Как да изберем камуфлажна мрежа ?

Мрежата за камуфлаж отдавна се използва от ловците за прикриване на техните колиби, като се използва плат, който имитира листа. Той се използва широко и в армията. Но използването на Камуфлажното платно не се ограничава само до военна употреба, появи се нов свят, който използва камуфлажната мрежа като декорация: използва се като завеса, използва се на терасата за прохлада, използва се като таван, за да не скрива прекалено много осветлението.

1) Най-модерната система за камуфлаж в света

Всички военни сили по света използват системи и мрежи, за да прикриват и скриват войските си; същото се отнася и за Франция и нейната .Френско военно оборудване.

Военният камуфлаж по света се разделя на три основни направления: дървесен камуфлаж в гората, пясъчен камуфлаж в пустинята и бял камуфлаж в снега.
Камуфлажът се появи наскоро, в допълнение към тези екологични тенденции, повече или по-малко очевидни разлики включват и фини разлики в използваните цветове или формата на боята или отпечатаните модели.

Камуфлажът доскоро не се използваше широко в армията. До средата на 20-ти век повечето конфликти се водят в празни пространства под формата на линейни войни. Това е много очевидно, тъй като напълно показва цвета на собствената страна или клан. След Първата световна война, когато започнахме да крием оборудването, ситуацията се промени около 50-те години на миналия век.

Подобно на много други страни, по време на Втората световна война американската армия използва камуфлаж. Бяха проведени много експерименти, като бяха използвани до 30 различни приложения, реален камуфлаж, реален камуфлаж, тъй като конфигурацията му се изчислява от компютъра. Тя има 3 версии: гора, пустиня и океан. Тази маскировка винаги е била патентована, така че на теория е запазена за морската пехота, но се използва и в други държави. 

Икономическата глобализация се отрази и на света на камуфлажа. Военното оборудване често се предлага на търг и частните компании вече реагираха на този въпрос. Иновативният камуфлаж, като например Highlander 3D, може да се използва както за развлекателни цели, като риболов или лов, така и за производствени цели. Предлагат се поне 11 различни версии, които увеличават възможността за прикриване във всякакъв вид среда.

2) Камуфлажна мрежа за вашите приключения на открито

Ако сте ловец или войник, не се лишавайте от камуфлажна мрежа, тя ще ви осигури пълна сигурност, сега можете да ловувате спокойно и да наблюдавате дивата природа с пълно спокойствие.Ако
ходите на къмпинг, камуфлажната мрежа е идеална за покриване на палатки, хижи и дори заслони в гората. Всъщност той има добра покривна способност, която го кара да имитира листата перфектно. Ако искате да сте дискретни, камуфлажната мрежа е за вас.

С нея можете да покриете и колата си, за да не привличате погледите на лошите момчета в гората.

Redes y lonas de camuflaje

 

3) Придайте на интериорния и екстериорния си декор един щрих

Най-добрият начин да се отпуснете и да посрещнете следващия пристъп е да промените малко домашния си декор и да добавите малко военно докосване, което допринася за мекотата на стаята ви, да го използвате като завеса или просто като мрежа на стената и готово. 

Ако искате да украсите и верандата си, камуфлажната мрежа е чудесен начин да я декорирате, а за външна завеса тя ще бъде елегантна и няма да скрива цялата светлина.

Многобройни са приложенията на камуфлажната мрежа благодарение на уникалния ѝ дизайн, като например покрив на веранда или басейн, покрив на тераса за барбекю, …

4) Вашата мрежа за сянка

Тенекеджийската мрежа помага да защитите балкона или перголата си от слънцето и топлината. Камуфлажната мрежа е много подходяща за тази цел. Целта на мрежата за сянка е да предотврати излагането на слънце. Този тип мрежи могат да бъдат изработени от полиетилен или полиестер със степен на блокиране от 45% до 100%. Ръбовете могат да бъдат грапави или гладки. За да се удължи животът на екрана, той обикновено е устойчив на ултравиолетова светлина и мухъл. Тя може да бъде монтирана още в първия слънчев ден, а в края на сезона да бъде сгъната и складирана. Камуфлажната мрежа, предоставена от нашия магазин, може да ви я осигури. Перфорираният модел може да филтрира въздуха и светлината, като същевременно осигурява добра защита от слънцето. Те са понижили възприеманата температура с няколко градуса. Така че е лесен за инсталиране и съхранение, дори начинаещите могат да го използват. Оригиналният му дизайн подхожда на всички стилове. В него има повече класически или популярни цветове, от които да избирате. Тези устройства са предназначени главно за военни среди, те са много здрави и леки. По-малкото количество е особено лесно за съхранение. Мрежата на сенника може да ви предпази от слънцето, както и от дъжд, вятър и отблясъци. Тя
може да ви помогне да удължите живота на градинската мебел без никаква поддръжка.

Предназначението на това военно оборудване е да осигурява защита срещу птици и насекоми, както и срещу суша. Камуфлажната мрежа може да защити младите растения от вятъра и атмосферните влияния.

5) Направете си ловна щора с камуфлажна мрежа

Камуфлажната мрежа първоначално се е използвала за прикриване на войници и тяхното оборудване. Целта е да наблюдавате, без да ви виждат. Горските мрежи или мрежите за дърводобив са особено подходящи за горска среда. Затова ловците естествено използват това оборудване за маскиране на диви животни. Много е лесно да се направят бързи ловни наблюдения с камуфлажна мрежа. Можете да достигнете до две дървета или да ги поставите в храстите. Възможно е също така да се използват подвижни рамки с телескопични дървени колове. Мрежата осигурява еднаква степен на прикритие и от двете страни.

6) Предимства на камуфлажните мрежи

Едно от основните предимства на ловните мрежи е, че те са леки. Вече не е необходимо да хабите обемисто оборудване. Мрежата може да се закрепи вертикално или отвесно към всякакъв вид рамка и можете да използвате всякакви аксесоари: въжета, ремъци или пластмасови връзки. Военната мрежа осигурява достатъчна покриваща мощност, която може ефективно да блокира 90-95 % от въздуха, поддържайки безвъздушно състояние. Ако прекарвате часове, той е много по-удобен от компактен багажник. Можете да създадете затворено, U-образно или еднолично наблюдение. Камуфлажът има много аспекти. Можете също така да закупите персонализиран комплект, който напълно да отговаря на вашите нужди.

Те са здрави и издръжливи. Те могат да се сглобяват и разглобяват няколко пъти, без да се влошават. Текстурата им е проектирана така, че да предотвратява разкъсване. Благодарение на анти-UV обработката си те не се лющят. Укрепващата мрежа е изработена от много здрава мрежа по цялата повърхност и по ръбовете. Поради това те предлагат допълнителна защита срещу вятъра. Ако няма да използвате пералнята дълго време, можете да я съхранявате в гаража. Само се уверете, че е прибран, преди да го съхранявате. И двете са здрави и издръжливи. Те могат да се сглобяват и разглобяват няколко пъти, без да се влошават. Текстурата им е проектирана така, че да предотвратява разкъсване. Благодарение на обработката им с UV лъчи те не се лющят. Укрепващата мрежа се състои от много здрава мрежа по цялата повърхност и по ръбовете. Поради това те предлагат допълнителна защита срещу вятър. Ако няма да използвате пералната машина за дълъг период от време, можете да я съхранявате в гаража. Само се уверете, че е прибран, преди да го съхранявате. Те могат да се сглобяват и разглобяват многократно, без да се повредят. Те могат да се сглобяват и разглобяват многократно, без да се страхуват от повреда.

7) Други приложения на камуфлажната мрежа

Предназначението на мрежите за лов на птици или бозайници е да могат да се наблюдават в скрито състояние. Затова е много подходящ за снимане на животни, видеозапис или просто за наблюдение на природата. Подходяща е и за риболов в езера или водоеми. Ако организирате наблюдение или преброяване на видове, Military Surplus ще ви помогне, по ваша преценка, да работите при най-добрите условия. Ловните мрежи за птици и други животни са лесни за транспортиране и заемат много малко място. Можете да използвате бинокъл, за да го поставите лесно в раницата си. През всички сезони той ще ви осигури качествено обслужване. Ако имате някакви въпроси относно използването на Камуфлажна ловна мрежа, моля, не се колебайте да се свържете с нашия отдел за обслужване на клиенти.

8) Нашите камуфлажни мрежи

 • ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ КАМУФЛАЖНИ
  МРЕЖИ
Открийте значението на маскировъчната мрежа

Когато външният ни декор се вписва в околната среда, ние го обичаме. Ето защо ви препоръчваме да използвате тази камуфлажна мрежа. Благодарение на висококачествените, издръжливи, водоустойчиви и устойчиви на корозия материали, той може да се използва дори като покривало за кола!

 • Цифров пустинен камуфлажен
  филм
Открийте значението на камуфлажната мрежа

За да сте добре оборудвани за проекти на военна тематика, имаме това, от което не се нуждаете. Камуфлажната мрежа придава свеж вид на визията ви. Тези фигури са от руската пустинна разновидност.

 • Лесни камуфлажни гамаши
Открийте значението на 
камуфлажна мрежа

Сред военните излишъци, които събираме, имаме камуфлажна мрежа, която да отговаря на вашите нужди. Подобно на тази дървена мрежа, тя може да се адаптира към околната среда, особено към тревата, листата и дърветата, така че има невидим ефект. Малко повече, много удобно за използване!

 • Камуфлажна мрежа за дейности на открито

 

Как да изберем камуфлажна мрежа

 

При следващото си занимание на открито не забравяйте да облечете камуфлажни чорапогащи, които да се сливат с околната среда, и да се възползвате максимално от забавлението на почивката с временно ползване на собственост. За игра на криеница, строеж на убежища или просто за декорация – имаме всякакви размери и камуфлаж, подходящи за всяко пространство.

 • Многократна употреба на камуфлажна
  мрежа
Открийте значението на 
камуфлажните 
мрежи

Камуфлажната мрежа първоначално е разработена за военни цели и е много популярна в декорацията на домове, градини и производствени обекти.
Многофункционални, модулни и издръжливи, нашите мрежи се използват за много цели.

 • СУПЕР КАЧЕСТВЕНА КАМУФЛАЖНА
  МРЕЖА
Открийте значението на 
камуфлажните гамаши

За да ви осигурим страхотен ден на открито, ви предлагаме широка гама камуфлажни гамаши, включително висококачествени камуфлажни гамаши.
Разбира се, някой от вас ще хареса и ще отговори на нуждите ви в различни цветове и размери.

Както знаете, Military Surplus е лидерът на военното оборудване, все още има много гама от камуфлажни мрежи. Можете да отидете директно наНашите камуфлажни мрежи. Да не говорим за камуфлажните аксесоари и оборудване на нашия сайт, ще се изненадате, че има тонове от тях и всички те са висококачествени и издръжливи. Посещавайте нашия уебсайт от време на време, за да не пропуснете нашите промоции и за да сте сред първите, които ще получат новия продукт, навлизащ на пазара на военни излишъци.

Ние разполагаме с най-добрия екип, който ще ви напътства, ако някога имате някакви съмнения относно използването на нашите продукти. ¡
Ако имате някакви проблеми и запитвания, моля, не се колебайте да се свържете с нас възможно най-скоро, ще получите бърз и задоволителен отговор с най-добрите качества на услугата.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *