Кой компас за туризъм ?

Пешеходният туризъм винаги е биледна от най-практикуваните дейности. Да тръгнеш към непознатото и да се изправиш пред естественото море енай-хубавото чувствоима. Освободете се от напрежението на деня и се впуснете в голямо приключение. Тези дейности са подходящи за всички възрасти и няма значение дали сте мъж или жена. Те могат да се правят в семейството или с приятели.Четене на картиНикога не сте били силната си страна, не се притеснявайте, имаме решение за вас. Да, дами и господа, защо да не бъдемпо-селскии да се откажем от GPS. Може би се чудите как се ориентираме, ако не можем да използваме дори съвременните устройства, при които компасът е по-практичен за туризъм.Чудодейното решение, ще използваме най-добрия прецизен инструмент, който е вашият комплект за оцеляване на природата и откритията.

Без повече приказки, нека преминем към същината на нещата. Не позволявайте на различните му въпроси да ви измъчват още повече. Добре ецелта на тази статияда ви даде насоки как да изберете своя компас. Научете се как да го използвате и намерететочнататочност на местоположението си. Много повече от това, ние ще ви предложимсправочния магазинвъв военния комплект. Обърнете
внимание и внимавайте, детайлите са остри.

Boussole de survie

 

Изберете компас

Ако сте на походв голяма и обширна гора е необходимо да имате представа за четене на карти, навигация&nbspи използване на GPS, за да определите точното си местоположение. Въпреки това трябва да бъдете внимателни и бдителни. Ако изгубите картата или батерията на GPS устройството на телефона ви се изтощи,на монтаж на военен компас ще бъде най-добрият ви приятели няма да се загубите в това полукълбо. Ето защо изборът на правилния компас е задължителен. Колкото и да сте нетърпеливи, ние ще ви предложим редица възможности ифункции, които да вземете предвидпри закупуването на компас.

Критерии за избор на туристически компас

Никога не забравяйте, че наличието на навигационни умения може да спаси живота ви при тежки обстоятелства. Така че картата и компасът биха били много полезни и винаги трябва да ги носитев туристическата си чанта. В този изтънчен свят щяхте да ми кажете, че GPS е перфектен заместител на тези два метода и че е лесен за използване.Съвет: не поставяйтесигурността си в ръцете на устройство, захранвано с батерии. Какво ще правите, ако устройството ви се повреди, докато сте на път?Компасът ще бъде най-добрият ви съюзник, когато става въпрос за намиране на пътя. Имайки предвид това, нека разгледаме четирите основни характеристики на компаса.


 • Корекцията надеклинацията: всеки компас трябва да съдържа тази област. Ъгълът на деклинацияможе да се променяпрез годините поради промени в магнитните полета на Земята. Въпреки това във Франциямагнитните полета остават същите и компасната игла обикновено сочи към северното полукълбо.
 • Огледало навиждането: продуктът с тази функцияпредлага много предимства. Това ви позволява да се ориентирате точно за вашето местоположение. С продукт като този вашият адрес ще бъде в безопасност. Просто отворете мерника и следете циферблата. Погледнете
  линийката върху продукта и след това я обработете в картата. &nbsp
  ;

 • Клинометърът: е благоприятен инструмент в света на геодезията. Специфичното при него е, че изчисляваскалата на деклинация на дадено място. Ако искате да получите точни изчисления за ориентацията си, прецизният клинометър ще бъде правилният избор за вас. Така че той измерва различни височини сбързина и прецизност.

 • Игли магнитни :Съществената част на компаса, той ви показва пътя, по който да вървите по време на разходката си. Точно така, това е един от най-известните продукти за навигация и ориентация. В същото време металната стрелкавинаги сочи към северното полукълбо. Функционалността му се състои в това, че се приспособява към земното магнитно поле и дава възможност да се различи северният полюс на земното кълбо
  .

Среди, които трябва да се вземат предвид при закупуването на този продукт

.

За любителите на навигацията трябва да познавате поне основните елементи в ориентирането. Познаването на 5-те области, използвани като насоки, е във ваша полза.

 • Зона едновключва по-специално всичкиголеми държави от северното полукълбо. Виждаме Северна Америка, Русия и Европа. Както може би сте разбрали, тази област включва основните държави на северния полюс на
  Земята

 • Друга областЗа разлика от първа област, тази е по-фокусирана върху южнатачастот нашето полукълбо. Така че можем да видим всички страни като северната част на Южна Америка, северната част на Африка и Индия.

 • Трета зонанабляга малко настраните на екваторат.е. всички държави, които се намират в центъра на нашето земно кълбо: Бразилия или Централна Африка.

 • Четвърта зонаТова носи големия юг на земята.
  В южното полукълбоможем да видим една от най-големите части на Земята като Южна Америка, Южна Африка и Малайзия.

 • Област петтова означава, че последната зона е насоченакъм източните странина нашия глобус. Най-близкият пример са Австралия и Нова Зеландия
  .

Кой компас за туризъм?

Нашите малки уроци  

След като ви запознахме с компаса, ще ви научим поне на няколко съвета и трикове за някои неща.Закупуването на продукт е безполезно, ако не знаете как да го използвате. Основните познания и съвети са от съществено значение. Ще бъдат споменати три съвета, така че нека не се бавим и да се впуснем в това голямо приключение.

Научете се да използвате компаса   

Ако искате да бъдете професионален ориентировач, първо се упражнявайте в класната стая, преди да предприемете големия скок в непознатата територия.Необходимо е да се учите, за да можете да отидете до военните излишъциsurplus. Сайтът предлага раздел в блога с множество уроци и статии, илюстриращи използването на комплектите за туризъм и компас.

Среди, в които не трябва да се използва компасът

Тъй като компасът е магнитен, никога не го използвайтена места със силен магнетизъм. Избягвайте да го използвате в близост до автомобила си или до намагнитени устройства.Предпочитайте повечеобласти, в които нямаелектрически устройства, за да избегнете погрешно насочване на компаса. Силно препоръчително е да се ориентирате с компас.

Един последен съвет за пътя, никога не съхранявайтекомпасите си в близост до магнит, той ще счупи иглата на продукта.
За да избегнете най-лошото, не го поставяйте близо до телефона си.

Компасът разполага с

Има много неща, които трябва да знаете за компаса, но нека ви разкажем за различните характеристики на вашия компас :


 • Презрачната плоча съдържа няколко символа вътре. Скала за изчисления, линийка за изчертаване накартивключително стрелки за навигация.
 • Лупата: позволявада четете картата лесно. Тя е
  разположена на плочката на
  компаса
 • Ориентационната стрелка е от съществено значение, ако искате да намеритеточна посока.
  Приляга на циферблата върху прозрачната вложка
  .
 • Приляга на
  циферблата върху прозрачната вложка.
  Огледало за виждане: благодарение на това огледало вече няма да се изгубите в пустинята. Функционалността му се състои в това, че ви давапрецизни данниза вашето местоположение.

 • Глобалната иглатази част е посветена на магнетизма на компаса. Той обединява магнитните полета по света и ви давапосоката на движение.

Къде да си купите компас

Имате много въпроси за това къде да го купите. Ние сме тук, за да ви помогнем и да ви насърчим в процеса на покупка. Най-добрият адрес, който можем да предложим, е следният:„военни излишъци“.Пазарътза справкиза продажба на компаси и не само. Магазинът предлага многобройни колекции компаси инеограничени наличности. Най-добрият приятел за вашия комплект за оцеляване. Той предлага 360-градусова услуга и качество. А най-хубавото е, че можете да си стоите удобно у дома и да отпивате маргарита, защото магазинът идва при вас. Всичко, което трябва да направите, е да отидете на техния сайти да намерите това, от което се нуждаете. Снай-добрите цени на пазарапроверете се сами.

Закупете компасите си от тях, горещо препоръчваме този адрес. Не оставяйте живота и бъдещето си в ръцете на електрически инструменти, които могат да ви подведат по всяко време. Обратното е силно препоръчително, поглезете се с вашия компас.Продуктът им е отличен, цената е много привлекателна.Черешката на тортатае, че доставката се предлага при многократни покупки. В този магазин ще се чувствате като у дома си, а блогът им ще ви накара да се чувствате комфортно.
Плащането е
100% сигурноа обслужването на клиенти е на ваше разположение.

Кой компас за туризъм?

Списък на военните излишъци с компаси

В магазина можете да намерите различни продукти и различни модели.
От вас зависи да направите изборакойто най-добре отговаряна вашия стил и индивидуалност. Позволете ни да ви покажем най-добрите продукти, които те са изобретили специално за вас.


 • Компас за оцеляванеКлюч:Много практичен и лесен за носене. Благодарение на металния материал компасът не се поврежда лесно.Стрелката е просто страхотназа този продукт. Свържете го с ключовете си, за да не рискувате да се изгубите в дивата природа ивинаги да намерите пътя към дома.

 • Компасът за оцеляванемащабът на картната линийкае много полезен в света на геодезията. Подложката е съставена от стабилна скала, чиито функции ще ви позволят да изчислите различните си ориентири. Освен това компасната лупа е полезна, за да разгледате отблизо пробите, които искате да съберете.
 • КомпасАмерикански военен: качествен продукт, моделът напомня на американския военен тип. Ако искате да съставите военно туристическо облекло, това ще бъде идеално за вас.Закупете този модели се насладете на добър туристически поход. &nbsp
  ;

 • КомпасВоенен часовник:Много удобен за носене, ако се разхождате или тичате. Той ще бъде здраво прикрепен към дръжката си и няма да може да се изгубипо време на разходкаизработен в планината. Това, което го прави специален, е, че той иманяколко функции. Той ви показва часа на деня, а в този случай ви казва в коя посока да се движите. Няма нужда от излишни приспособления или голяма чанта – този модел ще ви пасне като ръкавица. Военният часовникще бъде достатъчен.

 • Антиквоенни компаси:Ако обичате да носите аксесоари в ретро стил, този продукт няма да ви разочарова. С хубав метален циферблат, той придава военен характер. Той е много лесен за използване. Подарете си
  това красиво бижу, няма да съжалявате

Така че компасите задоволяватпотребностите на всички. Понякога забравен продукт, а нашата статия доказва обратното. Ultrabasic, той със сигурност все още е много търсен в съвременния свят. Купете този продукт и подгответе чантата си за оцеляване.Не забравяйтече компасите ви предлагат ценна помощ. Разликата с другите устройства е, че тя винаги ще бъде на ваше разположение. Научаването да използвате карта и компас щее полезнокато ви научи да бъдете самодостатъчни и да разчитате само на няколко електрически инструмента. Имате на разположение няколко варианта, просто разгледайте списъка, който съставихме специално за вас. Сега, след като разполагате с цялата информация, нека поставимвръзката към магазина, за който ви казахме. Следната връзка ще улесни живота ви https://tienda-militar.estienda-militar.es/kompas-za-oceljavane/ . Не отлагайте идобре купувайте приятели,цената им е разумна. 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *