Кой носи зелената барета?

Винтидж мода, зелената барета беше преоткрита от Мария Грация Чиури, артистичен директор наDiorна модния подиум за сезона есен/зима 2017 г., въпреки чеCasa Laulhère беше големият производител, приносът на Dior изстрелва този модел в модната стратосфера. Поначалоаксесоар за френската армия, той е утвърден и приет отмодата. Да, за този сезон boina armee .зеленото се завръща и ще бъде аксесоар за модели и модни инфлуенсъри като Кендал Дженър, Парис Хилтън до най-желания мъж на планетата Брад Пит всичкипо света подписаха договор, време е да изтупаме праха от този винтидж аксесоар и да приветстваме завръщането на старотов нашата гардеробна. Знаехме, че много от вас се чудят кой може да носи зелената барета, без да изпадне в клишето на вулгарността? Не се притеснявайте, ние ще ви предложим различни тоалети и ще ви разкажем подробно как да ги носите с класа, елегантност и стил едновременно.

Обект на желанието, той придружава външния ви вид презвсички сезони. Дами и господа, за идеално облекло,съчетайте дрехите сиwith военни аксесоари , за да разкрасите облеклото си и да изглеждате модерно, където и да сте. Дрехите ви отразяват това, което сте вътрешно, и преценката на другите започва с това, което е в техния поглед, точно вашите дрехиса подписът на вашето влизане в света. Обличането накачествениоблекла ще ви позволи да атакувате света на модата и да посрещате трудните ситуации от ежедневието си с дъски. Френска реликва, започнала като типично мъжка шапка, сега тя се превръщав емблематична украса за главаисторическа украса за глава от висшата модаи ние я обичаме. Така че нека видим кой ще може да носи тази украса за глава до съвършенство и кой ще спечели битката.

Зелена барета

Обличани от чуждестранния легион и приети от обществото

Понякогазабравена от широката общественост, баретата е преди всичко мъжки офицерски аксесоар. Тя се различава от другите шапки по текстурата и формата си. Тя ебезкрайна и плоска и наподобява вълнено пате. Той иманяколко отделения с възел, наречен буфет, на гърба и отвътре подплатен с малка ивица кожа, наречена кит. Тя е изработена от различни материали: вълна, кожа, което позволява на баретата да бъде по-гъвкава, да пази топлина и да се прибира в джобовете или малките чанти. В миналото част от бойното облекло на военните полкове, сега баретата се носи от силите на реда. Това показва, че те са войници, ловци с пълнители около врата, готови за битка.

Днес модният аксесоар на обществото. Високомодните полкове утвърждават зелената баретакато частта, носена от обществото.Мъже и жениказаха „да“ на тази тенденция, като преоткриха зелената барета. Въпреки че това е значката за почивка на цялата френска армия, тя може да бъде носена от всеки. Да се преборят за визията на парашутния батальон беше голямо предизвикателство за модните къщи.

Военната барета

Много по-различна от баската барета по име, военната барета е по-малко широка и се носи отстрани на главата. Върху този аксесоар можете да видите символа или различнитезнаци на армията. Най-популярните военни барети сред широката общественост са: сините барети за командосите или парашутистите, червените барети за френските парашутисти и накрая зелените барети за чуждестранния легион. Времената обаче се променят и можем да намерим няколко от тези чепици вмагазините за дрехикоито продават барети в няколко различни цвята, а вие носите и аксесоара „Командо“. Има много различни категории хора, които носят барети.

 •      Прилагането на закона им дава сериозната страна и те се съчетават перфектно с военния им
  костюм
 •      Алпийски ловци, които са прищявка на френската
  армия
 •      Военните полкове, баретите им служат като мерни единици след
  войната

Военни излишъци

Универсалният магазин, в който можете да си купитевоенни артикули. Това еадресътза справказа всички видове покупки на барети. Открийте диапазоните в колекцията му и приемете стила наалпийските ловцифренските планини. Най-хубавото е, че магазинът предлага 360-градусови услуги – от обработката на поръчките до доставката, и предлага съвети как да възприемете командосския си стил.Обичайтевоенния стил и елате да откриете най-добрите находки в живота си. И ние вече знаехме, че ще намеритещастието си в този магазин.

Коя барета да приемете

В момента можем да открием няколко вида барети. Да, в момента баретата е много модерна, въпреки че черната барета си оставанепреходната част, очевидно бихме могли да разнообразим тоалетите си с червена барета не за да влизаме в битка с войниците, а за да я носим срадост и стилс емблемата отстрани. За студеното време носете вълнената барета, за да ви е топло през цялата зима. Можете да изберете желаната от вас форма:широка, плътна или свободна, Малък съвет: избягвайте да го носите прекалено стегнато, за да не изглежда прекаленобригада ефект или ветровка. С по-светли, меки и топли цветове, носете го, за да изглеждате романтично, елегантно и стилно едновременно.

 •      Запо-рокерски вид: изберете кожа и материали с мъниста. Стилът не може да се купи, той е вроден в нас – разкрийте поне веднъж бляскавата си страна.
 •      За по-Стилстил: носете зелената барета, за да изглеждате по-яки, по-модерни и да ви топли през зимата, дори ако шапката се носи повече.

Кой носи зелената барета?

Как носите стилно своята барета всеки ден?

Дами и господа, баретата може да бъде носена от всеки, помислете отновомодата няма границии нарушава всякакви кодове. Всъщност, дори ако модният елемент на момента се използва за военната част, ние бихме могли да го използваме в ежедневното си облекло. Добрият външен вид изисква иновация и затова ще ви предложим различни идеи за визия, която да комбинирате със зелените си барети.Не се притеснявайте, ще ви водим за ръка през целия процес. Обувки, перфектният цвят, през сезоните (лято, зима, есен, пролет)Пригответе се!Да пристъпим към работа.

Модерно, стилно за мъже

Кой казва, че мъжете не трябва да са стилни?За радост на вашите дамипокажете им, че носенето на мъжката барета ще покаже всичките ви предимства, както ибезспорния ви чар. Ще ви предложим пет различни вида, за да можете да получите цялостна картина и да я прилагате ежедневно.

Зелена барета чар 

Хармонизирането на външния вид и постигането на перфектния тоалет изисква креативности задължителни аксесоари. Зелените барети са идеалният избор, за да усъвършенствате облеклото си.

 • Перфектната комбинация би билабяла тенискас джинси, кожено перфекто, слънчеви очила и зелена барета, за да придадете модерен вид. 

 • За мечтаните си тела излезтев черно боди, съчетано с черни дънки и кафяви накрайници, барета на главата и малка верижка на врата.

Класически с модната част

За стилна визия на Крисчън Грей за вашите дами. Съчетайте баретата си с блейзър, който да я допълва ефективно. Не бъдете като всички останали, които носят шапки, панама или кепета. Направете разлика с барета и ще изглеждате страхотно. Ако носите тъмни дрехи, съчетайте облеклото си с по-светла барета, например червена или тъмносиня барета.

Вирилен и лошо момче едновременно

Ние знаехме, че понякога мъжете имат нужда да покажат своята мъжествена страна и да се утвърдят като мъже.
Алфа мъжка визияс барета е изкушаваща за пролетта. В идеалния случай носете кожени материали с ловни обувки. Защо да не го носите и за да изглеждатеcommandos, може би се чудите как да разкриете този стил у вас, ние имаме идеалното решение. Зелен костюм в цвят каки с военни мотиви, барета като аксесоар,рангерови войниции черни очила.

Оцветени с щамповани барети

Ех, да,една френска визияби била идеална за шарени барети. Да преминем към един стил в даден момент. Признаваме, че този стил не се одобрява от всички, но много хора го смятат за много готин! Гордо спортувайте в цвета на моряка с барета с кариран принт и прекарайтеденя в пристанището. Не се шокирайте! Комбинирането на няколко щампи е модерно, просто трябва да подберете правилно тоалета и да не изпадате впрекалено много. Хубаво е да видиш, че винтиджът се завръща и пасва идеално на твоята личност.

Много идеи за дамски визии

Как да носим дамски барети? Въпроскойто често се повдига, модните войници, които режат мъжките си вълнени галоши, не са грях вБиблията за модата. Тя ще придаде винтидж и модерен вид на облеклото ви. Добре де, трудно е да се научиш да се жениш за този нов командос стил, но модата винаги е карала влака с висока скорост и се дръжте, защото ще се впуснем в това пътешествие. Запишете стила си и намерете лампи, за да имате перфектното облекло в гардероба си.

Андрогинна естетика

Понякога трудна за носене, баретата е точното нещо, за да намерите единство и стабилност в този стил. Смесването на характеристики на противоположни полове в облеклото се превърна в новата тенденция при готовите облекла. Създайте свеж външен вид с този аксесоар. Така че баретите се превръщат в мерни единици за това дали външният ви вид е в крак с модата или не.


 • Обувки с мокасинис военна барета биха били перфектни в стилово отношение, съчетани с карирана риза за мъжката страна на облеклото, немската страна със скоби и перфектен бащински кок.
   &nbsp
  ;
 • Rangers upс разкъсани черни скини дънки и торбеста тениска като връх, това съчетано с барета и значките му би било идеално за андрогиненофициален или правоприлагащ стил.

Кой носи зелената барета?

Елегантна и стилна естетика

За да усъвършенствате елегантния и същевременно стилен външен вид, ще изберем няколко тоалета, за да го илюстрираме.

  •      Пола в горчично жълто, страхотен топ в моряшки стил с перфектен кожен топ, който да оживи тоалета. Всичко това ще си подхожда с обувки в телесен цвят, черни кожени ръкавици, кожена барета и мини чанти Chanel.
  •      Бежов панталон, бяла риза без шарки и червена барета, за да освежите тоалета със сандали на ток.
  •      Един от любимите ми тоалети е розовият костюм в цвят фуксия, състоящ се от блейзър и прилепнали по тялото панталони и черна барета, която е в тон с тазгодишния хит.

  Други хора смятат, че забрадката е малко старомодна и в същото време е епохална, а други, като инфлуенсърите илиперсоналните купувачи, я намират точно за такава – за най-новата тенденция. С различни мнения,тенденцията няма бариерии е най-подходяща за носене на главата, но от вас зависи дали предпочитате да я носите отляво или отдясно. Баската шапка, алпийска независимо от името си, тази вечна шапка от 15 век привлича както мъже, така и жени през 2022 г. Различните магазини за шапки казаха „да“ на завръщането на техните аксесоари за тази година, можем да намерим различни форми, цвят и че те се вписват добре с вашата личност.

  Искахте да убедите някоя от приятелките си да сплотите войските си в тази тенденция, когато искахте да разширите гардероба си този сезон и да сте в крак с тенденциите.
  Имахме,
  най-добрия адрес за вас и поставихме връзката по-долу  https://tienda-militar.estienda-militar.es/bareta/ има от какво да избирате за тази част. Разгледайте колекцията им от барети и се поглезетес най-новите тенденции от техните колекции. Направете своя избор и не чакайте повече.Така че отидете на него!Сайтът предлага най-добрата цена на пазара и безупречна услуга за доставка. 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *