Коя запалка ще оцелее?

Оказва се, че където и да отидем, невинаги разполагаме с лукс в нашата компания. Ето защо все още има аксесоари, които могат да бъдат незаменими с по-добро качество. Аксесоари, създадени за най-добрите, за да ни помогнат в тези неудобни моменти. Сред тях са издръжлива запалка, нещо, което еистински полезно, ако не и необходимов определени моменти, за да ни държи дори живи. Когато трябва да запалите огън и не сте много опитни, за да го запалите с камъни, ви трябва запалка. Освен това той има функцията да прави възможно оцеляването ни в определени моменти, например по време на къмпинг или друга подобна дейност. Така че, за да не се сблъскате с никакъв малък проблем по отношение на това какво е оцеляване, тук ще обясним какво е запалката за оцеляване.

briquet de surive

Най-добрата запалка за оцеляване:

Ако винаги имате нужда от запалка, за да оцелеете, защо да не изберете такава, която е сред най-добрите варианти? Тухла, която ще ви позволи да запалите огън бързо и безпроблемно. Когато става въпрос за качеството на тухлата, няма нищо по-добро от запалка за буря с многократно пълнене и колекцията запалки за оцеляване. Тези два продукта ще ви донесатудовлетворение не само по отношение на качеството, но и на цената. Макар че глобализацията не е твърде подходяща, когато става въпрос за избор, от който зависи оцеляването ни.

Всички подробности ще бъдат обяснени, а също така ще посочим отличните запалки, на които можете да разчитате.
Има и хора, които искат да имат по-лек автомобил с ограничен бюджет. Не се притеснявайте, има цени за всички. Що се отнася до качеството, то също е вярно, но все пак има някои, които са по-превъзходни от други. Затова нека обясним какво притежава всяка от тези две колекции запалки, за които се знае, че са най-прекрасните.

Стормови запалки
:

Стормовите запалки са тези, които се използват особено при силен вятър. Някога е бил изобретен от моряци, чието ежедневие в морето е включвало вятъра. Той предотвратява запалването на газа, така че той да не се разпръсква и да може да се възпламени по-бързо и без проблеми. Тази запалка еидеална за оцеляване в планината или дори в морето. Противно на това, което си мислите, бутанът, произвеждан от тази запалка, е само с ниско налягане. Сред отличните запалки за буря ще споменем няколко.


 • Запалка за морска буря : Изработена е от метал, месинг, пластмаса и дърво. Той тежи само около 40 г и не заема много място. Той е водоустойчив и може да продължи да ви пали дори при силен дъжд и вятър. Тя е
  с високо качество
  .

 • Запалка Storm prof: тази има регулируеми пламъци. Той е лесен за използване и има система за безшумно затваряне. Той може да издържа дори на бури, за да се избегнат малки проблеми или непредвидени метеорологични условия. Той ще може да гарантира оцеляването ви дори в най-критичните моменти на студ.

Запалка за оцеляване:

Като се отнася до запалката за оцеляване, нейната характеристика не е далеч от тази на запалката за буря. И в двата случая те са предназначени даосигурят оцеляването ви в студено време. Хората са много крехки и не могат да преживеят няколко часа на студа. За да не се поддавате на студа през нощта или през зимните периоди. Винаги ще имате на разположение запалка за оцеляване. Затова ще ви предложим една от тези качествени запалки, които няма да ви подведат.

С коя запалка да оцелеете?


 • Най-добрата запалка за оцеляване : Както подсказва името, това е една от отличните запалки. Той има дизайн, който може да се носи навсякъде, дори когато използвате заключена врата. Може да се използва за запалване на огън по всяко време и навсякъде. За къмпингуване той е просто идеален. Това е запалката, с която никога няма да искате да се разделите.

 • Запалка от неръждаема стомана: Това е запалка, която идва от безупречно високо качество.
  Той е добре преносим, където пожелаете. Освен това е много практичен, особено в областта на оцеляването. Той е издръжлив и много устойчив както на вятър, така и на дъжд.

< li>Моля, не се притеснявайте.

Различни видове и модели запалки:

При запалките, с които често се сблъскваме в ежедневието си,има различни видове запалки. Всяка от тези запалки има свои собствени характеристики и очаквания. Трябва да ги изберете в зависимост от бюджета си или от повода, по който ще ги използвате. Вече стана ясно, че за къмпингуване най-подходящи са предимно запалките от категорията на запалките за оцеляване и буреносните запалки. Какво да кажем обаче за всички тези други видове или модели. Първо ще изброим различните видове тухли и техните приложения.

Газови запалки:

Газовите запалки са тези, чийто източник на енергия е газ. Това е най-разпространеният тип на пазара. Той е инай-лекият и с най-ниска ценасчитан за еднократна употреба. Противно на мнението на повечето хора, тази запалка може да се пълни многократно и да се използва повторно, след като бъде напълнена. Съществуват само два модела от тези видове запалки, които се срещат най-често в ежедневието.


 • Искрова запалка : Това е видът тухла, който най-често се среща в ежедневието.
  Обикновено е изработена от пластмаса и излиза от стоманено колело, което запалва запалката. Просто завъртете силно колелото със скорост и ако все още има газ, запалката ви вече трябва да се запали.

 • Запалка Пиезо: Тази запалка е донякъде подобна на предишната.
  Само че за тази вече не е необходимо да използвате малко колело. Вместо колело имаме бутон. Просто
  натиснете бутона и тя директно ще произведе пламък.

Коя запалка да оцелее?

Базинова запалка :

Това е един от най-старите видове запалки, които можете да намерите.
Това обаче е функция, подобна на тази на кремъчната запалка – запалвате я с малко колелце. С изключение на това, че използва бензин вместо газ и този модел има фитил. Пламъкът на фитила не угасва, докато не се прекъсне достъпът на кислород чрез затваряне на капака. Тя има ретро дизайн, който привлича пушачите да я купуват. Тя не може да издържи дълго време без зареждане. Затова
не е предназначен за къмпинг или други подобни дейности.

Електрическа запалка:

Това е тухла, която всички познават и като електрическа запалка USB. Не се нуждаете от газ или бензинза да запалите огъня. Важно е да се знае, че за разлика от бензиновите и газовите запалки тя е специална. Тази не произвежда пламък, а батерията ѝ се зарежда лесно с USB кабел.


 • Електрическа запалка с намотка: това е запалка, която е по-скоро за пушачи, отколкото за нещо друго. Това се дължи на простия факт, че трябва да притиснете обекта, който искате да запалите, към жичката на запалката, за да го запалите. Но все пак е много лесна за използване и когато се разреди, просто я зареждате с кабел и захранвате батерията ѝ.

 • Електрическа дъгова запалка: Това е запалка, която произвежда електричество с високо напрежение, за да създаде плазмена дъга. Той се нагорещява много повече и по-силно от пламъците, които се получават от газови или бензинови запалки. Той винаги ще дава най-доброто от себе си, дори и при най-катастрофалните метеорологични условия. Така че за електрическата дъгова запалка това е модел, който не се страхува от добре затворена вода.

Коя запалка да изберем за какъв случай?

За обикновеното ежедневие можете да изберете запалката за оцеляване, както можете да изберете запалката за буря или други запалки по ваш избор. Независимо дали става въпрос за газова, бензинова или електрическа запалка, всяка от тях има своите особености в ежедневието. Всичко, което трябва да направите, е да определите областта на използване на вашата запалка и да я използвате добре.

За дейности на открито:

За вашия туризъм или дори къмпинг запалката за оцеляване е това, от което се нуждаете за запалване на огън. Независимо дали са газови, бензинови или електрически, бензиновите запалки не се препоръчват за оцеляване. Винаги носете аварийна запалка в джоба, чантата си или дори кибрит. За тези дейности на открито ще ви е необходим огън, за да оцелеете, особено в сумрака.Безшумните електрически дъгови запалки са най-добритеза да разполагате с тях при тези обстоятелства, просто трябва да имате достатъчно мощност.

За домакински задължения:

За дребни домакински задачи е достатъчна обикновена газова запалка на ролка. Не е забранено да се използват и други видове запалки за по-голяма ефективност и качество. Ако се занимавате с дейности на открито и сте в постоянен контакт с природата, имате нужда от цял комплект за оцеляване. Тук случаят не е такъв, защото вече имате почти всички необходими неща у дома. Така че можете да изберете всяка запалка по ваш избор.

Коя запалка да оцелее?

Защо да изберем запалка за оцеляване?

Има много причини, поради които бихме могли да изберем запалката за оцеляване, особено безпламната електрическа дъгова запалка. Подобно на запалката при буря, запалката за оцеляване има функцията да ни поддържа живи. Това става чрез осигуряване на начин за запалване на огън дори при най-лоши обстоятелства. Той има много специални характеристики, които го правят толкова различен. Освен това тя предоставя няколко предимства, които са от полза за всички. Затова нека обясним особеностите, както и ползите от този тип запалки.

Специалната характеристика на запалката за оцеляване :

На първо място, това е практикувайте върху вашияметод на запалванетова е суперлесно. Той се различава и по отношение на използваното гориво – акумулатор или газ, тъй като бензинът вече е изключен от списъка. Има иживот на горивотокойто е много дълъг за разлика от старите бензинови запалки. Освен това има възможност за избор на силата и посоката на пламъка, както и на броя на пламъците, което е много удобно. Дори за безпламенни електрически дъгови запалки.

Многобройни предимства на запалката за оцеляване:

Предимството, което предоставя, се състои главно в неговатауплътняемост, която е много практичнаи полезна за тези, които обичат приключенията на открито. Можете също така да изберете дизайн според предпочитанията си. За всеки модел или тип понякога има няколко цвята и дизайна на черната опашка. Тези запалки само ще улеснят и опростят живота ви благодарение на своята ефективност. Допълнително предимство е, че вече няма да ви се налага да използвате обикновени камъни, за да запалите огън.

Къде да си купите най-добрата запалка за оцеляване

?

Ако искате да имате качествена запалка за оцеляване, защо да не се обърнете към професионалистите в тази област.
Запалка, която няма да ви разочарова, когато имате нужда от нея, и ще отговори напълно на очакванията ви. Запалки, които ще ви доставят удовлетворение по отношение на качеството. Тук всичко зависи от оцеляването ви – нещо, което
заема голямо място в приключенията ви. Затова изберете този, който ви подхожда най-добре. Ако искате да изпълните всички тези критерии. Горещо ви препоръчваме да посетитеmore-military.co.uk, което ще превърне оцеляването ви в приоритет.
Магазин с различни мехове и дизайни, с които можете да направите своя избор.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *