Коя армия набира повече военнослужещи?

Както се казва, присъединяването към армията е избор на начин на живот, защото, служейки в тази национална професия, ще промените изцяло поведението си, навиците си, начина си на обличане и може би дори, с течение на времето в армията, личността си.

Всяка година в
армията има много свободни места. Сред професиите в армията има предимно полеви мисии.

Военно облекло (армейски суитшърт, армейска тениска, военно яке,…. ) са в продажба в нашия онлайн магазин. Елате и разберете!

veste-militaire

Коя армия набира най-много войници във Франция?

Какво представлява армията?

Армията е един от компонентите на френските въоръжени сили. По този начин, подобно на всички останали компоненти, т.е. националните военноморски сили, военновъздушните и космическите сили, националната жандармерия и съвместните служби за поддръжка, той е поставен под отговорността на правителството.

Оперативната готовност на армейските части е поставена под ръководството на началника на Генералния щаб на Сухопътните войски (CEMAT), както и на министъра на въоръжените сили, за организиране, планиране и програмиране на бъдещите им средства, оборудване и материали.

Военни аксесоари като военни ръкавици, качулки също се предлагат в нашия онлайн магазин за военни излишъци.
 

Гвардейски сержанти във Франция

Това е
група от основни звания в йерархията на военния стил.

 • Коледа или мателот: Това е първият военен чин, първата стъпка в йерархията, по време на основното обучение те се наричат и
  наборници
 • .Ефрейтор или старшина 2-риклас
 • Ефрейтор или старшина 1-виклас: това е най-високият чин за сержанти във френската
  армия

Военно дело и мобилност във Франция

По време на ориентирането трябва да направите 3 желания, според нуждите на институцията. След това, по време на обмен със съветника по набирането на персонал, ще бъдете ориентирани, според резултатите от оценката, към подходяща длъжност.

По-късно можете да поискате прехвърляне, за да промените географския район, който сте избрали.

Преминаването в по-висок ранг е възможно само с придобиването на допълнителни знания и умения, но всеки ранг има възрастова граница. Следователно, за да остане на длъжността си, военният трябва да премине в следващия ранг преди достигането на този лимит.

Като се
отнася до военните на договор, подновяването на договора им зависи от тяхното изпълнение. Подчиненият офицер обаче има възможност да стане офицер с вътрешен конкурс (тази стъпка трябва да се предприеме преди 30-годишна възраст, след тази възраст конкурсът няма да е от голяма полза). Държавният служител на трудов договор може да стане професионален държавен служител чрез назначаване и заслуги. Следователно отсега нататък той вече няма да зависи от подновяването на договора си и няма да може да влезе в скалата за старши офицери.

 

quelle-armée-recrute-le-plus

Военно обучение по звания за армейски професии

 • Като зачислен доброволец./span>, ще се присъедините към един от армейските центрове за първоначално формиране на военнослужещи или CFIM
 • .strong>Като сержант ще се присъедините към Националното училище за сержанти в активна служба или ENSOA de Saint-Maixent.
 • Като офицер, ще се присъедините към École spéciale militaire ESM de Saint-Cyr за своето обучение.

Накрая, въпреки че тези различни армейски звания зависят главно от нивото на квалификация, имате възможност да провеждате вътрешно обучение и по този начин да се развивате във военната си кариера през годините.

Обучение и обучение за постъпване във Военновъздушните сили

Професиите на Въздушните войски изискват няколко условия за влизане:

 • Френска националност
 • ИмаВъзраст.на възраст над 17 години и под 27 години към датата на подписване на договора
 • .Да притежавате бакалавърска степен, като бакалавърската степен е минималното ниво на образование, квалификация, призната за еквивалентна, или диплома за висше образование
 • Изпълнявайте медицинските условия и условията за физическа годност, изисквани за влизане (напр:
  без корекционни лещи)

Тогава, ако успешно премине всички тези тестове и получи одобрението на комисията за интеграция, кандидатът се присъединява към военновъздушните сили и подписва първоначален 10-годишен договор.

След това платеното обучение продължава 4 години и 4 месеца включително:

Обучение и обучение за постъпване във френските военноморски сили

Френските военноморски сили също изискват условия за постъпване в кариерата : набирането на кандидати е отворено за кандидати на възраст от 17 до под 26 години с диплома за средно образование, диплома за средно образование + конкурсен изпитEOPAN (Naval Aviation Pilot Officers School), за да станете офицер.

За разлика от обучението за присъединяване към военновъздушните сили, обучението на националния флот продължава 3 години:

 • Първоначално обучение във военно училище  общо за офицерските кадети, което продължава 1 година.
 • И обучение в пилотско училище с продължителност 18 месеца + специализация за пилоти на изтребители с продължителност 3 месеца.
what-army-recruits-more

Къде да се оборудвате, за да се присъедините към френския армейски съвет?

Не сте ли решени да Постъпване в армията. Нетърпеливи сте да се материализирате във френската история и да станете войник на пълен работен ден. Не знаете къде да търсите или дори от кой биотик да си купите екипировка? Отпуснете се, скъпи офицери и бъдещи герои, SURPLUS MILITARY е идеален за вас.

 Това е един от най-добрите онлайн магазини за военни продукти в света. Техните продукти се конкурират с най-добрите на пазара, но на разумна цена, достъпна за всеки, който иска да купува от тях. Ще намерите желаното авиационно облекло, униформи, оборудване и аксесоари. Артикулите, които SURPLUS MILITARY предлага, са 100% сертифицирани, автентични и с много добро качество. В този магазин има всички армейски артикули, които търсите и от които се нуждаете, за да демонстрирате гордо военния си стил.

С удоволствие ще разгледате дрехите и аксесоарите за цялото семейство: аксесоари за мъже, жени, деца от всички възрасти и размери, които искате. Разгледайте, more military.fr има различни артикули в каталога си, за да ви задоволи: бойна екипировка, комплект за оцеляване, военни раници, камуфлажни мрежи и много други… Този блог е най-добрият за облекло във военен стил и съветите, които вървят с него, за да изживеете пълноценно приключението на перфектния войник.
Доставката е безплатна и за цял свят.

Направете поръчката си с 1 клик и доставката на пратката ви ще бъде в цялата страна, в зависимост от местоположението от понеделник до събота, от 9 до 17 ч.. Освен това разполагат с най-отзивчивия персонал на онлайн пазара, като времето за
реакция при обслужване на клиенти е до 24 часа. Присъединете се към СЪРПЪЛНАТА ВОЙСКА. Те ви очакват, така че грабвайте телефона или компютъра си и посетете най-добрия сайт за продажба на мечтаните военни продукти в surplus-military.co.uk.

.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *