.

5) Изкуството на съблазняването

За мъжа, а не за жената, бижуто е привлекателен елемент към облеклото, а също така утвърждава личността ви пред противоположния пол. 

Всичко, което е необходимо, е едно просто: „Ей, знаеш ли какво казваха за момичетата с пръстени на палците?“ и се отправяме към модерното съблазняване!!! Ще разберете значението на военните пръстени на пръстите си. Вие също ще привличате погледи, ще можете да съблазнявате света, а не обратното. 

Има и игра на пръстена, за да привлечете вниманието на другия с някои лесни жестове: 

 • Въртенето на пръстена обикновено е признак на дълбока замисленост, но с намек за тревога.
   
 • Изключването и включването на пръстена означава да си дадем време за работа. Готови сме да действаме и да мобилизираме сетивата и ресурсите си. По време на сближаване или изкушение, ако жената свали пръстена и след това го сложи отново, като същевременно премести пръстена на пръста си, това обикновено означава, че мъжът пред нея я обича.
 • Свалянето на пръстена и поставянето му пред нея има нарцистично усещане. Това е
  като да се гледате в огледалото.
 • Носенето на пръстен в устата е несъзнателен жест, който води началото си от детството. Това е начин на почивка, но може да бъде и знак за самоотговорност или защита.

6) Просто защото носенето на военен пръстен е стилно

Въпреки че военният пръстен често се римува с небрежен, готически, военният пръстен ще ви придаде и шикозен и елегантен стил. Можете да носите ежедневни дрехи и да добавите военен пръстен, за да изглеждате по-елегантно. Ако искате да разберете тайната на това да изглеждате стилно, без да полагате много усилия, няма такава тайна, просто ви трябва аксесоар, който да подхожда на облеклото ви, и това е военният пръстен. Имате късмет, защото Surplus Military предлага повече от достатъчно, за да запълни кутията ви с бижута. 

Можете да носите и няколко военни пръстена наведнъж, защото това е новата тенденция в списанията и моделите, целта не е да украсите ръката си като коледна елха, а да добавите няколко прости военни пръстена, за да увеличите очарованието на ръката си.
 

7) Подберете правилно размера на военния си пръстен

Заменете пръстена с тел, увита около пръста ви. Поставете малка маркировка на мястото, което определя обиколката на пръста, и измерете дължината на жицата: тя показва вашия размер (ако измерването е 5 см, размерът на пръста е 50, ако е 5,4 см, размерът на пръста е 54 и т.н.). За щастие има модели с регулируеми пръстени, които могат да улеснят живота ви, особено ако планирате да го подарите на любим човек.

8) Военни пръстени от Military Surplus

Ще намерите своя партньор, ако търсите военен пръстен. Разполагаме с богат избор от военни пръстени, ще намерите някои селекции от нашите военни пръстени в следния списък: 

 • Съединителен военен пръстен (сребърен)
 • Сединителен военен пръстен (сребърен)
 • .

Как да изберем правилно военния си пръстен

Не забравяйте да се придържате към нашите аксесоари от серията военни пръстени.
Подобно на пръстена с гравирана котва, той ще има модерен и леко готически стил. Въпреки това пръстенът запазва огромен, широк тон, идеален за изявяване.

 • Пръстен с череп на военен капитан (неръждаема стомана
  )
Как да изберем правилно военния си пръстен?

Вълшебство за пръстите с тези военни капитански пръстени. Този вечен пръстен е изработен от неръждаема стомана и се предлага в няколко размера. Този военен пръстен е чудесен подарък за колекционери на изящни бижута и за тези, които са очаровани от тях, стига морският свят да има суров стил.

 • Военен пръстен, френски флот (сребро)&nbsp
  ;
Как да изберем правилния военен пръстен?

Имате ли желание за френския флот? Разполагаме с необходимите ви бижута. Върху военния епизод е гравирана котва, изобразяваща френските военноморски сили. Независимо дали са златни или сребърни, ръцете ви ще изглеждат красиви. И това е сигурен избор!

 • Високо детайлен военен пръстен (сребро)
  • Военен пръстен (сребро)
  Как да изберем правилния военен пръстен

  Този изключително детайлен военен пръстен показва сериозното ви изражение. В 3D ефекта ще откриете череп и детайли като „US ARMY-SNIPPER“, както и изображения на стикове от двете страни на бижуто. Пръстенът е изработен от неръждаема стомана и може да издържи до черепа.

  • Военен пръстен, символ на американската армия (златен)&nbsp
   ;
Как да изберем правилния военен пръстен?

Вдъхновен от знака на Федералната армия на САЩ, този пръстен е уникален. Това е подходящият пръстен за всички аспекти. Като цяло този военен пръстен символизира сила. Разбира се, ще се гордеете със своя пръстен.

 • Военен пръстен, камуфлаж (керамика)&nbsp
  ;
Как да изберем правилния военен пръстен?

Този щампован камуфлажен пръстен ви позволява да носите военни излишъци на пръста си.
Изработен от неръждаема стомана, той е най-добрият избор за модни и технологични аксесоари с високо ниво на полиране. Черен, този пръстен остава вечна класика.

 • Висококачествен военен пръстен (златен
  )
Как да изберем правилния военен пръстен?

Покажете морски стил с този военен пръстен. Това е идеалният моден аксесоар за вашата убийствена визия, който се съчетава с различни стилове. Със сигурност ще обърнете внимание на всички около вас. 

За пълния набор от нашите военни пръстени, моля, посететеНашите военни пръстени.

От време на време, когато посещавате каталога и уебсайта ни, ще бъдете разглезени откъм избор. По този начин ще можете да се възползвате от нашите непрекъснати промоции и нови предложения за военни излишъци. Приканвам ви също така да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси и съмнения относно работата с нашите продукти, нашите екипи от специалисти ще ви дадат задоволителен отговор във възможно най-кратък срок, те също така ще ви насочат, ако имате някакви проблеми в сайта, и ще ви разяснят, ако имате някакви съмнения при избора на продукт в зависимост от употребата, която искате да му възложите. 

Добра война!!! 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *