Как да постъпя в специалните сили на армията?

Специалните военни сили са категория, която е уникална за почти всяка армия в света. Те се състоят от войници със специфични и технически познания. Това е един от най-селективните корпуси в армията поради много високия обхват на мисията и операциите му. Ако искате да се присъедините към този полк, има начини да увеличите шансовете си да постъпите в специалните военни сили. В тази статия ще обясним накратко как да го направите. Цялата информация, която ще видите в тази статия, ще ви бъде от голяма полза, за да се присъедините към военните специални сили и да станете специален командос на армията.
Не се колебайте да разгледате нашия сайт, очаква ви широка гама от военни аксесоари

colliers-militaires

Умения, които трябва да притежавате, за да се присъедините към
военните
специални
сили

Ако искате да се присъедините към военните специални сили, има някои инструкции за предварителните условия, които трябва да притежавате.  Без тези умения шансовете ви да бъдете избрани или да се присъедините към полка ще бъдат близки до нулата. Това са начините да се отличите от останалите кандидати.

Висока физическа сила

Военният командос от специалните сили често попада в сурови условия. Това изисква високо ниво на физическа устойчивост на неблагоприятни атмосферни условия и климатични промени. Освен това на командоса от специалните военни сили може да се наложи да пътува с много военно оборудване, което да носи. Заемането на длъжности в специалните военни сили изисква високо ниво на физическа подготовка, като например тренировки за издръжливост и сила. Ако ви липсва това умение, помислете дали да не го усъвършенствате, преди да кандидатствате.

Добро управление на стреса

Понякога по време на мисия има обстоятелства, които могат да бъдат стресиращи. Ето защо войниците от специалните военни сили трябва да могат да запазят спокойствие, за да протичат безпроблемно операциите или дори мисията. Командосът не трябва да проявява никаква форма на психологическа нестабилност или емоционално разстройство. Той
трябва да владее изцяло средствата си за действие, да се концентрира максимално, когато е на служба, на мисия или в разгара на операция.

Силна интелектуална и техническа проницателност

Всеки командир на военно подразделение на специалните сили трябва да бъде отличен стратег и тактик. Те ще трябва да прилагат стратегии за успешно изпълнение на мисиите. Това изисква високи интелектуални и технически умения. Добрите познания по математика, физика и геодезия ще бъдат истинско предимство за тази работа. Военните специални сили ще трябва да събират данни и информация, така че разузнаването е задължително.

how-to-enter-military-special-forces

Инициатива

Въпреки че войниците от военните специални сили имат лидер, всеки командос трябва да бъде достатъчно смел, за да поеме инициативата. В операциите на военните специални сили има малко случаи, в които нещата могат да се определят предварително. С други думи, има много непредвидени ситуации, както в битка или война. Ето
защо„в отсъствието на командира, командването на подразделението на специалните военни сили трябва да може да даде заповед или да действа.

Сигило

Една от основните задачи на войниците от подразделението на специалните сили е да събират информация за територията на противника. Тази информация ще бъде предадена на родителската армия, за да може тя да предприеме индивидуална защита. Поради тази причина командосът трябва да бъде дискретен, а всъщност да владее изкуството да не бъде забелязан. От това умение зависи неговият интерес и максималната защита на армията му.

Адаптивност

Командосът от специалните сили трябва да може да оцелява във всяка възможна от човешка гледна точка среда, без значение колко е сурова. Принадлежността към тази служба означава да сте адаптивни. Командосите трябва да могат да се бият, но също така трябва да могат и да наблюдават, за да събират информация. Тяхната адаптивност означава също така, способността им да контролират своето пространство, за да изпълняват успешно своите операции или дори мисия.

Тяхната адаптивност означава също така, способността им да контролират своето пространство.

Процедура за постъпване в армията

Както при всички професии, и тук има процедури за набиране на персонал, които трябва да се спазват, ако човек иска да присъединете се към военното подразделение на специалните сили. За да кандидатствате за длъжността, трябва да имате поне средно образование. След това трябва да преминете през обучение във военно училище.

  • Стъпка 1: преминете тестовете. Преди да подпишете договор за постъпване в армията като редник, всички кандидати трябва да преминат тест. Този тест се провежда от съветник по набирането на персонал.Ако преминете успешно подбора, ще можете да изберете насока за присъединяване към полк или дори подразделение.
  • Капак 2: Преминаване на първоначално обучение. Дори целта ви да е да станете командос от специалните сили на армията, всички новобранци трябва да преминат няколкоседмично обучение в Центъра за начална военна подготовка (CFIM). Този център ще ви осигури обучение и дори курсове, за да ви подготви да научите какво е да бъдеш войник, както и ценностите, които всеки войник трябва да следва.
  • Стъпка 3: Преминаване на специализирано обучение. Ако премине успешно първоначалния подбор на кадри, всеки новобранец трябва да премине през цялостно обучение с 13-и-ти. Parachute Dragoon Regiment (RDP) in Souge, или в 1er Régiment de Parachutiste d’Infanterie de Marine (RPIMA), или в други училища или центрове от същия състав.

   В края на тези три етапа, ако сте ги преминали успешно, ще се присъедините към специалните сили в полка, който сте избрали по време на специализацията си.

   how-to-enter-special-forces-military

   Поблестите от присъединяването към военните специални сили

   Кариерният път на военнослужещия от Специалните сили има няколко предимства, за които трябва да знаете, за да ви мотивират.

   • Мотивираща и развиваща се заплата: Ако сте сами, без деца или дом, основната ви заплата е 1300 евро, включително квартира. Затова можете много лесно да се развивате и просперирате. По време на мисиите си ще получавате възнаграждение, така че доходът ви ще бъде повече от достатъчен, за да ви издържа. Ако кариерата ви се развива добре, можете дори да станете главен офицер на
    специалните
    военни сили
    .
   • Почтена кариера: всяка част или полк на военните сили, независимо дали са специални или не, са с голямо благородство. Неговата мисия е да служи на нацията, като осигурява нейната отбрана. Особено ако сте част от специалните сили, вие сте на предната линия на отбраната. Ще получавате почести за всяка битка или война, в която се сражавате в защита на страната си и нейните граждани.

   Ако искате да прочетете още статии за френските въоръжени сили, разгледайте блога „Surplus militaire military-bg.com.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *