Как да носите баретата?

Беретата е класическа забрадка, която се използва за затопляне на главата през студените сезони. Във Франция той се превръща в незабравим моден аксесоар най-добър моден аксесоар след появата си в модното ревю за есен/зима 2017, представено от Мария Грация Чиури. Освен че са модни аксесоари, баретите са преди всичко военни шапки които идентифицират тялото на носещия ги. Някои форми на дамските барети са вдъхновени от дамската военна барета. Независимо от социалния ви статус, вашата широкопола барета може да бъде пригодена към външния ви вид. От традиционен черен модел до луксозна версия. Съобразете цвета на баретата си с цвета на палтото или косата си, за да постигнете хармоничен и цялостен ансамбъл. За да ви помогнем да носите барета със стил, ето няколко въпроса, на които да отговорите: Как да носите барета? Как да носите военна барета? Как да носите мъжка барета? Как да носите барета с къса коса? Какъв цвят барета да изберете за тоалета си? Как да носите барета всеки ден?

 

Военна барета

 

Как изглежда една барета ?

За да изглеждате добре с барета, трябва да знаете как да я носите на главата си. Опитайте да смените капака си с този вълнен памук за стилен и уникален изглед. Ето шест съвета как да го носите със стил.

 • Завъртане в края

Този начин на носене е идентичен с този на войниците.Това включва плъзгане на ръба под останалата част на баретата, след което се издърпва платът, докато престане да се вижда. След това просто издърпайте предната част до веждата, за да наклоните баретата на една страна.

 • Създаване на обем

За да създадете обем, трябва да я стегнете около главата си, като леко наклоните баретата на една страна. След това разхлабете тъканта на главата, като леко издърпате горната част на каската. Така ще се получи разстояние между горната част на главата и баретата. Вариация на този стил е да се изглади частта от вълнения пай над ухото. 

 • Сила

Ако се страхувате от бури, изберете да прикрепите баретата към косата си. За да направите това, първо го поставете на върха на главата си. След това прикрепете края на баретата към горната част на главата си с помощта на фибички и внимателно издърпайте плата отпред, така че да прилепне към горната част на косата ви. Броят на необходимите фибички зависи от дебелината на косата ви. Успехът ви зависи от разстоянието между щифтовете, което трябва да е 2 или 3 см.


 • Накланяне на една страна 

Просто прекарайте края му под ъгъл около 45° към челото си. Наклоняването на баретата на противоположната страна на разклонението от едната страна осигурява контраст. Изберете тази шапка, ако имате овално лице. Внимавайте да не я плъзнете до веждите си. Скрийте косата си под баретата с този аксесоар за триъгълно лице.

 • Изглаждане на косата

 • Изглаждане на косата
 • .

Ако искате класическа с барета, косата, която стърчи изпод баретата, трябва да е права. Независимо колко е дълга, изправяйте я и я почиствайте. 

 • Наслаждавайте се на къдриците си

Къдриците в косата ви изобщо не ви пречат да носите барета. Напротив, те улесняват носенето му. Достатъчно е да придадете обем на къдриците от страната, противоположна на наклона на шапката, с помощта на пръстите си.

 • Избягвайте високите прически

Носенето на барета изисква прически като конски опашки и ниски плитки или свободно пусната коса. Всъщност
високите прически, особено букли, конски опашки, водят до деформация на този вид шапка.

 Как да нося барета

Как се носи военната барета ?

Различима от цивилните барети по наличието на полкови с щампа по краищата, военните барети се носят, като краищата се прибират вътре в баретата. Обикновено те се носят отдясно, освен във френската армия, някои бивши френски колонии, Германия и Швейцария, където се носят отляво. Във френската армия някои части са изключение, по-специално морските командоси, френско-германската бригада и Еврокорпусът. Носенето на военни барети от противоположната страна на знака идентифицира военния знак. Червената, зелената и тъмносинята барета са трите най-популярни военни барети. Първите две са налични в нашия магазин. Освен това
продаваме и морска барета, както и морска барета за командоси.

Как се носи мъжка барета ?

Мъжката барета придава неоспорим шарм на тези, които знаят как да я носят. Тази страхотна шапка от вълнен филц обещава уникален и мъжествен стил. Всъщност това е плоска шапка без периферия, предназначена за мъже. Той се побира в джоба на потребителя, а освен това е мек, издръжлив и топъл. Какво по-съвършено за мъжки аксесоар? Мненията на хората за баретата варират от леко старомодни до хипермодерни. Въпреки това различните варианти на баретата, включително баските барети, шапките с барета и мъжките шапки, предлагат непреходен стил за мъжката мода. Позволете си да се изкушите да ги носите според желанията и индивидуалността си. Всички тези артикули са налични в нашия магазин.

 • Дръзката мъжка барета

Ако искате да се откроите от мъжете, които носят шапки, баретата е идеална за това. Без разлика в стила, той вдъхновява уникална индивидуалност на носещия го.

 • Стил и небрежност в моряшка шапка

 • Стил: „font-weight: 400;“>Стил:
  „font-weight: 400;“>Стил и небрежност в моряшка шапка
 • .

Ако сте по-скоро за френска визия. Противно на предубежденията, това е много готин външен вид. Съчетайте райетата на моряшкия костюм с баретата си, като я носите. Направете
изявление за сарториалните си предпочитания.

 • Клас с блейзър

   • Стандартно с блейзър
  • Стандартно с блейзър.

  С блейзър, съвпадащ цвят е задължително. Ако носите хубав тъмносив блейзър, който да подхожда на баретата ви, съчетайте го с пуловер с ролка. Изберете яркосиня или оранжева барета, ако облеклото ви е тъмно. Този стил изисква да носите нещо друго, например ръкавици, които да съответстват на цвета на украшението за глава. Съобразете и цвета на баретата с цвета на пуловера си.

  • Пълно очарование с хенли

Хенлито, което обикновено се носи с шапка, се съчетава много добре с мъжката барета. Ако ги носите заедно, комбинацията им ще ви придаде винтидж вид, изпълнен с чар. Разнообразието от цветове на мъжките барети, предлагани на пазара, ви позволява да избирате от широка гама от възможности. Една оранжева, червена, зелена или дори черна барета ще придаде оригиналност на облеклото ви.

 • Вирил с Беарнез и сахарска барета

За да изглеждате мъжествено в камуфлажно сафари яке, не носете червена или зелена барета, освен ако не сте почитатели на военното облекло. Има и други стилни начини за съчетаване на тези две отличителни части. Въпреки това ги комбинирайте, за да създадете успешен военен ансамбъл.

 • Бягайте със стилно палто

Местната мъжка барета  особено малката барета се носи с хубаво бежово палто, придружено от шнола. С леко старомодната си нотка, която придава френски чар, мъжкият филцов галош допълва тази елегантна, но пикантна комбинация. 

 • Прекрасен с появата на моделите

При наличието на шарени баски барети в магазините, днес мъжката черна барета остава задължителната част от мъжкия гардероб.Тази версия наберетата се носи както от мъже, така и от жени. Баските я носят така, че да се спазва заоблената форма на баретата. Тази версия на баретата е символ на елегантния френски стил.

Как да носим баретата

Как се носи барета на къса коса ?

Както всяка шапка, баретата ще сплеска косата ви в корените. Ето защо трябва да подчертаете къдриците си от краищата до ушите. С къса коса или прибрана назад, оставете няколко кичура да се откъснат, за да разчупите грубостта. Можете да носите баретата си по същия начин, ако имате квадратно лице. Докато при кръгло лице, трябва да го поставите в задната част на главата.

Кой цвят барета да изберете в зависимост от облеклото си?

Как ще съчетаете облеклото си, зависи много от това как ще съчетаете баретата с облеклото си. Разберете как да ги съчетаете с
оригиналност, без да изпадате в клишета.

 • Тъмно облекло

Към тъмните дрехи изберете бежова барета. Например носете черно яке или черен пуловер. Хората с кафява или светлокафява коса са идеални за този стил.

 • Повехта

Изберете баретата си според вашата повехта. Изработена от вълна, тя често се носи през есенните и зимните сезони. Комбинирането им заедно ще ви позволи да изглеждате добре и хармонично едновременно. Можете да изберете абсолютно еднакви или сходни нюанси, например яркочервена барета с палто в същия цвят или синьо палто с по-светла барета.

 • Ярък цвят

Изборът на барета в ярък цвят с неутрални и фини дрехи внася добро ниво на жизненост в облеклото. Може да се съчетава и с дрехи от същата цветова гама. Опитайте да носите яркочервена барета с черен или неутрален тоалет.

 • Косата

За да изглеждате последователно ако искате да носите баретата си всеки ден, съчетайте я с цвета на косата си. Ако сте с руса или кафява коса, изберете бял или бежов цвят. За кафявата и черната коса изберете черен цвят.

 • Женско облекло

Носенето на женствено облекло ще придаде женствен вид на вашата барета. Задължително условие за този стил е съчетаването на дрехите или хубав цветови контраст. Например дълга рокля със свободна кройка, съчетана с балерини, или елегантна блуза и помпи изглеждат най-добре с барета.

 • Свободен пуловер

Съчетайте доста свободната форма на баретата със свободен пуловер.
За да запазите баланса на тоалета, носете го с панталони с тясна кройка и равни обувки. Затова изберете кремава барета с кремав пуловер и черни скини дънки или клинове.

Как се носи барета?

Как носите барета в ежедневието си ?

Съчетаема с почти всичко, дамската барета е лесна за носене в ежедневието. В зависимост от стила ви има многобройни комбинации, като например съчетаване с размъкнати дънки и плетен пуловер или с рокля с щампа на кучешки зъби. Стига да не изпадате в клишета, не се притеснявайте да правите каквото искате. Също така избягвайте тоталния винтидж вид който изглежда като костюм.  Направете това, като комбинирате облеклото си с модерни аксесоари, например перфектни кожени.  За стилна ретро визия, комбинирайте баретата си с карирана или на точки. Тази част може да бъде пола или сако. Извадете
слънчевите си очила за сметка на големите обеци, които не трябва да носите. Затова не се колебайте да разчупите клишетата, като смесвате стилове. Носете дамска барета с подплата от полар, елегантна дамска барета или дори лятна барета от нашия магазин за елегантен военен стил. 

Специализиран в продажбата на военни артикули, нашият магазин ви предлага избор от широка гама различни версии на военни барети, за да покажете гордо армейското си облекло. Нашите военни барети са в крак с актуалната тенденция и ви обещават безупречен и модерен външен вид.Не се колебайте да закупите избраната от вас барета на нашия сайт :onplus-military.Възползвайте се от безплатната доставка от 39,90 €, докато извършвате сигурни транзакции.

– Най-добрият начин да си купите барета е да я купите от нас.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *